Säg mig att det inte var det här det var

Spontana kvällar blir alltid så fruktansvärta bra. Hanna och Emma kom hit igårkväll, vi bakade kladdkaka (och åt tills vi sprack (i alla fall Hanna)) och sedan slaggade de över. Imorgon kommer de hit igen för lite middagslagning och ännu en övernattning.

Nu ska jag fortsätta spendera min namnsdag i soffan framför OC. En bit kladdkaka ska jag också klämma ner!


Fult gräs är på väg att titta fram. Hallelujah.

Gråter mig till sömns

Har aldrig känt mig så tom som jag gör nu. Har aldrig gråtit så mycket som jag har gjort ikväll. Försöker inbilla mig att allt kommer ordna sig. Försöker.


We are not what you think we are, we are golden

Eftersom jag numera inte tränar på grund av att jag har en jävel till fot får jag ligga hemma i soffan, titta på TV och tröstmysa med mig själv. Nu ska jag proppa i mig en macka och en kopp te. Sedan ska jag krypa ner i sängen. Imorgon är det torsdag, en dag kvar till fredag och helg. Underbart. 

Life is a mess

Bryter ihop. Har stor lust att amputera bort fotjäveln. Nu.
Vad kan få mig på bättre humör? Tanken på detta?

Ja. Fast nej. Alldeles för långt kvar.


I fönstret lyser solen och du är nästan vaken

Slutan skolan kvart över åtta. Skönt. Fast onödig dag att gå dit i en halvtimme. Men ska inte klaga. Inte varje dag sånt händer. Tänkte gå tillbaka till lunchen och käka lite amerikanska makaroner. Och skönast på hela dagen: landa i soffan hemma i Östersund ikväll. Ser väldigt mycket fram emot skidåkningen i fjällen imorgon också. Och att fira mormor på hennes födelsedag på söndag. Mysig helg, ja.

Nu ska jag chilla som aldrig förr

I see you driving 'round town with the girl I love and I'm like, fuck you


Njuter över att jag inte har någonting att plugga och för att jag åker hem till fina Östersund om två dagar.

Happy fucking valentine's day...

Är på mycket bättre humör idag än vad jag var igår. Mådde dåligt, det gick skit på träningen, var hungrig hela dagen och jag var bara allmänt less på livet. Men idag, när jag egentligen ska deppa över att jag är forever alone, då är jag på bra humör! Sitter nu ändå och tröstäter lite godis och dricker trocadero. Det känns trots allt lite bättre då!


'Cause I am a volcano

Jag och Sandrus var nere i hallen i morse, kvart i åtta och körde ett stenhårt pass på bollåda. Bara vi där. Av typ 20. Bra. Men desto bättre för mig och Sandra, hehe. Och min första lektion är inställd så jag ska snart pallra mig upp till skolan för att börja dagen med lite lunch. Nuggets och ris. Niiiice.

Den tolfte

Helgen har varit ruggigt bra. I fredags hängde som sagt Hanna och Emma här. Vi gjorde lite allt möjligt, åt godis, tittade halvt på Gaygalan, volymtångade mitt hår så att jag helt seriöst såg ut som bröderna Fluff, pratade och skrattade som aldrig förr. Bäst. Igårmorse vaknade vi upp på mitt rum, gjorde iordning god frukost, Emma drog och jag och Hanna pallrade oss hem till henne. Det var väl egentligen tänkt att jag inte skulle göra nåt speciellt alls igår men det ena ledde till det andra och jag spenderade hela natten där. Mysigt.

Har nu varit hemma några timmar. Äter lite godis sedan i fredags, har tittat på OC, pluggat och tänkte nu sätta på lite Eva & Adam. Men först, ska jag ringa och gratulera världens bästa pappa på födelsedagen!


How could it happen to you?

Går ner en sväng på stan, äter gott till middag och sen blir det chillerill at my place!

Någon slags rubrik

Snart lägger jag ifrån mig privatjuridiken. Känns som att jag inte kan göra så mycket mer nu. Så kvart i åtta imorgon taggar vi prov! Men sen slutar vi efter lunch och helgen är här. Underbart. Hanna och Emma kommer hit och myser med mig imorgon kväll. Hur bra? Då ska vi tjocka oss efter vår nyttighetsvecka som vi haft nu i veckan. Möms!

Har btw fått äckelvatten hit till Söderhamn nu också. Cirka ett år sedan vi hade det i Östersund nu. Fast det är ingen parasit, det var tydligen en bakterie, vilket inte skulle vara lika allvarligt. Extremt drygt att behöva koka vattnet ändå...


It's a feelin' that's fine and I just gotta say "Hey"


Taggar tvättning om en halvtimme. Sen: Plugg och soooova!

Even the best fall down sometime

Hade en jättefin helg. Lugn och skön med mycket skratt. Ligger nu i sängen och pluggar lite naturkunskap inför provet imorgon. Behövde en paus innan jag somnade med böckerna i knät...


Det var för länge sen

Känslan att vakna av solen som strålar in mellan rullgardinen. Åh. Om det ändå vore sommar och inte -16 och en massa snö. Men jag ska inte klaga, hemma i Östersund är det dubbelt så kallt, över -30 har de där...

Snart kilar vi ner på stan en sväng och tar en mysfika på Wayne's.


This could really be a good life


Ebba har anlänt. Vi har ätit hemlagad gourmetmiddag, kyckling i sås och ris. Nu ska vi chilla resten av kvällen. Självklart ska vi tjocka oss också. MÖMS. Och ja, Ebba har inte växt någonting sedan några år tillbaka. Riktigt söt faktiskt.

Never seen the light of day

Imorgon är det fredag och det ska bli otroligt skönt med helg. Jag behöver det. Behöver vila, rensa tankarna och ha roligt. Riktigt jävla roligt ska jag ha det. Ebba kommer ju imorgon också. Wehooo.

Nu ska vi snart kila ner på A-hallen. Match ikväll igen. Hoppas på vinst den här gången!

RSS 2.0