I want to break free




People are like songs, it's true, some seem dull at first but then they grow on you

Det blev en skön sovmorgon i morse, steg upp och åt frukost, duschade och sen har jag bara chillat. 
 Ikväll drar jag hem till Inke, äter och kikar på film. Förhoppningsvis kommer Elin också. Det blir nog en bra kväll!




Finally holiday

Nu är det här, lovet. Jag har typ inte förstått än att vi har en veckas lov nu. Det är väl inget att jämföra med sommarlovet i alla fall, men det ska bli så himla skönt!
  Och dagen med engelskaprov och svenskaredovisning gick bra faktiskt! Tråkigt nog blev Inez sjuk och var tvungen att gå hem. Jag, hon och Elin skulle hänga ikväll. Men jag och Elin fick nöja oss med Moa istället. Det var trevligt det med. Förhoppningsvis mår Inez bättre imorgon och vi kanske kan träffas då istället.

Nu ska jag göra en kopp te och sätta mig framför tvn och sticka lite på min pippitröja. Bye.


Can you at all times wear socks? Because I'm still scared of feet

Fysikprovet är över. Och jag tror att det gick ganska bra. Eller jag hoppas det. Jag vet att jag failade på några uppgifter men förhoppningsvis får jag behålla mitt betyg i alla fall. Nu väntar bara ett stort engelskaprov och svenskaredovisning på fredag. Jag känner mig inte så stressad faktiskt. Jag och Elin är klar med fördjupning och imorgon slänger vi ihop sakerna vi ska säga på redovisningen. Och engelskan... får vi hoppas går bra det med. Det är bara det att vi har typ 200 glosor som vi haft under terminen och ska nu ha de alla på provet. Eller alla kommer ju säkert inte vara med, men man måste ju ända plugga på alla eftersom man inte vet vilka som kommer.

Klockan sju åker jag på träning. Borde äta nu. Och kanske läsa lite glosor... Men det är bara två dagar kvar nu innan det är lov. Det ska bli såååååå skönt.

101023




From my window, the winds sings along

Har haft en del att göra i veckan. Plugg och träning som vanligt. Men jag har väl antagligen inte orkat eller haft nåt viktigt att förmedla heller. Men nu är det fredag. Anna kommer ikväll och tittar på Idol. Ebba skulle egentligen också kommit, men blev förkyld, och vi tänkte att det kanske var bäst om hon var hemma och vilade upp sig inför morgondagen... Serispel i sporthallen väntar! Vi ska krossa Stockholm så de går sönder i flera bitar...




Thursday

Har haft en ganska chill dag. Först yrkesmässa på travet, sen tillbaka till skolan och titta på fotbollsturnering.
  Ikväll åker jag till Kiruna. Ska sitta på ett tåg hela natten. Eller ja, vi från Östersund får ju faktiskt ligga! Det är värre med Ås som måste sitta hela vägen, hihi. Och sen blir det tåg hem på söndagnatt, får väl se hur död jag är på måndagmorgon. Men jag brukar faktiskt hinna hem och sova en timma innan jag går till skolan. Det har jag i alla fall gjort de andra gånger som jag åkt nattåg på söndagen.

Nu ska jag gå och äta. Puss och hej.

Sommarsemester 2010

I somras, efter yran, tog vi bilen och körde ner till Oskarshamn...



med små fina hus och mysiga gator...

och stora båtar och färjor överallt.

Vi åkte sedan över på Öland...

...och campade i tält.



Vi besökte Ölands södra udde, Långe Jan, och stötte på massvis med får längs vägen...

badade vid Böda och Lycke sand...

åkte förbi och tittade en snabbis på Borgholms slott...





och stått och njutit av alla fina solnedgångar.
  Jag hade en fin semester i alla fall!


Bättre sent än aldrig

Ojojoj... jag vet inte riktigt vad som har hänt?! Jag har varit frånvarande i ganska många veckor, nästan två månader. Jag antar att jag inte har orkat eller jag har väl helt enkelt inte haft lust att blogga.
  Men nu tänkte jag försöka börja igen och göra nåt åt saken. Förhoppningsvis lyckas jag också!

RSS 2.0