Fredag, brukar för det mesta vara en bra dag

Ja, då var det fredag igen. Och snart är den slut. Men nu känns det nästan som om allt är klart, nu när vi hade provet och redovisningen idag. Provet gick ganska bra tror jag och redovisning också. Synd bara att Inez var sjuk! Sen började vi titta på film, Forrest Gump i typ 45 min innan vi gick och käkade. Och efter maten kollade vi på resten av filmen och slutade sen. Jag skulle också fråga Ulrika om stickningen, men hon var sjuk. 
  När jag kom hem lämnade jag sakerna och sådär och gick sen upp till Anna. Vi spelade något spel som hette typ Östersundsspelet. Det var typ som Monopol fast med företag och sånt istället för gator.
  Just nu har jag en rolig konversation med Moa och Inke på msn, hahaha. Jag hoppas Inke frisknar på sig tills imorgon för då ska nog vi på stan en sväng. Jag ser fram emot morgondagen för det ska tydligen bli varmt och soligt också. Sånt gillar vi!


Torsdag 28 maj

Åh, nu har jag precis skrivit klart båtresan. Fast jag är inte klar med själva häftet än, det ska ritas och sånt också. Jag får väl se om jag hinner blir klar med det tills imorgon. Jag måste läsa lite i religionsboken också eftersom vi har prov imorgon. Förhoppningsvis 7:ans sista prov. Det är bara att hoppas att det går bra. Vi har också redovisning på NO-arbetet imorgon, som säkert också går bra. Bengt verkade ju tycka att vår grupp arbetade bra tillsammans, och det tycker jag med! 
  Nu har jag också bestämt mig, jag ska konfirmeras. Synd bara att jag inte vet någon fler som ska göra det... Eller jo, Chrille skulle också göra det kom jag på nu. Jag ska nog snart gå och fylla i den där blanketten.
  Dagen har väl varit helt okej. Jag gjorde mitt franskaprov idag och jag tror det gick ganska bra. Annars var nog idrotten bäst! 

Hej så länge.

Igen

Ja, det hände för tredje gången. Jag fick magsjuka. Hur kan det komma sig att man får det tre gånger på bara en dryg månad? Jag förstår inte, men så var det i alla fall.
  Jag klev upp igår morse och kände att jag inte mådde riktigt bra. Jag fick inte i mig någon frukost, och får inte jag i mig någon frukost så är det något som är fel. Jag bestämde mig för att stanna hemma och strax därefter vände magen sig upp och ner. Jag låg hela dagen, låg och sov, låg och läste, låg och såg på filmer, Raise your voice, vilken är en film jag alltid lipar till, och Nils Karlsson Pyssling, och tv. Men det lönade sig för nu är jag så gott som frisk igen och har fått behålla allt. Jag har precis duschat och känner mig fräsch. Så för min del blir det nog skolan imorgon. Jag hoppas att ja slipper den här skiten på ett tag nu. Annars är det bara att vänta 2-3 veckor så får jag det igen. 
  Sen tror jag att jag ska ta och skriva sista båtresan jag har kvar och läsa lite om kristendomen eftersom vi har prov på fredag.


Måndag 25 maj

Det har inte blivit så mycket bloggande de senaste dagarna. Det berodde på att jag åkte till stugan i onsdags och kom hem igår. Och på kvällen så åkte jag och träffade min saknade inez. Vi hade det himla trevligt, gick ner till sjön en sväng och sen bara chillade. Så jag åkte hem vid tio någon gång tror jag.
  Idag har det inte varit långa lektioner och sen efter lunch cyklade vi till badhuset. Tur att vi skulle bada efteråt för jag var svettig! Efter att ha varit där i några timmar så följde jag med Inke hem. Vi åt mackor och tittade på CSI. Vi var väldigt trötta, Inke sov lite till och från men jag höll mig vaken. Sen cyklade jag hem vid fem och åt mat. Nu sitter jag här och lyssnar på Queen. Sen måste jag plugga lite franska, vi har prov imorgon. Den här gången har franskaläraren lovat att det inte bli några "slamkrypare". Man får väl hoppas på det då. Och du.. en sak till, jag fick gratis sms igår, så smsa på!

