Göööötet

Wiiihoo! Ikväll vid nio tar jag, Sandra och Anton tåget ner till Göteborg och Mölndal på läger! Det ska bli så himla skönt att komma härifrån ett tag. Jag hoppas på varmare och finare väder än vad som har varit här. Men som väderprognoserna har visat så ska det väl vara runt 20-25 grader varje dag. Det gillar vi! Och jag kommer hem nästa söndag så det blir väl inget bloggande under veckan. Det har det iochförsig inte varit de senaste veckorna heller men... haha. Ciaooooo!

Midsommar







Glad midsommar!

Hello again

Wohoo, the internet is back! Eller alltså, det nya har installerats!


The royal family

Jag och mina tre vänner har inte varit mindre än kungafamiljen idag! (Kungen och Karl-Philip (hur han nu stavas) fick tyvärr inte vara med) Jag som kronprinsessan Victoria, William som Daniel, Inez som prinsessan Madeleine och Moa som drottning Silvia. Och vad fina vi var! Jag har typ aldrig känt mig finare förut, haha. Vi fick tyvärr inget pris, men vi hade roligt ändå.
  Efter prisutdelning gick jag, Inez och Emelie till kyrkan och tränade inför avslutningen imorgonkväll. Jag har ännu inte fattat att vi har avslutning imorgon. Imorgon? Nej, gud, det har gått alldeles för fort den senaste tiden. Och sen väntar tio veckors sommarlov. Tio långa veckor, med långa sovmornar, fint väder, läger i Göteborg, Yran och en massa mer med en massa fina människor!

Om en dryg timme ska jag ta och pallra mig upp till skolan igen. Klädd i en vit skjorta och svarta jeans. Jag och några tjejer till ska servera niorna på deras avslutningsmiddag. Jag ska be till Gud att jag inte gör bort mig, typ spiller över nån eller nåt. 

Visst ja! Nu höll jag på att glömma en grej. Tänkte bara tala om att det inte blir så mycket bloggande för mig i sommar. Jag kommer nämligen ha tillgång till internet var tredje helg. En sommar utan internet. Ja, det kanske också fungerar. 

You're not coming home tonight

Ojoj, vad aktiv jag verkade vara! Haha, men tänkte försöka klämma ur mig några meningar nu.

Jag var på stan med Inez efter skolan. Vi fikade. Eller jag fikade och hon åt, rättare sagt. För sen drog hon upp till sporthallen och jag blev hämtade av mor och far. Och om typ en vecka slutar vi, jag fattar ingenting. Tiden har gått så himla fort! Idag sattes betygen och det finns inget mer att göra, alltså bara oseriösa lektioner. Och det gillar vi!
  Det hade tydligen ringt nån snubbe till pappa från lägret i Mölndal jag ska på i sommar. Och det visade sig att jag var ensam tjej på hela lägret, så han undrade om jag fortfarande ville åka. Visst, det hade säkert varit jätteroligt och jag känner ju de killarna som jag ska åka med ganska väl. Men jag kom på sen att jag skulle känna mig väldigt påträngande att hela tiden springa efter dem, eftersom jag inte har så mycket andra val. Ett alternativ var väl att vara ensammen, men nej tack! Så lite skämtsamt frågade jag Sandra om hon inte hade lust att hänga med. Och visst hade hon det! Hon hade nämligen planer i från allra första början på att följa med, men var inte säker på om hon kunde. Men nu är det klart! Så... jag, Sandra och en hel drös snygga killar! Mmm, också det gillar vi!  

RSS 2.0