I am a tree reaching for the sun

Jag träffade Ebba efter skolan igår. Vi började med en sväng på stan. Åkte hem med en kladdkaka i magen och två böcker från bokrean. Sedan: tacos, How I met your mother och chips hemma hos mig!

Chill imorse, innehållandes sovmorgon - vi gillar'e! Bestämde mig sen för att ta en promenad och nu sitter jag här, lyssnar på Säkert!, taggar lite smått inför yran och längtar som aldrig förr efter sommaren. Håller samtidigt på med vårt underbara tidningsprojekt som dock blev framflyttat till efter lovet. Har precis skrivit om reportaget och tänkte börja på novellen så får vi se hur det går.
  Kvällen kommer i alla fall att spenderas hemma hos Moa tillsammans med hela gänget - Jag, Inez, Elin, William och Moa! Det var ett tag sen vi allihopa var tillsammans. Det blir fett!

Orken är slut

Herregud. Är så himla less på att vara sjuk, på att kräkas hela tiden. Vad är det som är fel egentligen? Jag orkar inte mer. Men enda orsaken till detta måste ju vara nån slags inre oro eller stress, men som jag då inte känner. Irriterande att jag då heller inte kan göra nåt åt saken. Efter nästan två års tid med detta börjar jag bli van. Och det är väl bara att acceptera som det är eftersom läkarna säger "Det här är normalt, inga konstigheter alls." Ja, jag antar att jag inte är den enda som vaknar av att man skakar, kan inte slappna av och springer sen in på toan då. Fullt normalt? Ja, absolut.

Vid det här laget känner jag för att citera Inez innan gårdagens NO-lektion "Åååh, FUCK!"

Hejhejhej

Okej. Kan meddela att vi alla överlevde det första nationella provet i svenska. Och jag tror ändå att det gick hyfsat bra. Vi får väl se helt enkelt. Så kör vi nästa på torsdag, yes!
  Imorgon blir det pulkaåkning i Kärringbacken, ruuuligt.



Nu ska jag äta muffins och dricka varm choklad!

Jag ska dansa fastän hjärtat brister

Jaha. Här är det sig likt. Det tar tusen år mellan varje inlägg. Men ja, så är det. 
  Men jag kan berätta att en väldigt jobbig skolvecka äntligen är över. Den innehöll tre prov och två redovisningar. Vi alla överlevde och nästa vecka överlever vi de första nationella proven i svenska. Och efter två rundor i skidspåret på idorotten gick jag hem, gjorde iordning varm choklad och mackor och I rymden finns inga känslor fick sättas in i DVD:n. Bäst.

Tidigt imorgonbitti åker jag till Härnösand för att hälsa på lite släkt som man i princip aldrig annars träffar. Så det blir trevligt!


RSS 2.0