Storsjöyran

Yran är förbi. Jag har haft ett par riktigt roliga dagar med fina människor och dansat till Urban Cone, Magnus Uggla, Norlie & KKV, Erik Hassle, Laleh, Icona Pop, Maskinen, Markus Krunegård, Kapten Röd, Alina Devecerski, Patti Smith, The Hives, Den Svenska Björnstammen och Rebecca & Fiona. Också självklart lyssnat till vår alldeles egna president, Evert Ljusberg.


För du är värd så himla mycket mer

Förutom en powerwalk var jag mest hemma och chillade igår. Men efter det att jag proppat i mig middag drog jag mig in mot stan, mötte upp Ebba och lyssnade på fina Linnea Henriksson. Så himla bra. Och ikväll börjar Yran på riktigt. Taggaaaar. Men först lite födelsedagsfirande för sötfarmodern min.


För du, som innan var blind, du ser som vi andra

Är nu på hemmaplan igen. Dagen har erbjudit lite arbete vid Yranpingisen på Surfbukten (kom och var meeed!!), minigolfspelande och stråketmat med systern min och slutligen lite filmtittande och mys på altanen. Imorgon får vi se vad som händer. På kvällen möter jag i alla fall upp Ebba för kanske lite mat och sedan vidare på Klubbland och Linnea Henriksson.


Just nu, vill jag leva

Under helgen har jag hunnit med en kväll på Stråket, sprungit Jämtland På Fötter, varit på bilbingo och fikat världens godaste fika (man får nöja sig med fika när man aldrig vinner något) och igår följde jag, efter mycket om och men, med mamma och pappa till stugan i några dagar. Hörs på onsdag när jag kommer tillbaka till täckningen och civilisationen!


Vi kommer och dö samtidigt, du & jag

Efter att ha legat hemma på altanen i gassade sol satte jag mig på cykeln och mötte upp Anna och Christina för en middag på Viktoria. Därefter besökte vi Biostaden och fick oss några goda skratt.


Längtan bor i mina steg

Helt spontant tog jag cykeln in till stan och mötte upp två snygga brudar, Sandra och Ebba. Måste ha varit nästan ett halvår sedan vi umgicks allihopa tillsammans. Stört. Men vi hade det trevligt i vanlig ordning, satt och fikade på Törnes och tog igen allt vi missat. Välbehövligt. Nu: Äta mat. Är hungrig som en varg.


Gothenburg, I'll come back to you

Strax efter fem rullade tåget in på stationen här i Östersund och vi åkte hem och la oss och sov fram till lunch efter en väldans rolig resa i Göteborg med min fina syster. Sedan dess har jag inte gjort så mycket nytta, förutom en löprunda. Jag tänkte nu sätta mig ute och läsa en stund och försöka hålla mig vaken fram till Wallander (och under hela filmen).


Först kom ingenting

Jo, vi hade det ganska så bra igår. Helt fantastiskt var det. Galet bra.


Long time, no see

En hel dag med några utav våra favoritgosisar.


I love it

Igår drog jag och syster min den jobbigaste löprundan någonsin vid ÖSK. Senare kom finaste Elin och hälsade på. Vi babblade och skrattade på, stekte våfflor till middag, tog en sväng ner till sjön och ja, hur mysigt som helst. 7.48 rullade tåget ner mot Göteborg imorse. Vi hann både äta godaste salladen och dra en repa på stan innan allt stängde och nu är jag två linnen och ett par jeans rikare. Imorgon åker vi iväg och träffar lite kusiner och kusinbarn som ska bli så himla roligt. Också på lördag händer det. KENT.


Tror du att det finns något okänt där ute?

Drog en brakfrukost i morse. Äggröra kan ju vara bland det bästa som finns. Idag hade jag bara tänkt vara hemma, chilla, läsa och bara vara. Man behöver sådana dagar också ibland.


Kalasvecka

Veckan har gått fort som bara attan. Medan norskarna har invaderat vår stad inför Storsjöcupen har jag jobbat varje dag, haft en fin liten släktmiddag, klippt håret, träffat Lisa och Moa över en mysig sallad på Lisas innergård och slutligen varit på ett trevligt knytkalas med grannarna ikväll. Njöt fullt ut, finväder och mat god som jag vet inte ord. Ja, jag har nog njutit varje dag. Sista dagen på jobbet imorgon också. Skönast. Också drar vi iväg till stugan och ner till Vansbro en sväng över helgen. Japp.

Weekend

I lördags fick jag träffa en saknad Elin. Vi drog några varv på Expo Norr innan en saknad Moa anslöt sig och vi alla tog oss hem till Elin, spelade kubb, pratade om allt mellan himmel och jord, åt god mat och tittade på film.

Under gårdagen kom Ebba på besök tillsammans med ett kakpaket och en kladdkaka. Vi drog ihop en liten picknick nere vid sjön och bara hade det allmänt bra. Fina helg.

RSS 2.0