Didn't I see you crying?

Nu är det slutet på lovet och sen kommer det bli som vanligt i några veckor till innan det blir jul. Jag vill ha jul nu. Jag vill ha mer lov. Men man får bita ihop och ta dagarna som de kommer. Jag har i alla fall haft ett skönt lov. Mest har jag tagit det lugnt, läst och så.
  Imorgon, 11.10 går tåget till Stockholm. Ebba, hennes pappa och hennes kompis skulle åka på samma tåg både dit och hem så jag får nog lite sällskap med de. På lördagen ska ju jag och Ebba tävla i Vällingby. Förhoppningsvis kommer jag att få möta spelare jag aldrig mött förut, kanske från något annat land eftersom tävlingen är internationell och ganska stor. Sen på kvällen ska vi i familjen på musikal också, Cats. På söndagväll, vid nio kommer vi hem. Det blir nog en rolig helg hoppas jag!

En höstpromenad












I'm not one of those who can easily hide

Oj, jag kände verkligen hur aktiv jag har varit den här veckan, haha. Men nu gör vi nya tag och ser hur det går.
  I fredags var jag först på utvecklingssamtal efter skolan och sen följde jag med pappa och hämtade syster, hennes pojkvän och kompis på busstationen. Väl hemma blev det god middag och efter det kikade vi på Idol en liten snutt innan pappa och Christina skulle skjutsa de andra till tåget.
  I lördags åkte jag ut på stan med syster. Vi åt och gick runt och kikade. Efter ett tag kom Christinas kompisar då jag träffade min, Inez. Vi gick upp på bibblan och lånade lite böcker och gick runt ett tag på stan vi med. Sen åkte vi hem åt varsitt håll och åt mat. Vid sjutiden fick jag skjuts till henne. Vi satt nere i källaren och spelade guitar hero och smaskade på chips och dipp. Sen bestämmde jag mig för att stanna över natten också. Morgonen efter vaknade vi halv åtta, eller om man ska räkna med sommartiden var den halv nio, haha. Inez var både glad och förvånad över att hon hade vaknat så tidigt. Jag brukar väl heller inte vakna så tidigt men dels så skulle jag faktiskt kunna vakna halv nio, och dels så brukar jag inte sova lika länge som Inez. Efter att ha spelat lite kort och tittat på några O.C.avsnitt tog jag bussen hem. Strax efter att jag kommit hem så drog till mormor och morfar och åt pölsa. Vi åkte också på Ica och handlade lite. Eftersom det var så otroligt gott med chips och dipp hemma hos Inez så blev jag så sugen på det nu också. Då när vi sen kom hem satte vi på Män som hatar kvinnor. Jag vet att jag nog är lite efter alla andra, men bättre sent än aldrig! Som nog de allra flesta tyckte, så tyckte jag också att den var väldigt bra. Jag måste också tala om, men som ni också kanske har märkt, att jag har haft en vädligt mysig helg!

Nu ska jag nog äta någonting innan jag tänkte gå ut och fota en sväng, även fast vädret inte såg så lockande ut. Sen tror jag att jag ska baka någonting riktigt... gott!

Don't be afraid

Här sitter jag och väntar på att vi ska få tillbaka varmvattnet. Jag vill duscha. En snubbe är och har varit här hela dagen och fixat med fjärrvärmen och vi skulle tydligen få varmvatten i kväll igen.
  Idag har vi varit i Njarka på deras sameläger. Det var väl intressant, bättre än att ha en vanlig skoldag (speciellt på en onsdag).



Nu ska jag dricka ett glas vatten, jag är törstig. Sen blir det mat i magen och därefter: franskaplugg.

I see your true colors

Klockan 12.30 gick bussen från sporthallen. Vi var framme runt åtta i Skellefteå, så det var ganska drygt att åka. Men vi hade kul i bussen i alla fall! På lördagen och söndagen väntade tävling, 6 matcher på lördagen och 5 på söndagen. Vi var 12 st med i F15 och i den här tävlingen möter man alla som är med. Jag vann 7 och förlorade 4 och slutade på en 5:e plats så jag är riktigt nöjd ändå. Och efter sista matchen blev det stress, vi hade typ 5-10 minuter på oss att duscha för att vi skulle komma iväg så fort som möjligt. Då på hemvägen körde vi en lek "Världens mest berömda", som vi också körde på ditvägen. Den går till så att alla som är med ska klappa händerna i takt och en utav dem ska börja säga t. ex. "Världens mest berömda pojknamn - Simon" och sen ska man gå runt i ordningen och man får säga ett namn var. Grejen är den att man inte får säga ett namn som redan är taget och man måste hålla takten, så man blir ganska virrig. Om man inte klarar det åker man ut och till sist är det bara två kvar.

