Tuesday

Jag cyklade till Gövikenhallen och tränade med Ebba i en timma. Först hittade vi inga bord, precis som förra gången, men vi gick upp till kansliet så fick vi fråga var de var någonstans. Så vi tränade en knapp timma. Vi behövde inge mer, huvudsaken var att jag fick slå lite grann eftersom jag åker på lördag och vet att jag kan slå åtminstone.
  Imorgon ska jag upp tidigt, kl 7, för vid 8 drar vi till stugan så nu blir det ingen bloggning förrän på lördag. Nu ska jag ut och sola och läsa Godnatt Mister Tom, jag lånade den på bibblan för någon dag sen. Pusshej.

I feel good

Värmen och finvädret håller i sig och jag mår toppen. Är hur laddad som helst inför Falkenberg på lördag.
   Det blev ingen Exponorr för vår del, vi pallade inte i värmen och pappa jobbade så då tänkte vi att det var lika bra att stanna hemma. Men min helg har varit bra ändå. Vår familj, som egentligen inte är någon spelfamilj, har varit en sådan i helgen. Vi har suttit på altanen på kvällarna och spelat kort, Yatzy och Skip-bo. Igår spelade vi också Kubb några gånger. Jag har ännu inte badat, men jag tänkte att det fick vänta tills på onsdag så blir det en början till en tradition eftersom jag badade för första gången den 1:a juli förra året också. Dock inte i Storsjön utan i Voxnan. 
 


Idag har jag hjälpt Christina med gräsklippning, klippt mig (inte så stor skillnad, toppade bara) och varit på stan med mamma och Christina. Jag ramlade över en bikini på HM, så den köpte jag. Också var vi in på Sense inne på Domus och fick hjälp med att hitta någon slags ansikts-serie som förhoppningsvis kommer göra min finnknottriga panna att må bättre.
  Nu ska jag äta mat, puss.

Inte ett moln så långt ögat kan nå

Det har varit fantastiskt väder nu onsdag, torsdag, fredag också nu lördag. Det är därför det har blivit så lite bloggning de sista dagarna. Så nu sammanfattar jag lite det jag har hunnit med att göra. Jag har: läst ut två böcker, slagit ihjäl en fluga, varit med anna, fotat, gått kvällspromenader, haft fredagsmyyyys med familjen, och ja... just nu kommer jag inte på något mer. Ännu har jag inte badat, men har däremot doppat fötterna. Jag kan säga att det var iskallt, tårna domnade typ bort. Men på onsdag drar vi till stugan i tre dagar så då lär jag nog ta årets första (förhoppningsvis) dopp.
  Just nu sitter jag på altanen vid pappas bärbara dator och med det mobila bredbandet han har med jobbet. Idag vet jag inte riktigt vad som väntar, men det blir möjligtvis en visit på Exponorr på eftermiddagen. Pusss.

Sång till en fjäril

Jag skulle träna med Ebbapebba kl 11 på förmiddagen, men det gick inte riktigt som planerat. För det första så ringde hon mig när jag var på väg och berättade att hon precis hade vaknat. Men hon var riktigt snabb ändå och kom dit till typ kvart över. Och för det andra så hittade vi inga bord när vi väl hade kommit in i hallen, så vi gick ut och solade oss istället. Jaja, det får bli träning någon annan dag. Sen gick vi till Subway för att hålla Ebba sällskap när hon skulle äta en macka eftersom hon inte hade hunnit med att äta någon frukost. Efter det åkte jag hem, tog en snabb dusch och gick sen ut med Anna i någon timma.
  Nu har jag suttit ute på altanen och läst och käka glass. Snart är det mat tror jag och efter det blir det golfbanan. Ciao!


Lite lögn är också lögn

Jag hade en mysig kväll igår. Jag åkte ju till Inke och vi var på Ica, pratade och tog det lugnt och tittade på Beck - Hämndens pris. Jag drog hem vid tolv och gick sen och la mig.
  Nu har jag nästan precis duschat och gjort mig iordning. Om någon timma ska jag nog vara med Anna. Vi får se vad vi hittar på. Hejsvejs.




