Off to Greece

Nu är resan bokad och allt är klart. Den 25 juni drar jag, Sandra och Ebba till Zakynthos i två veckor och hälsar på andra Ebba som förmodligen redan befinner sig där. GRYMT JU


Varje litet steg du tar

I helgen drog vi en roadtrip till Sundsvall, jag, Sandra, Anton och Evelina, med Sandra som chaufför, och agerade pingisledare. Vi coachade småbarnen, badade på Himlabadet, åt god mat, gick på Birsta och fick några timmars sömn på luftmadrasser. Idag har jag överlevt den engelska redovisningen om Sydafrika, som faktiskt gick förvånansvärt bra. Nu ska jag ta tag i nästa arbete, slutföra projektrapport nummer 2 och sedan ringa till resebyrån. Jabadabadooo

Only miss the sun when it starts to snow

En vecka fylld med skola, plugg och träning har passerat. Igår hade jag en fin kväll med 18-årsfirande hemma hos Emma. Idag tog jag en lång sovmorgon och har sedan dess hängt på gymmet nån timme och pluggat. Nu ska jag äta mat och ikväll hoppas jag på chillerill med film och en massa annat sånt där mys.

När ska det bli inne att vara som jag?

Har genomlidit de tre första dagarna i skolan och det känns bra att det redan är fredag och inte onsdag. Jag har lyxat till det för mig själv och lagat kanske min godaste maträtt någonsin, och det helt på egen hand. Pasta och räksås it was. Ikväll har jag bara legat i soffan, tittat på gossip girl, lyssnat på fin musik och ätit naturgodis. Mys.


Discooo

En fin lördagskväll var jag, Sandra och Ebba iväg och bowlade. Jag förlorade. Trots att Sandra spelade med vänstern. Men det var kul ändå.

Jag vill känna att jag levt mitt liv

Sedan sist det hände nåt här har jag bland annat firat världens bästa mamma som fyllt år, firat nyår med fina Ebba, tittat på Gossip girl, varit pingisledare till småbarn och haft en myskväll med Sandra och Ebba. Imorgon kommer Sandra och hämtar upp mig för att ta mig till en utav hennes presenter jag fick på födelsedagen. Ska nämligen få leka lite och gå på Laserhallen. Har aldrig varit där så vi får se om det är så roligt som alla säger!


RSS 2.0