Innan himlen klarnar måste allt nog först bli mörkt

Nu är det plugg och träning för hela slanten som gäller. Återkommer typ till helgen då jag har avverkat 2/3 prov som återstår innan sommaren är här på riktigt. Men först ska jag pränta in ytterliggare lite mer kunskap om uthållighetsträning, konsumenträtt och marknadsföring. Hörs.

Geme lite sommar och nakenbad.


Good, good life

Har idag besökt stan, legat ute och solat, pluggat specialidrott, övningskört i nån timme, duschat, ätit megagod sommarmat (också glass på det) och sitter nu fortfarande ute på altanen och jäser med päronen. Vill inte åka tillbaka till Söderhamn imorgon. Mår så bra nu när jag är hemma. Geme sommarlov...


Stekar'n

Tack snälla mamma och pappa, ni är tokiga ni!


Luften smakar som en jordgubbspaj en solig dag i maj

Det är helg. 25 grader i skuggan. Just ätit första mjukglassen med mina två favoriter. Det kan nog inte bli så mycket bättre. Nu väntar bara några timmars buss -och tågresande hem till Östersund. Inte jätteskönt men, desto skönare väl framme!


Girls just wanna have fun

I detta fantastiska väder kan det inte finnas många själar som frivilligt vistas i en äcklig pingishall i två och en halv timme. Inte jag i alla fall. Jag slängde iväg ett SMS till tränaren och vips, kvällen var räddad. Vi drog på ICA, inhandlade glass, åt middag, drog iväg till Skytten och spelade tennis med Anton, Erik och Emil, tog en långpromenad och sitter nu och chillar med Erik och Emil. Vi lämnade plugg och hela skiten. Man kan ju inte missa en sån här kväll!!!


Sommartider, hejhej sommartider

Idag är det sommar i Söderhamn. Termometern visar 20 grader i skuggan och jag har hunnit med att sitta ute och sola en timme nu på förmiddagen. Om en stund går jag iväg till skolan för att äta lunch med Emma. Åh vad jag älskar sovmorgnar och fint väder.


I'm walking on sunshine

Imorgon är det torsdag och sen är det helg. Börjar dessutom kvart över ett imorgon. Det känns bra nu när lärarna börjar ställa in en massa lektioner för att kursernas alla timmar snart är gjorda. Och vädret är ju fantastiskt. Borde alltså inte klaga så mycket. Bäst vore ju lite sommarlov. Men snart. Snart så.


Trötter

Sandra kom hem och fick en briljant idé. Vi tog med oss en filt och satte oss ute på gräsmattan och pluggade. Men nu är jag dödstrött och jag funderar helt seriöst på att gå och lägga mig nu. Vore ju galet skönt faktiskt.


Nflepsjbfnsablfädms

Matte nationella - check! Tror ändå att det gick hyfsat, förhoppningsvis. Men jag ska sluta tro. Förut då det har känts bra, eller i alla fall helt okej, har det ändå gått bra. Men nu är det tydligen inte längre så. Inte när det gäller franska i alla fall. Mitt favoritämne har numera blivit ett hatämne. Så kan det gå... Tagga plugga specialidrott på typ 40 sidor. Har tydligen prov om en vecka. Borde börja nöta nu alltså. Vill liksom ha lite annan fritid i helgen också.


Mys


Hemma i Söderhamn igen efter några dagar i stugan. Helt omöjligt att vara där utan att ha det bra.

Sol, vind och vatten är det bästa som jag vet

Överlevde sista proven. Hörförståelsen kan ju gå och ta sig någonstans. Men är ändå lycklig. Fick sluta tidigt, har nu lov i fyra dagar och sitter ute i finvädret. Ikväll vankas det träning och packningen. Medan alla andra drar sig mot Skåne och SM (är tydligen för dålig för sånt...) åker jag till stugan för att spendera lite tid med mina päron imorgon. Mys.

 


Too tired to fall asleep

Lägger mig och försöker få lite sömn inför sista skoldagen den här veckan, endast innehållandes det sista nationella provet i engelska, läs -och hörförståelse. Yey. Godnatt.