Måndag

I morse var jag hos tandläkaren. Eller i morse, på förmiddagen rättare sagt. 11.40 hade jag tid. Egentligen skulle jag dit imorgon, men de ringde vid nio och frågade om jag kunde komma idag istället. Och jag som aldrig har haft några problem med mina tänder, bortsett från att jag har typ lagat början till ett hål med någon fyllning. Något större har det aldrig varit, men idag fick jag tre problem på en gång! Men det löser sig nog. Sen var jag och mamma på stan en kort sväng. Jag köpte ett par svart shorts på JC.
  Nu ska jag åka till Inkepinkepära. Vi ska kolla på Beck! Hej då.

I'm a shoulder you can cry on

Det här med musiken och filmerna igår löste sig. Vi kopplade in hårddisken i Christinas dator, dels för att kolla om mina grejer fanns kvar och för att hon skulle lägga in lite saker. Och mina grejer fanns kvar, så antagligen måste det har varit nåt fel på datorn, men nu funkar det igen! Förresten så blev det Patrik 1,5 jag tittade på igår. Vi såg ju den med skolan nu i våras, men då hade jag min första magsjuka..
  Nu kom jag precis hem efter en liten promenad med pappa. Jag ska nog äta snart. Imorgon ska jag i alla fall träffa Inez, senare på dagen eller kvällen. Vi kommer ju inte träffa varandra sen på typ tre veckor.


Shit happens

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH! Nu när jag skulle sätta mig och lyssna på musik så när jag öppnar mappen så är den tom. Jag ble rädd och kollade i mappen bredvid med filmer. Ja, den var också tom. Jag blev ännu räddare och tänkte på alla mina foton som låg i den sista mappen. Som tur var så fanns allt kvar i den, men vart fan har min musik och mina filmer tagit vägen. Jag hade precis innan rensat papperskorgen där det fanns en kopia att musik-mappen. Det var väl gjort för att det skulle hända. Men jag får väl börja om på nytt och lägga in den musik jag har på skivor någon dag.
  Nu ska jag dampa ett tag och sen ska jag lägga mig i sängen och kika på en film från Christinas dator. Vet inte riktigt vilken det blir, men någon bra så jag får upp humöret lite. Jag säger godnatt nu. Godnatt.

Jag ser mig själv i en stulen spegel









Om en stund kommer Amanda hit. Vi ska nog titta på en film eller nåt i det regniga vädret.. Puss

Glad midsommar!

Igår hade jag en trevlig dag. Jag ringde och väckte Inez vid elva och sen typ halv två åkte jag in till stan och mötte Inez och Emma. Vi fikade och gick på stan och sen åkte jag hem vid halv sex. På kvällen gjorde jag inte så mycket, tog det lugnt mest.
  Snart ska jag nog äta någonting och göra mig iordning. Jag får se om jag hinner med ut och fota en sväng innan vi far till Våge, till moster och kusiner, och firar midsommar. Det skulle tydligen vara rätt mycket folk där, 29 personer. Ungefär som på julafton gånger två! Puss.


Återigen gryr dagen

Här sitter jag och borstar tänderna. Har nästan precis klivit ur duschen också. Om ett tag ska jag vara med Inkepinke. Jag har ingen aning om vad vi ska göra, men vi hittar säkert på något kul.


Muffinsen jag bakade igår.
  Nu ska jag göra mig iordning. Hej så länge.

Om ingenting hade varit som det är, så hade allt varit annorlunda

Ja, så sa min käre syster igår. Väldigt logiskt tänkt tycker jag. Igår gjorde jag inte så mycket. Var otroligt seg på morgonen, såg på film och läste. På kvällen kom Anna ner en sväng också.
  Idag har jag bakat muffins, vaniljmuffins, också har jag varit på stan en sväng med Christina efter att hon hade jobbat klart. Jag köpte en necessär, hur det nu stavas. Vi var också på videoteket och hyrde tre filmer, Australia, P.S I love you och Predikanten. Nu ikväll har jag sett de två sista med syster. Båda var bra, men Predikanten var lite rörig. Nu är jag trött och ska nog sova snart, godnatt!

