Tuesday, bloody Tuesday

Har haft en lång och tröttsam dag på skolan idag. Har bara legat i soffan sedan jag kom hem. Dock har jag varit duktig och pluggat, både samhäll, företagsekonomi och nu privatjuridik. Funderar faktiskt på att lägga ner plugget snart och ta en go'fika istället!


TAGGA

Tagga match ikväll. Suif - Eslöv, yeeeah! Ganska nice med två hemmamatcher på en vecka. En vecka med inte så mycket pingis, skööönt.


Without me you're nothing at all

Jag och Sandra har nu kommit hem från Stockholm. Vi har haft en himla bra helg med Ebba. Ser redan fram emot nästa helg då hon kommer hit och hälsar på oss.
Nu blir det snart lite smörgåsar och Wallander som avslut på en bra helg!


Hej

Det här är Ebba. Hon har precis fyllt 17 (12) år. Snygg va?


Fredagsmys

Myser på ett hotell i Stockholm med två utav världens finaste flickor. Vi taggar upp med lite chips och dipp inför helgens pingistävling och mår för himla bra.


A stamp, a letter, a mailbox, a hello and goodbye

I'm back on track, så att säga. Skadorna är igång igen och den här gången är det benhinnorna. FML. Åker i alla fall till Stockholm ikväll (i löparskorna som jag helst av allt vill spy på eftersom jag tycker jag använt dem tillräckligt mycket redan...). Och jag hoppas på en megabra helg. Bara jag, Sandra och Ebba. Lite pingis, lite hotell, lite shopping kanske, lite sovmorgon och mycket må bra! ÅH.

Tittade btw på ett bildspel nyss från min gamla klass. Ni. Är. Så. Underbara. Och. Jag. Saknar. Er. Så. Mycket.

What am I gonna do as an outcast?



Den som inte taggar ska jag kicka i huuuvet!

Veckorna går som vanligt rätt snabbt. Imorgon är det torsdag, vilket innebär en dag kvar till fredag, vilket i sig betyder att det är dags att packa väskan igen imorgon. I helgen bär det av till huvudstaden för lite pingis! Skräll va? Har dock tyvärr ledsnat på tävlandet och ska trappa ner rejält på det, tycker inte att det är roligt längre. Men så är det! Istället taggar vi nu inför träning, som är betyyydligt roligare!

Jag och Sandra hade lite vardagsmys igår med apelsiner och tända ljus framför tv:n.


Too tired to fall asleep

Ögonen är tunga och jag är i stort behov av sömn. Vi kom hem efter en riktig rolig helg i Borås runt elva igårkväll också väntade morgonpass kvart i åtta i morse. Ville helst dö. Men det gick ändå rätt bra. Sedan skola till fyra, träning halv fem till sju. Orkade inte alls sista halvtimmen, hjärnan var för trött för att ens veta vem som vann föregående bollen. Så, nu är det hög tid för mig att sova! Godnatt.


Och du är nästan vaken

Har anlänt till Borås och ligger nu i sängen och bör verkligen sova. Har en tuff helg framför mig med sverigetoppen som motstånd så... Önska mig lycka till!


Vi går mot ljusare tider säger dom, men vi längtar mest hem

Ligger i soffan och jäser framför handboll på tv:n, Sverige er best. Har haft en lång skoldag men det känns ju alltid lite bra när man kan vänta sig sådant här till middag.


I'm the one who left you, you're not the one who left me

Har nu avverkat första skolveckan. Megaskönt att ta en mjukstart med bara tre dagar. Dessutom fick jag ta ledigt från vår sista tvåtimmars lektion idag då vi började åka mot Östersund vid halv två. Så nu ligger jag hemma i soffan med mami och papi. Har fått en välbehövlig kroppsmassage eftersom jag helt seriöst har sjuk träningsvärk i HELA kroppen. Tänk att tre pingispass och två idrottspass kunde göra så mycket efter några veckors julvila. Men jag siktar högt och satsar på att ta mig upp ur sängen imorgon. Är ganska taggad på serie i helgen. Heja heja!


Back for school


Åkte ifrån vinterlandet idag och kom tillbaka hit till Söderhamn runt fyra. Något mindre snö här. Och det känns som att vi aldrig bott här tidigare. Känns verkligen som att jag ska sova i min säng här för första gången. Men ja, imorgon börjar skolan och det känns faktiskt rätt bra. Jag har haft ett megabra lov och hade tänkt fortsätta ha det megabra. Megabra hela året ska det bli.

Let your body decide where you want to go

Tar mig en liten promenad med kameran och musik i öronen för att rensa tankarna lite.


När staden snöat över och gården blivit vit

Saknade Hanna anlände i fredags runt ett. Vi åkte hem, fikade, tog en promenad, åt middag och chillade sedan framför OC. Gårdagen spenderade vi i "storstan", om man jämför med Söderhamn. Gott fika och en del shopping tillsammans med Inez blev det! Kvällen bestod sedan av middag, lite gladiatorer och ytterliggare några avsnitt av OC. Imorse latade vi oss och tog en lång sovmorgon. Vi åkte sedan in till stan för lite lunch och lämnade sedan Hanna på tåget. Som avslutning på helgen drog hela familjen till mormor och morfar för lite söndagsmiddag. Helt perfekt helg!


I don't want to be anything other than what I've been trying to be lately


Gammal bild.
Jag lägger mig i sängen och tittar på några avsnitt av One Tree Hill. Och imorgon kommer fina Hanna som stannar hela helgen.


Spelar inte längre någon roll, jag orkar inte slåss



Fjärde januari tvåtusentolv

Efter en dag med lite matte och Anna Pihl har precis tryckt i mig lite tjockpannkaka med lingonsylt. Snart åker jag iväg på träning med Sandra och jag är så häääääär taggad på pingis nu efter några veckors julledigt!


That feeling inside

Slänger mig i soffan och bara myser på. Känner att livet är ganska fantastiskt ibland.


RSS 2.0