Moa och Ebba var sist kvar och skulle köra.
Moa: Världens mest berömda bilmärke - Toyota.
Ebba: OLW.
*skratt*
Moa lade sig på golvet i bussen för att hon skrattade så mycket!

Vi kom typ hem runt 11-halv 12 på kvällen sen. Men väldigt roligt har det varit i helgen i alla fall.
  Imorse mådde jag inte så bra, vaknade av att jag skakade och mådde typ illa så jag stannade hemma. Men sen somnade jag om och det blev inget mer, nu mår jag bra igen! Jag skulle tro att det var för att jag kanske inte har sovit så jättebra och stressat en del. Jag har nog inte fått någon svininfluensa åtminstone, det var tydligen jättemånga i Skellefteå som hade det, så man har fått gått och tvättat händerna typ hela tiden. Men nu är man hemma i varje fall. Och just för tillfälligt kan jag typ inte tvätta händerna. Eftersom vi ska få in fjärrvärme så håller vi på att renovera tvättstugan. Vi tänkte att det var lika bra nu när de ändå ska in och riva här. Och runt tolvtiden kom någon kille och skulle tömma någon tank eller vad det var, så nu har vi inget rinnande vatten. Vi ska nog åka till pappas jobb ikväll och duscha, jag behöver verkligen det eftersom jag inte hann tvätta mitt hår igår. Just nu är det verkligen äckligt. Men jaja, jag ska gå och titta på tv nu tror jag. Ciao!


Det är över nu







Spotify fungerar inte, jag vet inte varför. Störigt.

If I could find a way

Igår när vi var på stan och skulle hämta Christina så köpte jag ett par skor. Jag hade sett de förut och nu var det lite rea på de så då tyckte jag att det var bäst att köpa de då, om det var så att jag ville ha de, vilket jag ville. På kvällen bakade jag och Christina scones, mums, och tittade på Idol.
  Nu ska jag snart på tävling i Ås. Bara pappa kommer hem ska vi åka. Det ska bli riktigt roligt, det är typ ett halvår sedan jag tävlade.

I can't belive it's true

Äntligen helg! Och sovmorgon, även fast jag har tävling i helgen för imorgon börjar jag typ inte förrän 14.50 och på söndag inte förrän 12.20. Nice.. 
  Jag började brodera på min kudde med rönnbär idag, inte så mycket men ändå. Också hade vi franskaförhör och veckoprov. Jag tror att båda gick rätt bra, svenskan kanske inte gick lika bra som franskan, men hyfsat i alla fall.

Lite senare ska vi åka in till stan och hämta Christina på bussen. Vi får se om vi kanske tar en liten stadsrunda före eller nåt, jag vet inte. Pussis.


It's just a feeling

Nu är man nyklippt. Dock ingen radikal förändring, bara luggen är lite kortare och håret är toppat. När jag skulle gå hem hörde jag skratt från skolgården. Det visade sig vara Moa, William och Duha så där blev man fast ett tag vid gungan.
  Idag på skolan hade vi muntlig redovisning i engelska. Jag och Inez sjöng (vi var nog de enda) och vi hoppas på att det gick bra. Också hade vi matteprov, hoppas där med.

Snart är det mat. Och sen ska jag nog ta och plugga lite tror jag. Ciao!

Will you feel better?




Sweet home

Nu är jag hemma igen efter ett konfaläger i Jänsmässholmen. Det är varit väldigt roligt måste jag säga. Vi har skrattat, ätit god mat (fem måltider per dag), skapat och pysslat, pratat och skrivit, haft femkamp, tittat på film, varit på nattvard och varit på gala. Femkampen förlorade vi, jag, Josse, Amanda och Robin. Men jag tyckte vi var duktiga ändå. Haha, det är med gala var en grej som Josse och Amanda kom på. Vi åt äpplen i fredagskväll då det var klistermärken på äpplena där det stod GALA. De satte på sig märkena på näsan och sa att de var på gala, så det slutade med att alla vi tjejer hade på oss sådana. Haha. Och igårkväll var jag, Amanda och Josse alldeles för trötta för att sova, vi var för flummiga helt enkelt, men skojsigt. Kallt och snöigt har det också varit. Det är inte så mycket snö på bilden nedanför, men efter att vi hade varit ute igår så satte det igång och snöade jättemycket. I morse när vi vaknade var det typ 1,5-2 dm snö på backen.





Har precis ätit lasagne till middag, mums. Nu ska jag fortsätta läsa Inez uppsats, hittills är den hur bra som helst!

RSS 2.0