...

Faaaaaaaaan. Moa skrev just till mig på MSN nåt som inte var bra. Jag tyckte det var nog med att våran fina musiklärare ska sluta. Men nej, tydligen inte. Jessica, vår franskalärare, ska också sluta och jag tror att jag dör. Hon är den bästa som vi haft (av tre, då de övriga i princip inte kunnat någon franska). Och nu ska vi få en fjärde. Jag måste be till gud nu att sista året kommer bli bra det också. Vi får väl göra det bästa av det helt enkelt. Och vem vet? Hon kanske är duktig, den nya Kerstin, hon också.
  Så... ja. Skolan börjar alltså imorgon, inte kul. Jag vill inte. Men okej, vi överlever!

Sweet home

Är nu hemma efter två veckor fina veckor. Började nere på Öland. Varmt och fint väder alla dagar utom en. Synd bara att havet var så kallt, det blev bara två dopp för min och Christinas del. Men det var skönt ändå!
  På fredagen åkte vi över till fastlandet och hamnade i Växjö en natt. Det visade sig vara Rix FM-festival där. Så vi stod och lyssnade lite på de fantastiskt bra artisterna, som Darin och Martin Stenmark! Hahaha, men det var väl trevligt ändå.
  Dagen efter fortsatte vi mot Göteborg. På vägen var vi in till min kusin och hälsade på hans familj, även det var trevligt. Och när vi kom fram till Göteborg spelade tydligen Kent i nån park mitt i stan. Så, vi satt ett tag där utanför och lyssnade, ringde och pratade med Inez ett tag och ja... det var väldigt trevligt måste jag säga. Det var mycket som var trevligt på den här resan, hah!
  Och efter den dagen bar det av mot Söderhamn. Vi hämtade först Sandra nere i Åsa, som hade varit på läger där och sen åkte vi upp till Söderhamn och började andra träningslägret i sommar tillsammans! Även fast Linn har flyttat till Söderhamn så bodde hon med oss. Och tur var väl det, för roligt hade vi!
  I lördags kom jag hem och i söndags fjällvandrade vi upp till Helags, sov över en natt och vandrade sen tillbaka igår.

Idag kunde jag äntligen lämna in mobilen, så att den kan låsas upp! Den låste sig i onsdags och har inte kunnat använda den sen dess. Den gick inte att stänga av och ljudet gick inte att sänkas. Så jag som var på läger förra veckan hade alarm varje dag kl 8.15. Jag fick stänga in den i gästrummet inatt! Så nu var de tvungen att skicka ner den till HTC, får tillbaka den om 10-12 arbetsdagar... jippie! Men så länge har jag den gamla mobilen så nu kan man nå mig igen!

Imorgon ska jag träffa Inez, vi får väl se vad vi hittar på! Och på kvällen åker jag nog till Ås och tränar ett pass. Hejhopp!


RSS 2.0