 

Söndag och måndag

Idag har jag varit på stan med Inke och Moa. Det var väldans trevligt. Vi fikade, gick på stan och åt sen glass på donken.
  Igår var en mysig dag. Först degade jag och tittade på Rallybrudar som vi spelade in sen i lördags. Det var en kul film. Sen runt fyra kom Inez. Vi kikade på Australia och åt mat. Bra film, det med. Sen kom Gun och Lars och drack en kopp kaffe och pratade i någon timma, trevligt. Medan vi sen väntade på att Christina skulle komma hem runt tolv så gick det en film på tv:n, 40 days and 40 nights, som vi kollade på. Det har blivit ganska mycket filmtittande i helgen, måste jag säga. Både jag och Inez har kollat på rätt många filmer, men det är mysigt!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Läsa lite kanske. Det är fortfarande pissigt väder. Om det inte regnar, så blåser det. Jaja, snart får vi väl hoppas att sommaren kommer på riktigt. Au revoir!


What is right?

Tjohoo! Filmen igår var riktigt rolig. Jag håller med Inez, passade riktigt bra in på en lördag som denna med pisstråkigt väder. Rekommenderar den verkligen! 
  Om en stund kommer Inez hit. Vi ska kika på film, Australia. Det blir nog mysigt! Ibland är det bra att ha lite tråkigt väder, eftersom man då får en bra anledning till att vara inne och göra något. Men imorgon blir det stada med Mois och Inkepinke. Då får vi hoppas att regnet och blåsten är borta. Heeeejdå!

Hemlängtan och Baksmällan

Nu har jag precis läst ut boken; Hemlängtan av Michelle Magorian. En mycket bra bok som jag rekommenderar. En annan bok av henne, Godnatt Mister Tom, sägs också vara mycket bra så den måste jag också läsa.
  Klockan nio drar jag på movie, Baksmällan, med Inke. Den är säkert bra! Intressant litet inlägg va? Ja, jag visste väl det. Hej då.

Nu grönskar det

Jag har varit trött hela dagen idag och jag är det fortfarande. Har också haft huvudvärk lite till och från. Jag har tittat på två filmer; Om Sara och Vi hade i alla fall tur med vädret igen! Om Sara var väl helt okej. Vi hade i alla fall tur med vädret igen! var en kul film. Mamma och pappa hade tydligen köpt den igår när jag kom hem från Inke. Jag har inte sett första än, men det får väl bli någon annan gång.
  Jag och Inez hade det trevligt igår, eller åtminstone jag hade det. Vi såg en skiva av OC, åt mat, var upp på ica och kikade på den senaste Wallander-filmen, Hämnden. Den var också bra! Fast eftersom Inez har sett alla andra Wallander-filmer så hittade hon några fel här och där som inte var lika i de andra, som då gjorde att hon tyckte att filmen blev lite sämre!
  Nu tror jag att jag ska lägga mig i soffan och läsa lite tror jag. Hej!


Sommarlov

YES! Äntligen är det här! Ah, som vi har väntat. I kyrkan gick det bra. Inke och Elin var hur bra som helst! Och de andra verkade också tycka att det var bra. Så nu är det över och 10 veckors sommarlov väntar. 
  Nu ska jag nog bara ta det lugnt och njuta av lovet. Kika på en film kanske. Passar utmärkt när man är ensam hemma! Haha, fast mamma kommer nog hem om en stund. Pappa är på jobbet och Krickilinus är påväg till Uppsala. Ikväll ska jag i alla fall mysa och umgås med Inke. Puss


