Valborgsmässoafton

Snörade på mig nya dojjorna och sprang en mil. Har nu duschat och stoppat i mig lite i magen. Det är Valborg och troligtvis blir jag kvar här i Lugnvik ikväll. Känns lite skönt faktiskt. Och imorgon åker jag tillbaka till Söderhamn igen!


Kalasbra

Jag och Ebba har tillbringat dagen på stan, ätit på Pause och införskaffat mig nya löparskor. Vi drog hem till mig, käkade mat och drog sedan vidare mot Ås och Sandra där vi möts av en idiot som står nere vid vattnet och badar i ett engradigt Storsjön. Vi har då haft det trevligt med Greasetittande, tjockat oss, pratat och skrattat, vilket vi fortfarande gör.

 


One Thursday

Idag har jag låtit svetten rinna under ett spinningpass med syster, bokat tågbiljetter ner till Göteborg och Kent i sommar, hämtat ut anställningsbevis för sommarjobbet på kommunen och till sist tillbringat hela kvällen med sötaste mormor och syster med finmiddag på restaurang och biobesök. Pretty good, huh?
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa Sveriges sämsta bok. Imorgon väntar föreningsrugby och middag hos Inez. Nice.


We can do whatever we want to


Är lycklig. Känns bra med 6 dagars ledighet. Så klockan fem väntar resan hem till Östersund. Men först ska jag packa klart och bege mig till specialidrotten för lite intervallträning.

Go for gold

Sitter i soffan framför tredje och avgörande SM-finalen. Kom igeeeeeeen.


"Guldet ska heem, guldet ska heem, guldet ska hem till Norrland igen!"

Gårdagen var en bra dag, förutom skitvädret som kom och att kvällen i sporthallen skulle ha slutat bättre. SUIF förlorade med 3-1, trots fetaste stödet från fullsatta läktare. Nu hoppas jag av hela mitt hjärta att de tar sista matchen, borta dock. Men i övrigt hade vi en trevlig kväll. Vi laddade upp med pizza innan och avslutade med lite varm saft och OTH innan läggdags.

Nu ska jag snart kliva upp och äta lite frukost, så får vi se vad denna dag har att erbjuda.


Life is good

SUIF var bättre än bäst i tisdags och vann hela matchen med tre raka. Det. Är. Stört. Jävla. Bra. Jag klarade maxpulstestet på specialidrotten igår, som jag var så orolig över. Fick mitt första nationella prov överstökat idag, muntliga i svenska gick nog rätt bra ändå. Brynäs leder och är förhoppningsvis svenska mästare om en stund (inte för att jag är särskilt insatt, men med tanke på var jag numera bor blir det som automatiskt, haha). Och imorgon. Då jävlar ska guldet hem till Norrland och Söderhamn igen. Ska heja som aldrig förr på dessa duktiga pojkar. Jon. Hampus. Viktor. Let's do this!

Känner mitt flow just nu. Kanske lite ensam bara, haha...

 


JOBBA, JOBBA, JOOBBA

Sitter och hejar fram SUIF från soffan. Ledning med 1-0. Snälla, vinn det här nu så att ni får avgöra på hemmaplan på fredag. Snäääälla.


Life goes on, it gets so heavy

Sedan sist jag skrev har jag hunnit med att leka med kusinerna, tagit ännu en löprunda, kört bil på vägen(!!!), packat, ätit middag hos söta mormor, åkt tåg, kommit tillbaka till Söderhamn och nu på morgon kört ett morgonpass. Back to the reality. Nästan. Förutom att jag inte börjar förrän halv två idag. Hur skönt? Sitter därför och förbereder och fixar inför första nationella provet som vi har på torsdag. Muntliga i svenska. Har varit hemma och grävt i fotoalbumen efter foton på mig och Christina som jag kan använda då jag ska prata om min relation till henne.

Ja, vad ska man säga?