Goodbye

Seven nation army

Här sitter jag och lyssnar på The White Stripes och redigerar lite bilder.
  Dagen började med syslöjd. Jag måste sticka en hel del på koftan nu i helgen om jag ska hinna, och det vill jag ju. Sen hade vi no och matte egentligen, men vi byggde på våra sugrörs-torn istället eftersom vi är lediga på fredag. Vår grupp är så gott som klar nu. Efter det lunch och franska. För en gångs skull hade franskaläraren inte lagt in någon "slamkrypare", som hon säger, i provet. Den här gången kan man nog faktiskt ha full poäng, vilket man inte kan annars. Vi får väl se hur det gick. Efter det väntade idrott och ellujsspåret. Det gick bra och var ganska skönt att springa. Och sista lektionen, svenska/so, så gick vi igenom hur man hittar i bibeln och läste lite ur den och sånt.
  Nu kände jag otroligt mycket efter ett varmt bad, så jag tror jag ska bada nu!



Hej då!

Måndag

Det är måndag igen och dagen har gått som vanligt fort. Vi började med franska, rörelse, so, lunch, engelska, handledartid och sen brännboll på livskunskapen. På so:n lyckades jag skriva en båtresa! Den var bara en halv A4, men ändå! Och på engelskan fick något slags oförberett diagnostiskt prov. Iochförsig var det bara en massa meningar man skulle sätta in ett ord i och översättning från engelska till svenska och tvärtom. Jag lämnade några, men jag hoppas att det ska gå bra ändå.
  Jag håller på att plugga lite franska, sport -och fritidsuttryck. Je joue au ping-pong! Jag antar att jag kommer fortsätta i den stilen ikväll också, fast med so eller svenska.

Hej då!

Fotooo

Jag sov så gott när farmor ringde och väckte oss. Eller åtminstone mig, jag vet inte om de andra var vaken. Men jag låg kvar en stund och gick sen upp och åt frukost, duschade och gjorde mig iordning. Sen bakade jag och Christina muffins. Stora blev de, maha! En stund efter det så gick vi en promenad och jag tog med mig kameran. När Christina sen gick till Carro så cyklade jag och Anna bort till Persudden och fotade ett tag. Det har ju varit så himla fint väder idag! När vi kom tillbaka käkade vi och bara tog det lugnt. Jag kom hem för ungefär två timmar sen.







Nu ska jag snart sova, är sjukt trött. God natt!

Amanda och Eurovision

Ungefär vid tolv åkte jag till Amanda. Vi var vid lillsjön och fotade i någon timma. Det var trevligt men olyckligt nog så var det inte så bra väder. Ganska grått och trist. Vi cyklade hem sen och gjorde smoothie. När jag sen ska åka hem vid fem så kommer solen fram! Men vi hade en bra dag i alla fall.









När jag kom hem så åt jag efter ett tag. Några kompisar till Christina kom sen för att titta på Eurovision Song Contest, så jag gjorde det jag med. För en gångs skull var det rätt låt som vann tyckte jag ialla fall.
  Nu är jag trött och ska sova. God natt!

