Looooooov!

Jag tänkte bara skriva ett kort inlägg. Jag ska nämligen på dans ikväll. Haha, vad fint det lät! Men... det är det inte. Nästan hela skolan ska trängas i en liten samlingssal och dansa i tre och en halv timma. Ja, ni får själva avgöra om ni tycker det låter roligt eller inte. Som tur är så kommer fritidsgården vara öppen så man inte behöver dansa hela tiden. Och en fördel med detta är att vi är lediga imorgon!
  Vid tretiden imorgon åker jag och fyra fina tjejer till Täfteå på läger. En kines till tränare i fyra dagar tackar jag inte nej till! Jag kommer alltså hem på måndag, på kvällen skulle jag tro. Så... nu är pcklistan framme igen och det ska börjas packa ikväll!

Nu kom mormor och morfar. Jag ska försöka sälja nån kakburk till de innan jag drar upp till skolan. Glad påsk förresten!

Sommartider, jag känner det är nånting på gång



I natt ändrade vi till sommartid, våren och sommaren är på väg!

Shout it out loud

Har varit på prao på Hemköp City i två dagar nu. Jag har en dag kvar och det har väl varit helt okej. Min rygg gör ont, men med lite massage blir det nog bättre. Det är skönt att komma bort från skolan ett tag i alla fall. Jag har ätit lunch med Sofie också, både igår och idag. En macka på Subway och en sallad på Törners. Treeevligt.
  Om en timma ungefär åker jag till Ås och tränar. Och imorgon efter "jobbet" blir det en fika med mina fina vänner.

If I told you my stories and sang you my songs, would you laugh at me?






Goodnight, goodbye, I'ts late and I'm too tired to cry

Nu sitter jag och gör en packlista igen. Imorgon bär det av till Gävle. Tävling på lördag, och sedan drar vi till Söderhamn och tävlar på söndag. Det väntar en bra helg!
  Vi var på studiebesök på Krematoriet med konfirmationen igår efter skolan. Det var... intressant. Det kändes ganska konstigt vissa stunder, men samtidigt bra att få veta vad som egentligen händer.



Nu ska jag gå och göra mig en kopp varm choklad och en ostmacka.

Solen går ner nu, det är nästan helt mörkt

Kom hem med tåget från Kiruna i morse. Jag klarade skolan ganska bra, trots väntan i Ånge i en och en halv timma klockan fyra mitt i natten. Tröttheten kom efter att jag varit på Hemköp en snabbis efter skolan med Inez och pratat inför praon. Jag gjorde iordning varm choklad och rostade mackor och satte mig i soffan och tittade på Sällskapsresan 3, SOS. I slutet somnade jag en stund tills vi skulle äta och nu har jag blivit lite piggare igen. Det ska bli otroligt skönt att sova i sin egen säng inatt!

Men jag har haft det bra i Kiruna i alla fall. Bra träning, roligt sällskap och ja... allt var bra. Vi fick även besöka Ishotellet i Jokkasjärvi. Det var riktigt häftigt! Hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle vara så! Bilder kommer nog, jag ska be Sandra skicka några.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen.

De säger att det är kul att vara ung och fri. Fri från vadå?

Jag har haft två jättemysiga dagar i Åre tillsammans med Sandra och Sofie och deras familj. I måndags var det pissigt väder, blåsigt och snöigt, så vi satt inne och myste istället. Spelade spel, pratade, skrattade och gjorde ett försök till att titta på film, vilket resulterade i att vi somnade både jag och Sandra. Men nästa dag var det bättre väder och vi kunde ta oss ut i backarna. Och sedan gick bussen hem tjugo över fem. Jag har absolut inget emot att åka dit igen! Sedan som ett bra avslut på dagen kom Inez hem till mig och vi kikade på Flickan som lekte med elden, åt chips och hade det trevligt. 
  Mötte Inez på stan runt halv ett idag. Vi tog en fika på tehuset och gick efter det till Hemköp för att presentera oss, vi ska praoa där de två kommande veckorna. Men vår handledare, eller vad man nu ska kalla det, vi ska ha hade rast då så vi bestämde oss för att gå dit på måndag istället. Vi åkte hem till Inez och tittade på sista filmen i triologin, Luftslottet som sprängdes. Så nu har man sett allihopa och jag tyckte de var riktigt bra!


Dålig bild på muffinsen jag bakade för några dagar sen.

Jag har tagit en lite paus i mitt packande. Jag åker till Kiruna ikväll på Norrlandsläger och kommer inte hem förrän på måndagmorgon. Så för min del blir det lång tågresa ända tills imorgon, men som tur är har jag trevligt folk med mig! Nu ska jag återgå till packningen så det blir klart nån gång. Ciao!

Förresten, grattis till Ebba och till min moster som fyller år idag!

Söndag

Var i Bydalen och åkte skidor för första gången den här säsongen igår. Det var ruuuligt.
  Efter lite tittande på Vasaloppet bestämde vi oss, jag och Christina, för att åka ut på isen och åka lite skidor. Det blev ju plötsligt så varmt, 4 grader var det hemma hos oss då. Efter att vi varit på OK och handlat philadelfiaost och besökt farmor bakade vi lite muffins också. Vaniljmuffins med chokladfrosting. Min dator ville tydligen inte sammarbeta just nu, så en liten bild kanske kommer senare eller nåt.

Nu ska jag och Christina snart åka in till stan och träffa Inez för att gå på bio, Snabba Cash.
  Imorgon tar jag bussen till Åre och åker skidor med Sandra och Sofie. Vi får se om jag stannar till på tisdag eller hur jag gör. Bye!


What's the point of doing anything?



Så himla skönt med lov.

I turn my face up, look at the dancing clouds

Har haft tävling i Mörsil i helgen och det gick väl hyfsat bra ändå. Det kunde väl ha gått liiite bättre tycker jag, menmen. 
  Efter att ha fått i sig lite fika efter skolan blev jag pigg och satte igång och börja plugga lite, varvat av musik och sitta här framför datorn. Jag ska nog göra det sista nu och sen se och om det finns nåt trevligt på tv:n.



Imorgon ska vi på studiebesök på sjukhuset. Skönt att slippa en del av förmiddagen, den brukar vara lite seg. Och efter skolan ska jag på stan med Sandra och försöka hitta nån present till Ebba innan träningen. Bye!


RSS 2.0