Happy new year

Jag kanske inte är så jätteduktig på att uppdatera, men jag försöker så gott det går. De senaste två dagarna har jag i alla fall kikat på film, firat mamma som fyllde år i tisdags, läst, gått på stan med Inez och Rasmus och så har jag äntligen kommit riktigt igång med stickningen av Pippi-tröjan jag fick i julklapp! Lite kortfattat, men ja.



Jag tänkte bara passa på att önska gott nytt år nu för imorgon åker jag till Söderhamn på träningsläger och blir borta några dagar, kommer hem på onsdag tror jag. Undra hur det kommer gå för mig, jag har inte tränat på... jag vet inte hur länge. Men som tur är kommer man ganska fort in i spelet. Det blir nog nice. Så... Gott nytt år!

091228

Här sitter jag i köket och bygger pussel i min ensamhet. Mamma och pappa är ute i garaget och arbetar och Christina for just till skyttehallen.
  Gårdagen spenderades i Härnösand och träffade lite släkt. Min kusin från Göteborg (hade jag inte träffat på 5,5 år) var där, och även hans familj som jag inte ens har träffat. Så det var väldans roligt att få träffa de och de andra som var där.
  Idag har jag varit på badet och simmat med Christina och Carro. Det behövdes eftersom jag inte är så duktig på att simma. Och framförallt allt det andra som hör till: dykning, livräddning... Och ja, ni vet. Men jag kan ju inte göra mer än mitt bästa så det får gå som det går framöver. Efter lovet ska vi simma klädsim...

Nej, nu måste jag fortsätta bygga pussel. Jag lovade Christina att det bara skulle vara några bitar kvar när hon kommer hem och det är typ en tredjedel, kanske en fjärdedel kvar.

Vår julskinka har rymt, hur kan en gris bara försvinna?

Jag hade en fin julafton med Kalle, god mat och braiga klappar!
  Idag var jag på stan med mamma och pappa. Mitt ärende var att gå på Garntorget och byta ett mönster som jag fick i julklapp. Vi anar att jag bara fick beskrivningen för herrstorlekar och inte dam. Men affären var inte öppen, vilket kanske inte är så konstigt eftersom det är röd dag, men vi tänkte ge det en chans i alla fall. Vi fortsatte gå på stan och ramlade över ett par slalomskidor och pjäxor till mig på Stadium. Pappa köpte också en till hårddisk som vi kan göra en säkerhetskopiering på utifall att den andra går sönder en vacker dag. 

Jag har precis tittat på fim, Ett öga rött. Nu ska jag göra... någonting.

GOD JUL!




You will always be a true friend

Jag öppnade precis en lyckokaka som fanns med i påsen jag fick på Asia wok igår. På lappen stod det som står som rubrik. Ja, man kan ju alltid hoppas.

Åh, jag har världens julkänsla nu alltså! Jag och Christina klädde vår gran för ett tag sen och medan lyssnade vi på julmusik, drack glögg och åt pepparkakor. Hur mysigt är inte det? Och klapparna ligger under granen, redo för att öppnas. Mmm...





Nu ska vi kika på Tomten är far till alla barnen. Rolig film enligt mig.

Though I'm just me

Äntligen jullov, så himla skönt alltså! Allt går så fort känns det som, det var ju nyss sommarlov?
  Halv nio hade vi avlutning i gympasalen och sen fick vi sluta efter att vi hade fått betygen. Jag hängde med mamma ut på stan när jag kom hem och vi åt lunch tillsammans med pappa på Asia wok. Jag fick en liten julklapp (liten påse med godis) av personalen där som var till barnen. Jag ser ju typ ännu yngre ut nu när jag klippte av en bit hår igår. Det blev väl kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig, men jag är hyfsat nöjd ändå.

Nu ska jag slå in lite julklappar åt Christina innan hon kommer hem. Och jag och Anna tar nog bussen till Amanda ikväll. Hej dååå!

I could tell you 'bout the moon, the stars, the sun and you could tell what broke your heart and I would understand




It couldn't be our fault

Jag hade en fin födelsedag i fredags. Fick många bra presenter, tack så mycket för dem och alla gratulationer! Jag hade också en skön dag på skolan, bara lucia och syslöjd. Sista lektionen hoppade jag över och gick hem eftersom bussen skulle gå kl 14 från sporthallen. Så jag fick en mysig kväll i Birsta och på hotellet med roliga människor också. Sen har jag ju tävlat hela helgen. Jag kom väl inte på någon särskild placering men jag spelade ganska bra. Det var sista tävlingen för det här året.
  Nu orkar jag inte skriva mer, jag är så himla trött. Tänkte lägga mig ganska tidigt ikväll, i alla fall försöka! Hej dååå

10 december

Vi har spenderat dagen på Jamtli, någonting som skulle kallas elevens val. Snarare lärarens val skulle jag vilja kalla det. Men det var väl helt okej.
  Nu ska jag skriva en bokrecension om Djungelbarn och sen måste jag skriva min redovisning på syslöjden. Jag broderade klart igår! Lite senare måste jag packa eftersom vi åker på NSM till Sundsvall imorgon. Just nu är jag inte så sugen på att åka, men... Man kan ju hoppas på att bli det sen.

