Christmas time

Jag hoppas att alla hade en fin jul med god mat, gott sällskap och fina klappar. Det hade jag i alla fall.




Though I'm just me

Jag hade en riktigt mysig helg. I fredags fick vi sluta strax efter lunch och då drog jag, Inez och Elin ut på stan. Vi julhandlade, fikade och hade det trevligt. Senare åkte vi hem till Inez, åt tacos, spelade gitarr, tittade på massa snygga bilder sen sexan och sjuan och gjorde en otroligt snygg film på oss själva i Movie maker. Mycket skratt blev det!
  Lördagkväll kom och jag, Elin och Moa åkte hem till Inez. Vi åt chips och spelade spel och hela kvällen, Med andra ord och Upp till bevis. Mycket skratt blev det även då.

Jullovet är här, äntligen! Om fyra ynka dagar är det julafton och allt är så bra.
  Snart kommer Christina hem och vi tänkte åka ut på stan och inhandla de sista klapparna!


Glädjen är stor i ett barns klara ögon

I helgen var jag i Umeå och spelade pingis. Jag ägnade också min födelsedag där, den 11, i en pingishall. Det kändes konstigt att inte vara hemma. Men jag hade det bra ändå! Och speladet gick väl hyfsat.

Igår var det lucia. Jag missade söndagens luciatåg för föräldrarna, men det hade tydligen inte gått så värst bra, haha! Men igår hade vi för skolan och det gick bra! Klicka här så kommer ni in på Inez blogg och där finns lite snygga bilder!
  På kvällen hade vi middag för släkten sedan födelsedagen. Fint sällskap och fina presenter!

Idag har jag och Sofie varit i Ås som hjälpledare. Barn från årskurs 1 till 4 var där och provade på pingis. Så nu är jag ganska trött, ska nog lägga mig och kolla på några avsnitt av Julkalendern som jag missat.

Förresten, idag sätts våra betyg och om en vecka slutar vi skolan, ohyes!

Flata

Jag tog bussen upp till Strömsund igår eftermiddag för att hälsa på systeryster lite. Vi lagade mat, tittade på film och gottade oss med chips och dricka.
  Idag har vi spenderat hela dagen i en skjuthall. Ganska trevligt det också. Vi har precis tittat på yttligare en film, Kommisarie Späck. Hm... störd film. Imorgon tänkte jag ta en sovmorgon medan Christina går upp och skjuter kl nio. Sedan tar vi kanske en tur i den stora staden innan jag tar bussen hem igen runt kvällningen.

Jag känner mig inte speciellt sugen på prov i SO och kemi nästa vecka. Men okej, nu kämpar vi sista veckan innan betygen sätts och sen blir det julloooooooov! Och om exakt en vecka fyller jag år, hihi.

RSS 2.0