Vad är meningen med det här?

Har haft ytterligare en bra helg i Stocholm. Mitt lag fick med sig två av två vinster hem, bra gjort tjejer! Också kom jag då hem igårkväll. Bänkade mig i soffan framför Beck med lite te och mackor.
 I morse var jag iväg och klippte mig hos frisören. Är rätt nöjd faktiskt! Får väl se om det kanske kommer upp någon bild lite senare. Men nu ska jag fortsätta chilla vidare, titta på en film kanske!

I don't know if I should laugh or should cry

Jag förstår helt ärligt inte hur det kan ha gått så fort mellan den 19 augusti fram till nu. Sedan skolan började har tiden bara flygit iväg. Och nu är liksom höstlovet här. Höstlovet? Men åh så skönt det ska bli med lov och att få komma hem till Östersund<3. Men först åker vi ner mot Stockholm imorgon för lite seriespel och sedan upp till Östersund på söndagkväll.



Jag och Sandra har faktiskt hunnit med att göra en himla massa saker sedan vi kom hem från skolan. Vi har tittat på New Moon, varit nere på ICA, duschat, ätit middag, damsugit och packat allt som ska med i helgen och sedan hem till Östersund. Och nu ska vi mysa ner oss i soffan och titta på Idol.


Vi blir aldrig som dom från stan

Jag kommer hem, klär av mig och går till väskan och ska ta upp skolbäckerna. Men... det finns inget där! Så igår blev det en film. Idag blev det datorn för att snart dra sig ner mot stan för lite krubb. Känner mig fri som en fågel! I och för sig har vi inte haft så jättemycket i skolan ändå, har varit rätt chill, men nu är det ju liksom INGENTING sedan igår.
 Som sagt, stan nästa! Subway blir det idag för min och Sandras del. Hade ju en massa rabattkuponger där som går ut nån gång i november. Hellre det än korv och potatismos eller pyttipanna varav hälften består av feta lökbitar, JA. Sedan är det Suif-match som står på schemat, perfekt avslut innan lovet!


I've been standing on the shoreline

Tänk att det ska vara så jobbigt att koppla in en hårddisk i datan. Så därför får ni inga bilder. Kanske imorgon om ni har tur. Jag har i alla fall haft en rätt bra dag. Gymmade i morse, hade två lektioner, gick hem efter lunchen och gick sedan tillbaka till skolan för en timmes franska då vi såg på film. Drog mig sedan ner till Cfl för en föreläsning om entreprenörskap som faktiskt var väldigt bra! Efter en god macka på det gick jag hem i min ensamhet och nu sitter jag här med Sandra. Har skrivit klart reportaget i svenskan, läst om politik till samhällen imorgon och matteläxan är gjord, känns riktigt bra! Förhoppningsvis inget mer plugg den här veckan nu innan lovet, YES!

Every teardrop is a waterfall

Har verkligen haft en grym helg! Det blev mycket pingis och det är ju inte direkt varje dag man får se världseliten spela. Och vi tog även en repa på stan men det inhandlades tyvärr ingenting. Men jag ska ju dit nu till helgen också så då kanske man hittar nåt! Så tack Sandra för en väääldigt bra födelsedagspresent (lite för tidig men det gör inget) med en hotellnatt och inträde på SOC tillsammans med Emelie också!

Nu ska vi väl snart ta och proppa i oss lite köttbullar och makaroner innan Sandra åker ner på träning och jag drar till gymmet. Men först: skriva lite på reportaget i svenska!

This weekend

Myser i soffan framför Idol med en skål popcorn. Är nydushad och väskan är färdigpackad. Imorgon vid nio drar vi till Stockholm! Shopping, äta god mat, få skönhetssömn på Scandic hotell, gudomlig frukost och titta på alla grymma pingisfinaler på SOC står på listan. YES!

Jag ger dig min dag


Har varit och gymmat ikväll igen. Försöker gå dit så mycket som möjligt och utnyttja det under den här gratismånaden jag har för min rehabträning. Men har kört styrka nu tre dagar i rad, så idag blev det lite kondition, cykling i hela 60 min. Brände nog några kolorier på det, hoppas jag! Kände mig nästintill död efteråt och stapplade mig fram till omklädningsrummet sen, men känslan att vara klar och känna att man har gjort något bra är så fantastisk! Jag kunde cykla hem och duscha med en skön känsla i magen. Kommer dock troligtvis ha en aning träningsvärk då jag idag har kört ett fyspass med styrka på specialidrotten också. Nu ska jag unna mig lite go'fika!

Du vet inte om det än men det kommer att bli du och jag till slut

Jag var hem till Östersund ännu en helg. Det var himlans trevligt att spendera lite mer tid med vänner och familj där hemma! Nu är det ju bara två veckor kvar innan det är lov, mums.
  Idag har jag hunnit med att servträna, gått i skolan, ätit pannkakor till middag, gymmat, duschat och tvättat håret, pluggat inför franskaprovet imorgon och tittat på TV.



Det var kanelbullens dag för nån vecka sedan så jag och Sandra unnade oss lite gott till fikat! Och jag har äntligen kommit ihåg kabeln till kameran.

Happiness hit her like a train on a track

Dåligt med uppdateringar på senaste tiden, jag vet. Men jag skyller på att vi inte hade något internet i nästan två veckor, fick tillbaka det nu i helgen. Och på tal om helgen var jag faktiskt hemma i Östersund! Det var vääääldigt skönt att komma hem en sväng och träffa la famille. Annars hade jag fullt upp med att döma i Ås eftersom det var tävling där hela helgen (som jag egentligen skulle vara med i, men... nej!), boooring. Jag ska även hem denna helg, då det också är tävling i Ås. Den här gången slipper jag troligtvis döma så då kanske jag får lite tid till att träffa några saknade vänner där hemma! 

Och nu har hälften av veckan gått igen. Herregud, tiden bara flyger iväg! Det är onsdag och jag har specialidrott om typ två timmar. Men grejen är den att jag har lyckats dragit på mig en liten höstförkylning med halsont och lite sånt så jag vet inte ifall jag ska gå. Jag hoppade ju över specialidrottslektionen igår så det känns som att det är min skyldighet att gå idag men jag oroar mig för att det ska bli värre! Känner jag mig själv rätt så kommer det sluta med att jag går ändå, haha.

Nu ska jag plugga lite företagsekonomi, hejsvejs!

Någon annan, någon bättre

Yey, internet is back! I alla fall för en stund. Och jag har haft en bra helg. Hamnade hos Anton i fredags med Sandra och Hanna. Det var rätt dött så vi drog hem till oss efter ett tag istället, tittade lite på tv och så. Igår hamnade vi hos Tobbe. Tittade på Lejonkungen innan Tobbe och Carl drog och jag, Sandra och Anton fick lov att stanna kvar. Vi chillade, åt Mariekex, tittade på halva filmer, lyssnade på musik och tog kort i Tobbes webcam innan vi drog till Donken en sväng och sen blev det hemfärd, sakta men säkert. 

Tobbe kom hit i morse för att hämta nyckeln till hans lägenhet som vi hade sedan igår, han blev kvar och åt frukost med oss och chillade framför tv:n. Nu ska vi snart dra till Tobbe där vi ska äta våfflor och sedan ha ett litet Pirates-maraton. Tjaråå


RSS 2.0