10 december - En dag innan det var 14 år sen lilla jag blev till.

Don't be scared

Jahapp... vi åker till Sundsvall kl 14.00! Det var inte det jag hade räknat med precis. Jag trodde typ att vi kanske skulle åka vid fem, sex eller nåt eftersom att det inte är så himla långt dit och för att jag hade hoppats på att få vara hemma lite eller göra nåt med nån på ens födelsedag. Menmen, det får bli på morgonen innan jag går till skolan! Också kommer det lite släkt imorgon som ska äta middag och sånt, trevligt. 
  Idag hade vi typ sista provet innan lovet, så himla skönt! Vi har nån prkatisk grej om att man ska visa att man kan använda ett mikroskåp för vår lärare och nån frågesport i grupp om bakterier nästa vecka. Men det kallar jag inte riktigt prov. Också ska vi redovisa vårt inlämningsarbete om vatten men det verkade inte vara så stort precis.


Imorgon ska vi ha heldag på Jamtli. Och på tal om det måste jag komma ihåg att kolla när bussen går sen.
  Nu ska jag brodera. Och innan jag går måste jag bara påpeka att jag har träningsvärk i mina vader, ganska mycket faktiskt. Min plan var att åka till Ås och träna ikväll, men den sprack. Jaja, hej då!

Monday

Dagen har ändå gått ganska fort. Först hade vi matteprov på A-delen. Sen skulle vi ha svenska, men Karin frågade om några tjejer ville dansa med B-klassen för de hade för lite folk. Vi skulle nämligen ha dans med Acke Fahlén, Hans Fahléns pappa (som har varit med i några tv-program). Vi var väl inte så där jättepepp på det, men det visade sig vara riktigt roligt! Och svettigt! Plus att gubben själv på 78 bast var asskön. Så sen fick vi ha det igen eftersom det var våran klass som skulle ha det efter. Vi blev lite sen sen, hade tio minuter på oss att äta lunch så vi hade typ bara en halvtimmes franska och efter det gjorde vi B-delen på matteprovet. Sista lektionen idag var massage, Britta-massage! Så i princip har jag, Inez, Moa och Duha haft matteprov och dans hela dagen, haha. Det var skönt med lite massage efteråt i alla fall.

Nu ska jag nog försöka plugga lite engelska, har prov imorgon. Och om jag hinner innan träning ska jag nog börja brodera det sista. Puss och hej!

091207

Inke har precis dragit hem. Vi har pluggat och som ni ser så har hon också fixat min design. Jag är mycket nöjd, thaaaank you!
  Jag gjorde religionsprovet som alla andra gjorde i fredags idag och jag tror nog att det gick hyfsat bra.
 
Jag har också haft en mycket mysig helg i Stockholm. Vi har gjort en massa skoj och jag har verkligen haft det bra. Jag hoppas att det blir en till visit snart, då Amanda förhoppningsvis har fått tag på en lägenhet!

Long before rock 'n' roll

Hello! Jag har... fixat Marias blogg lite. Enkelt och... stilrent om jag får uttrycka mig så (gud vad töntigt det lät) och jag vet inte hur nöjd hon är men det visar väl sig. Här är min blogg i alla fall, och oj, jag såg att den fanns nere bland länkarna men... ja. Jag försökte leta upp någon ful bild på mig och Maria men hittade ingen som dög så ni får vara utan. Eller nej, det kommer en i alla fall, på de två kanske snyggaste människorna i världen (förlåt Maria, men du når snart vår nivå då också). Puss och kram och allt. Och vi har förresten varit duktiga idag och pluggat matte och ytterst lite engelska. Yey säger jag bara. Flum.




/Inke

3 december

Vi hade prov i både No och Bild idag. Förhoppningsvis gick det väl ganska bra. Och vi gjorde tacolasagne på hemkunskapen, mums filibabba! 
  Jag tänkte bara skriva ett kort inlägg innan jag fortsätter packa det sista. Jag och Anna åker till Stockholm och Amanda imorgon, så vi kommer hem på söndagkväll igen. Efter packningen ska jag ta och brodera lite och sen sova. Jag har ju även lite sovmorgon imorgon eftersom jag är ledig och tåget går inte förrän 11.10. Puss och hej!

When it's cold outside




RSS 2.0