100131, sista januari

I fredags blev jag sjuk. Jag mådde illa och ett tag efter kräktes jag, myyysigt. Men det verkade bara vara något tillfälligt (som alla de andra gångerna) så jag blev fort frisk och kunde hänga med på 50-årsfesten hos några vänner igårkväll. 
  Idag har jag degat hela dan, gått runt i morgonrock (eftermiddagsrock) tills klockan fyra, stickat och tittat på tv. Jag hade tänkt att titta på några avsnitt av OC, men jag förstår inte riktigt hur jag inte har hunnit med det när jag typ inte har gjort någonting alls. Hmm...

Ja, visst ja! Vi börjar ju klockan tio imorgon. Nu blev jag glad.

Just because everything's changing doesn't mean it's never been this way before




And the darkness there inside you make you feel so small

Jag kom hem med tåget från Borås kl 07 i morse. Det har varit en väldigt rolig helg, med mycket skratt! Helgens mening har nog varit "Jag blir så sur!" som har sagts mest av Moa. Jag vann dock ingen match, men det var roligt att spela ändå. Jag slutade istället på en första plats på Skol-DM i torsdags! 
  Nu blir det snart mat tror jag. Och ikväll ska jag nog plugga lite grann. Jag tänkte försöka lägga mig ganska tidigt ikväll också, är väldigt trött sedan helgen.


I thought of how my life would change

Idag var det sista skoldagen av den här veckan för min del. Imorgon är det Skol-DM i Häggenås hela dagen och sen på kvällen åker jag till Borås med söta människor och tävlar hela helgen.

Ikväll blir det nog träning i Ås om jag hinner. Jag måste börja packa snart, också tänkte jag försöka med att hinna plugga lite, för jag har inte så stor lust att ta med mig massa böcker i helgen...
  Jag måste också bara tala om att min skrivbordslampa gick sönder precis. Väldigt intressant att veta, ja.

Au revoir!

Just trying to make my thoughts on something else




16 januari

Buuu. Jag sitter hos Inke och har det mysigt, slå det om ni kan!
  Mitt på dan åkte jag in med bussen och träffade Inke och Mois. Vi fikade, pratade om allt mellan himmel och jord, gick en sväng och kikade i affärer och åkte sen hem vid fyra typ. Mycket trevligt. Och nödvändigt.

Nu ska jag fortsätta ha det trevligt med Inez. Det kanske blir filmtittande sen eller nåt. Vem vet vad vi hittar på?


In my head there's a war going on

Yes. Internet funkar igen. Det slutade med att pappa fick köpa ett nytt modem eller nåt.
  Men inget intressant har hänt sen jag skrev sist. Första skolveckan på vårterminen är över. Och ja... jag tror att jag överlever.






Hur ska man bära sig åt när man inte vet vad man vill?

Vi har inte haft något internet på några dagar. Det har vi egentligen inte nu heller, men pappa har kopplat i någon annan grej så det funkar. Det är segt och telefonjacket är urdraget samtidigt, annars är det bra.
  Men jag var ju på träningsläger i Söderhamn i några dagar för ett tag sen. Bra träning och roligt hade jag! Jag undrar hur det kommer sig att man nästan aldrig umgås med de vännerna man har inom sporten, som man annars bara träffar på tävlingar och så? Det är synd.
  Sedan jag kom hem har jag vilat en dag och träffat Inez en annan. Vi fikade och gick runt på stan och senare på kvällen var vi på Avatar med Christina och hennes pojkvän. Bra film och en trevlig dag. Igår gjorde jag inget speciellt förutom att jag bowlade en timma på eftermiddagen. Tråkigt att det känns som att jag ska bli förkyld snart bara, men man kan ju hålla tummarna och hoppas på att det vänder!

Imorgon är det skola, jag är inte så sugen. Men det har varit ett bra lov och om åtta veckor är det ju trots allt lov igen! Snart ska jag ta en varm dusch tror jag.

RSS 2.0