11 juni

Herregud, det är bara en dag kvar nu! Eller inte ens det, typ en natt. Och jag ska sjunga på avslutningen. Förvånansvärt är jag faktiskt inte så nervös, för jag känner mig trygg tillsammans med Elinpelinparon och Inkepinke. Men jag vet att jag kommer vara det imorgon... Aja, dagen är över. Dagen vi alla har sett fram emot..*host*.. Ja, det är Sprikbodarna vi talar om. Vi överlevde det och sen åkte vi hem till Elin och tränade på låten. Vi gjorde lite annat också, som att spela trumpet. Haha, fast jag kunde inte. Det kunde ju bero på att jag skrattade, annars är jag nog ingen trumpetspelare. När jag kom hem fick jag träffa Christina. Fast nu är hon hos Jossan och imorgon vid elva sticker hon till Uppsala på tävling, så så mycket fick jag inte se av henne. Men hon kommer ju hem på söndag igen.
  Nu har jag duschat och rakat mina ben. Ah, I love it! Och snart tror jag att jag ska måla naglarna. Ge vårt band ett lycka till, eller två, till morgondagen! Puss

Nionde juni - bara tre dagar kvar

Nu har jag precis kommit hem efter en liten stadsrunda med mamma. Jag införskaffade svarta/vita knappar till koftan och ett vitt skärp till skolavslutningen. Dagen har gått riktigt snabbt. Film, lämna tillbaka böcker, städa skåp, mäta torn (vår grupp var högst när det stog och näst högst när det låg ner!), lunch, spela brännboll och sen fick vi sluta. Vi fick också reda på att den nya killen som var här förra veckan kommer att börja i vår klass till hösten. Imorgon ska de som ska framträda på skolavslutningen träna i kyrkan kl 13 om jag inte minns fel. Ah, jag blir bara nervösare och nervösare! Men det är bara att hoppas på att det kommer gå bra.
  Nu ska jag nog börja göra klart koftan så jag kan visa Ulrika imorgon. Hejsvejs!


Goodnight, goodbye

Yes, nästan klar med koftan! Nu ska jag bara fästa trådar och sticka lite resårstickning vid halsen och nertill. Men det får vänta tills imorgon. Medan jag satt och stickade var Lilla Jönssonligan på och jag måste bara påpeka att jag tycker det blir så himla mycket sämre när det inte är de rätta skådespelarna som är med. Det är min åsikt och jag var bara tvungen att tala om det.
  Nu borstar jag tänderna och ska snart gå och lägga mig. Förresten, det blev en joggingtur i spåret med pappa också innan jag började sticka. Härligt men jobbigt var det... God natt, sov gott.

Monday

Jag såg mig och min underbara franskagrupp på tv4 nyheterna för en stund sen. Ja, iochförsig var det väl inte så mycket, men ändå. Dagen har gått snabbt, och ärligt talat har vi inte gjort så mycket. Det började med franska då tv4 och Jens Nilsson var där. Sen hade vi ingen rörelse utan so halva tiden och engelska halva tiden för att vi skulle kunna gå och äta tidigare lunch, eftersom vi sen skulle se trippelbollsturneringen. På so:n gjorde vi typ ingenting och på engelskan lämnade vi tillbaka böcker och sånt. Sen satt vi i sporthallen och hejade på 7:ans lag. Tyvärr verkade det inte som om det gick så vidare värst bra för dem. Jag såg bara en match för sen gick jag, Inke, Moa och William tillbaka till klassrummet och roade oss. Efter det var skolan slut och jag gick hem och började sticka. Faktiskt så har jag inte så mycket kvar nu, men jag fick så ont i händerna så jag var tvungen att ta en paus, alltså skriva ett intressant inlägg. Snart ska jag gå och duscha och sen ska jag väl fortsätta sticka, så jag blir klar med det tills ikväll. Puss och hej.


Hello, do you remember me?







Let me know if you ever used that knife or not

Sveriges nationaldag

Igår var en bra dag. Skolan gick snabbt. Vi gjorde något diagnostiskt prov med gamla ord vi har haft, kollade på Goal, åt lunch och sen fick vi sluta. Jag, Moa M, Inez, Moa P och Elin gick på stan en sväng. Vi fikade på tehuset. Jag köpte en kjol på Monki, Inez ett par chinos på Zlave och Elin och Moa M en varsin klänning på Zlave. Vi kikade även på lite studenter som var i farten. Sen åkte jag, Moa och Inez hem till Inez och kollade på OC. Hela fyra avsnitt har jag sett nu, haha! Det var en mycket bra serie, eller ja, hittills måste jag ju säga eftersom jag inte har sett något mer. Vi åt mat där emellan och sen åkte jag och Moa hem. När jag kom hem tittade familjen (inkl. Christina som kom hem då) på SOS med Lasse Åberg, skojig film!
  Idag är det nationaldagen och jag har inte gjort så mycket. Övat lite på sången och skjutsat Christina till bussen. Så nu gör jag ingenting. Jag kanske ska sticka lite på min kofta så jag blir klar med den någon gång... Hej så länge!

