The future's unclear, but hopefully it will be fine

Sitter och skriver en artikel till tidningsprojektet samtidigt som First Aid Kit spelas ur högtalarna. Är snart klar faktiskt, inte mycket kvar. Sedan blir det även lite franska och engelska.
  Hade ett ovanligt roligt arbetspass idag med Inez och Marcus. Englskaplugg och mycket skratt. Marcus lyckades även klämma mitt lår mellan två bord...Hhaha. Har säkert fått ett blåmärke där nu.
  Imorgonkväll åker jag ner till Borås. Det kommer bli bra! Särskilt roligt att möta andra spelare än bara de här uppe i Norrland. Jag kommer nog vara ganska så trött på måndagmorgon när vi kommer hem med nattåget. Men det är det värt!

Fredag den 14 januari

Första skolveckan har passerat och vi alla har överlevt. Men proven, projekten och inlämningarna har dragit igång och allt är som vanligt. Ingen vila och ingen ro.
  Men som ett bra avslut på vecka tog jag först en fika på stan med mina vänner Inez, Elin och Moa. Sedan gick vi alla upp till Body Shop utom Moa för en inbokad makeup-träff. Lite smått nervösa klev vi in 3 minuter innan fyra och sminkningen drog igång. Vi kan dra en slutsats av det hela - Det beror väldigt mycket på vem som gör jobbet, om det blir bra eller dåligt. Jag blev väldigt nöjd medan Elin och Inez blev sminkade av en annan brutta som tydligen inte var lika duktig och de blev därmed ganska så missnöjda. Vi gick därifrån med några av produkterna de använt i alla fall. Och vi hade en rolig kväll! Bilder kommer nog lite senare vid nåt tillfälle.

Imorgon blir det seriespel i Ås, även på söndag. Och... vi ska vinna. Jag, Ebba, Caroline och Camilla ska vinna.


Come on, come on

Okej. Har gjort en nedräkning i min kalender fram till sommarlovet. 151 dagar och 94 skoldagar. Man måste ju ha någonting att se fram emot i alla fall. Men först kommer sportlovet. Åtta veckors kämpande. Hejaheja!

Wipe your tears

Jag kör en liten sammanfattning av lovet eftersom att jag är så otroligt duktig på att uppdatera min blogg.

- Det blev jul och det var fint. (Det har jag i och för sig skrivit redan)
- Åkte upp till Åre i mellandagarna med Ebba och bodde hos Sandra och Sofie. Skidåkning, titta på film, spela kort, prata, skratta och vara vakna ända in på småtimmarna blev dagarnas schema.
- Dagen innan nyårsafton tog jag en fika på Törners och en liten stadsvandring med Inke, treeevligt.
- Nyårsafton. Drog till Inez vid fyra, fem. Åt god trerättersmiddag i trevligt sällskap. Vi pusslade, pratade och väntade på att klockan skulle närma sig tolv, vilket den gjorde. Vi gick ut, ner till vägen och tog med oss raketpaketet och champagnen (sprite i vårt fall). "Gott nytt år" och kramkalas med allihopa.
- Väckarklockan ringde tolv dagen efter och jag gick upp och började packa storväskan. En fem timmars lång bilresa ner till Söderhamn väntade, alltså läger i fem dagar. Det var roligt och det gick bra ända tills jag blev sjuk och fick ligga i sängen ett pass och sedan titta på när alla andra spelade resterande pass i två dagar. Blev frisk och kunde spela sista passet och åkte sedan hem i snöovädret till Östersund igen.

Ja, det var väl det. Jag kom hem igår alltså och hade en väldigt skön kväll hemma i soffan. Och sängen var skönare än någonsin!
  Jag tänkte ta det lugnt nu de sista dagarna på lovet och bara njuta innan helvetet drar igång igen. Ikväll eller imorgon blir det troligtvis bio med mamsen och papsen, Svinalängorna.

RSS 2.0