Den femtonde maj tjugohundratolv

Efter en lång, dock inte så jätteansträngande, dag med en start av fys kvart i åtta och avslut med nationellt prov i franska till fyra OCH sitter dessutom nere i tvättstugan och tvättar nu - är man inte värd en liten gobit när man kommer upp?


Jag är rädd för allt, beredd på allt

Jag kan meddela er om att det var himla roligt att gunga igår. Rena rama frihetskänslan ju. Också fint väder på det. Perfekt! Och idag är det måndag. Seriöst den värsta dagen på hela veckan. Jag hatar den av hela mitt hjärta. Men snart är den över, tack och lov. Och jag prisar skolan att jag inte har nåt plugg att göra. Jappjapp.


Vi kan gung-gung-gunga du och jag

Nu ska vi gå ut och gunga på våran gård. Wehooo

Ingen sörjer när du dör, ingen ska sakna det du gör, ingen vill veta var du köpt din tröja

Vaknade rätt tidigt, klev upp och skrev klart en specialidrottsuppgift i väntan på att sömntutan man har till sambo skulle vakna. Jag slog på stort och åt typ godaste frukosten med äggröra och hela köret.
Nu ska jag och Sandra äta köttfärspaj och sedan mysa med vindruvor framför tv:n. Helger är ju bara för bra.


Jag ska vara som färger som bara syns på natten

Sista lektionen drog vi en löprunda på 7 km på idrotten. Skönt. Trots att jag lyckades springa fel. Lunchen därefter bestod av thaimat med Hanna och det var mer än gott vill jag lova. Och himlans trevligt för den delen. Lite får man väl unna sig ibland? Speciellt när den tidigare nämnda bruden åker bort i 10 dagar. Ja. Nu... ska jag chilla i soffan. Typ hela kvällen. Ja.


This week

Hela veckan har i princip sett lika dan ut varje dag. Skola, träna, äta, plugga, sova. I tisdags tog vi till med tvättning istället för träning dock. Lite variation är alltid bra.
Men efter idag är det ganska lugnt på pluggfronten. Sköönt. Nu ska jag äta honungsmelon och titta på OTH.


Låt det vara som i en film

Lördagskvällen var fin. Vi mötte upp Emelie, Annmarie och Kicki för lite middagsmys med kinamat. Mätta och belåtna pallrade vi oss bort till ICA för köp av B&J's innan vi fortsatte hem till oss där det bjöds på vacker sång och massor i skratt och prat.
Två dagar med finväder. Igår satt vi på balkongen och stekte som aldrig förr. Idag passade vi på under långrasten att sitta ute, precis som alla andra. Hur skönt? Sommartider, hej hej.

Back to work. Ögonen får ägna sig en stund till åt företagsekonomin innan läggdags.


Två steg från paradise

Jag och Sandrus drar oss snart ner mot stan för lite kinahäng med fina vänner. Hungrig som en varg.


It's time to move on

Äntligen fredag. Helg kan ju vara bland det bästa som finns. Jag har i alla fall spenderat dagen i skolan, chillerillat i soffan, kikat på Big Brother, ätit våfflor till middag, glass och melon alldeles nyss och spelat lite Sims som var ett bra tag sedan. Vädret har varit urkasst, i jämförelse med de andra dagarna den här veckan. Kallt och regn. Tydligen ska det vara lika imorgon. Då får vi passa på att plugga och dega i soffan, som så många andra helgdagar.

Här har det blivit grönt i alla fall. Vi insåg igår att björken hade blivit grön och gräset helt sommargrönt. Weho.

Andra maj

Back to work! Sista nationella i svenska i morse. Gick rätt bra om jag får säga det själv. Fint väder också. Suttit ute på balkongen jag och Sandra innan det blev skugga där. Och om en halvtimme ska jag bege mig ner till sporthallen för lite specialidrott och teori. Sen: handla, plugga, äta, träna och sova.


RSS 2.0