En galen dag på Lugnviksskolan

Ja, ni hör ju själv på rubriken. Först var det bra med vanliga lektioner. På idrotten hade båda jag, Elin och Inez glömt våra kläder så först fick vi hjälpa Britta att skura ren väggarna utanför våra klassrum och sen skulle vi gå till syslöjden för att prata med Ulrika om våra grejer. När vi kommer tillbaka och ska gå till matsalen och äta kommer några killar och berättar att det är matkrig där. Så vi väntar ett tag och när vi kommer in där är det fullt med mat på golv och bord och några nior och åttor står och städar. Det var tydligen de som hade börjat. Så, nu är det risk för niorna att deras avslutningsfest blir inställd på grund av detta. Ja, sen när vi hade SO började brandalarmet tjuta. Snacka om kaos... Men det var falskt alarm, så någon/några person/personer ville väl vara lite roliga och får nu betala typ 15000... om de erkänner d v s. Annars får skolan betala det. Sen på svenskan tittade vi typ bara på film.
  Efter skolan gick jag, Elin och Inez hem till mig och hämtade vår gitarr och åkte sen hem till Elin och har nu tränat en del. Om jag får säga det själv låter det riktigt bra! Vi åt där också, tacos. Och nu är jag hemma. Det har varit en riktigt rolig dag faktiskt. Mohaha. Sen tror jag att jag ska börja sticka lite och läsa de sista sidorna jag har kvar ur Inez bok. Jag blev så himla trött igårkväll så jag orkade inte läsa ut den då. Ciao!


Green and Blue






Jag kände för att ändra lite med namnet.
  Skolan idag har varit ganska härlig. Vi har blivit klara med våra torn, och jag måste säga att vårat är ganska så högt. Vi är en bra grupp! Vi har även skrivit ner aktiviteten som vi ska ha i höst vid Forsaleden, så nu får vi vara ledig på fredag eftermiddag! Sista lektionen idag var svenska som också nog var den bästa! Kul inlägg, jätte. Heeej då!

1 juni

Jag har inte orkat blogga någonting i helgen, utan jag sammanfattar den nu istället.
  I lördags, mitt i dan, tog jag bussen in till stan och mötte Inez, Moa och Emma. Vi gick runt på stan ett tag och jag, M och I köpte en varsin klänning på Zlave. Sen köpte vi dricka och glass på donken och gick ner och satte oss ´på den här ön mellan Frösön och badhusparken. Vi orkade inte vara med på fika-saken för det var så lång kö. Men vi vann ju i alla fall. Sen kom Emmas polare och jag, I och M drog efter ett tag. Moa gick hem och Inez skjutsade mig på cykel hem till henne. Vi var nere vid sjön, åt god mat, hade trevligt och tittade på Robinson. Själv tyckte jag att det var fel person som vann. Jag hejade på Jarmo mellan dem. 
  Igår runt tio åkte jag och pappa iväg en stund medan mamma låg och sov. Vi köpte lite blommor på morsdag, var in på Jula och köpte uv-filter på Elgiganten. När vi kom hem gjorde jag inte så mycket. Jag fotade lite, gick upp på OK och köpte kakor och glass. Sen klockan fyra hade pappa bokat bord på Arctura. Vi var där med familjen, farmor, mormor, morfar, moster och kusinerna.

Ja, det var ungefär min helg. Idag har det inte hänt mycket. Det är första juni, vilket är ett steg till sommar. I helgen kändes det som om det var sommar, med tanke på vädret. Det var ju underbart! 
 Det var allt för mig, puss.






RSS 2.0