All the world is waiting for the sun

Jag myser ner mig i sängen, helt slut, efter en lång, fin dag i backen och en mysig, välbehövlig kväll på Pause. Imorgon är det lördag. Åker iväg och äter lite födelsedagsfika och leker med kusinerna. Kommer nog vara lagom trött imorgon också!


Tiden läker inga sår

Gårdagen inledde jag med en powerwalk med mamma. Hälsade sedan min käraste syster välkommen hem efter två veckor i Alaska. Åkte därefter in till stan för en fika med Anna. Måste vara typ första gången vi är hemma samtidigt! Och efter maten lyckades jag även klämma in en bio med min saknade Elin. American Pie: Reunion. Kul film må jag säga.

Nu mina vänner, sitter jag i bilen på väg till Bydalen med pappa. Inte ett moln på himlen och vi hoppas på bra snö i backarna. Ikväll träffar jag Lisa för en middag och kvällsvistelse på Pause. Åh, vad mysigt.


How do you feel when there's no one?

Åker ut med mamma för att uträtta några ärenden. Och ikväll vankas det träning i Ås, ruuuligt. Får hoppas att det går bättre än att springa då det kändes som att mina benhinnor sprack när jag var ute och sprang igår. Yeeees, vad vill min kropp med det här????


I guess that I don't need that though

Idag har jag:
- tagit en lång sovmorgon. Även fast jag lätt kunnat sova längre...
- kört bil, som faktiskt gick riktigt bra och var därmed ännu roligare!
- ätit goda muffins.
- tagit en löprunda.
- slutligen, ätit middag.

Nu ska jag ta tag i lite plugg, när jag ändå inte har nåt annat för mig. Och imorgon ska jag träffa min finaste Ebba för en fika på stan.

 


Easter

Hade verkligen en bra kväll igår! God mat, träffade en massa nya människor och vi fortsatte festligheterna ända in på småtimmarna. Var dock tvungen att åka hem runt ett, sova några timmar för att sedan orka pallra sig upp för en biltur till Lofsdagen fram och tillbaka. Alltid lika trevligt att träffa sin fina släkt!

Nu: Harry Potter.


Birthday party

Efter att ha övningskört för första gången (som för övrigt var hur roligt som helst) och tagit en löprunda i 40 minuter är jag nu redo för lite festligheter hemma hos Josefin för att fira min fina, fina vän Inez som fyller hela 17 bast idag!


Skärtorsdag

Den här dagen har väl bjudit på en del. Varit på stan, inhandlat present till en fin vän, skaffat mig en ny mobil, tagit mig en löprunda, ätit god mat och slutligen avslutat dagen med kikande på en massa gamla foton (och därmed garvat ihjäl mig) tillsammans med Snow Roller på tv:n. Bra dag. Imorgon taggar jag födelesedagsparty!


Det är först när man ger upp som det blir nåt nytt

Franskaprovet gick bra, löpningen likaså. Suif vann matchen med 3-1 (kickade Jörgen Persson enkelt, två av de tre vunna matcherna). Jag har idag tagit påsklov. Och slutligen är jag hemma i Östersund. Ojojoj, vad bra jag mår!


En liten pojke i för stora skor

Är tillbaka i Söderhamn efter en skön helg hemma i Östersund. Lite pingis och umgänge satt fint. Och veckans värsta dag är över. Träning kvart i åtta, skola till fyra och sen träning halv fem i två och halv timme. NICE.

Nu ska jag plugga klart inför franskaprovet som väntar imorgon. Första lektionen väntar löpning också. Är en aning nervös eftersom min kondition är apdålig och jag har inte sprungit på typ ett år. Men är ändå så jävla taggad med nya träningskläder och allt. Herregud, vad jag ska springa. Också är det ju match imorgon! Det var ett tag sedan sist nu, men imorgon är det dags för semifinal för SUIF. Be there! Heja


RSS 2.0