Freeeedag

Mmm, en bra dag, åtminstone den här! Vi hade två lektioner, svenska och matte och sen fick vi rast i typ 40 min innan matsalen öppnade och vi kunde gå och äta. Vid 11 cyklade hela sjuan till badhusparken för att vara på någon grej som mediaprogrammet hade ordnat. Och nej, det var inge bra. Det som stod på pappret att det skulle vara, blev inte. Och det som blev var väl kanske inte det bästa. När vi hade gjort tipsrundan fanns det inte så mycket mer att göra, så då gick vi ner till vattnet och de här bänkarna som finns och satt och myste där istället. Inke hade med sig sin kamera också! Våra lärare tyckte nog inte att det var särskilt mycket att titta på i 3 timmar så vi fick sluta typ kvart i 1 istället för kvart i 2!
  Jag, Inke och Elin drog på stan. Vi fikade på tehuset och tog en sväng på stan sen. Jag köpte ett par ljusa jeans CM på zlave. När Elin skulle in på banken så satte vi andra oss på Donken. Inke höll på att somna, seriöst. Hon var sjukt trött. Så när Elin kom tillbaka så gick vi och hämtade cyklarna och sa hej då. När jag kom hem låg mamma och sov, hon hade tydligen haft migrän hela dagen. Som tur är det bättre nu i alla fall. Och sen fick jag träffa syster! Vi gjorde iordning mat och nu gör jag ingenting. Jag ska nog kika på Så ska det låta om knappt en timma.
  Imorgon ska jag fota med Amanda och på kvällen kanske jag skulle göra något med Inke.



Ciao!
I feel I'm knocking on heavens door

14 maj

Skola idag igen. Vi hade elevens val på eftermiddagen i tre timmar. Halva tiden tittade vi på Meangirls och andra halvan skrev jag lite på båtresan. Efter att jag kom hem har jag fikat och hjälpt mamma och skriva någon text till jobbet på datorn. Sen tryckte jag ner fönstret för vi hade sparat det, men så nu när vi skulle skriva dit alla kontakter så finns det inte kvar. Så nu håller mamma på att skriva om hela den där texten igen, den var dessutom inte så kort heller. 
  Jag ska hoppa in i duschen nu och sen funderar jag på att platta håret också. Ikväll ska jag ialla fall vara med Anna.
Hejdo.


Jag ger dig min morgon

Skolan idag har varit riktigt rolig faktiskt. På bilden ritade vi ute och slapp då Maries prat och allt. På no:n satt vi på skolgården med trangiakök och lagade nudlar. Det var ganska mysigt, men det var kallt som sjutton! Och sen väntade musiken, den är nästan aldrig tråkig. Nu är det också klart att vi ska framföra Jag ger dig min morgon på skolavslutningen jag, Inke och eventuellt Elin. I hope it will be great! Efter lunchen hade vi matte och svenska som gick ganska fort.
  Nu sitter jag här och lyssnar på lite Sugerplum Fairy. Mmm, det blir toppen på yran alltså! Om bara sommaren kunde komma någon gång!!! Ikväll ska jag iväg på golf. Imorgon vet jag inte vad som väntar, förutom att jag ska vara med anna efter maten.


Nya brillor jag köpte på bikbok i torsdags.
Pus.

Moffins



Jag bakade ju som sagt muffins idag. Och Inke tycker att jag lägger in för lite inlägg så därför får det bli ett till idag. Jag kan ju också tala om att idag är det exakt en månad kvar tills vi slutar skolan! AAAAHH, ge mig sommar!

Loneliness is better when you're not alone

En vanlig dag som vanligt. En del skratt och lektionerna har varit okej. När jag kom hem fick jag lust att baka muffins. Chokladmuffins med mörk blockchoklad ovanpå. Ah, det är så gott när de precis har kommit ut från ugnen också har blockchokladen liksom smällt ner i muffinsen. Kanske inte på en gång när de kommer ut för de går de ju inte ens och äta, men en stund efteråt.



Ikväll måste jag gå upp till ok och kolla om de har några nudlar. Imorgon ska vi laga mat på ett trangiakök på no:n. Om de inte har så får jag väl helt enkelt strunta i det då. Vi skulle ju inte vara själva, så det lär ju antagligen vara någon annan i min grupp som har nudlar. Sen ska jag väl plugga lite engelska tror jag.
Hejdå!

RSS 2.0