I'll be your Emmylou and I'll be your June

Åker iväg och spelar lite pingis i sporthallen. Känns skönt att vara på hemmaplan.


Jag ska skrika så högt att änglarna ramlar ner


Drar snart iväg för två och halv timmars träning. Hejhej

River en vacker dröm

Helgen i Skåne slutade på topp med en obeskrivligt skön vinst med 3-0. Och imorgon är vi lediga. Tackar Gud för studiedagar. Snart helg (nästan). Snart påsklov. Livet leker.

Ge mig lite sommar, värme och lov, tack!

A good, good life

Okej. Nummer ett: Jag har börjat träna igen och det är så jävla roligt. Plus att det går bra. Nummer två: Jag har nästan precis kommit hem efter en konsert som Hanna och hennes syster medverkade i. Så himla duktiga! Nummer tre: Måste ta hand om en massa tvätt från igår. Nummer fyra, den största(!!!): Jag ska åka till Skåneland imorgon. Say whaaat? Ängby lämnade återbud och vi får åka och spela lag-SM. Wehooo! Men då kommer nummer fem: Måste plugga och packa, ikväll... Hörs.


Hands up and touch the sky

Är på ganska dåligt humör. Åker snart ner till hallen för att prova träna lite, hoppas innerligt att det går. Då blir jag glad. Annars bryter jag ihop. Igen. Orkar inteee.


But you didn't have to cut me off

Nu så. Nu är allt plugg klart för den här veckan. Fast man vet ju aldrig om lärarna får för sig nåt idiotiskt som ska göras. Så nu ska jag ta vara på den lediga tiden. Och jag ska dessutom prova träna imorgon. WOHO!!!


Här har vi i alla fall fått finväder. Snön är borta, solen skiner om dagarna och temperaturen har stigit en del. Känslan av att vakna och se en springa från solen på väggen.

Did you get my last call?

Efter en ganska skön dag, fast en massa plugg och lite städning, säger jag nu godnatt. Imorgon kliver jag upp med tuppen och drar iväg med brudarna till Gävle för att titta på lite fin pingis. Skulle helst av allt vilja spela själv och inte titta men... Jag kammar väl hem en eller annan coachseger istället!


It's empty in the valley of your heart

Skulle helst av allt vilja sätta på mig tjockstrumporna och pyjamasbyxorna och lägga mig som en deg i soffan. Men... Jag välkomnar helgen med lite städning och en himla massa plugg istället. Woho!


Too tired to fall asleep

Kom tillbaka till Söderhamn igårkväll och nu är man tillbaka till verkligheten. Första dagen i skolan och det är redan fredag imorgon, niiice. Men nu ska jag ta och sova. Somnade runt sju imorse (?!) och sov bara typ två timmar. Låg hela natten och vred och vände mig. Varmt var det också, jävligt varmt. Hoppas på bättre sömn inatt. Skruvat ner elementet har jag gjort i alla fall! Godnatt.


What the fuck?

Hm... Vad hände igår? Det är ju bara mina närmaste som vet om min blogg. Eller?


When your heart breaks

Borde jag läsa naturkunskap? Ja. Går och lägger mig i soffan och läser några sidor innan jag och mor drar in till stan en sväng. Det är ju trots allt lite skönt med några dagars extra lov, även med tanke på anledningen. Vill inte på begravning imorgon.

Kan också berätta att mitt fina serielag kammade hem tre segrar och en oavgjord i helgen. Sista sammandraget och vi slutade till sist på en tredje plats. Nästa år kör vi igen, med sikte på vinst så att vi går upp i div 1. Jappjapp. Bäst.


Girls on film

Kryper ner i soffan med lite godis och hyrfilm. Japp!


En skymt av sol, en doft av vår

Började dagen med en stund hos mormor. Fortsatte sedan in till stan för att träffa Inken. Vi hade en del att prata om och det var så himla mysigt, precis som vanligt. Avslutade dagen med en middag med närmaste släkten. Har varit i full gång med tre utav mina minsta kusiner. Är helt slut. Och det verkar inte bättre än att jag troligtvis har dragit på mig nåt skit till förkylning. Hela kvällen har jag frusit, halsen har tjocknat, fått ont i kroppen och nu börjar huvudvärken. Hoppas innerligt att det har gått över med en god natts sömn tills imorgon. Vill så gärna hänka med Inez och mysa framför Breaking Dawn imorgon. Hoppas. Hoppas. Hoppas.

Godnatt.


If she was away

Jag har faktiskt hunnit med en hel del efter att vi kom hem från Stockholm. Har bland annat genomfört en introduktionskurs på trafikskola och därmed kirrat körkortstillstånd som förhoppningsvis snart trillar ner i brevlådan. Igår hade jag en kanondag i Bydalen med min mysiga pappa. Solen sken och bästa föret. SÅ bra.

Imorgon drar jag till mormor en sväng på förmiddagen och möter sedan upp en saknad vän vid namn Inez på stan. Till kvällen kommer närmaste släkten för lite mysmiddag tillsammans. Bra dag!


It's a beautiful day

Hade en himla bra dag igår. Shoppade lite, skrattade så tårarna rann åt Robert Gustavsson på Cirkus, åt god mat och tog en skön kvällspromenad tillbaka till hotellet där vi tittade på TV och mådde bra.

Har precis duschat nu och ska snart gå ner och äta frukost. Hotellfrukost<3. Sedan kör vi ännu en repa på stan, förhoppningsvis kommer vi tillbaka med några kassar i handen, innan flyget hem går ikväll.


Livet kan vara ganska fint ibland

Lovet är här och jag sitter på ett tåg mot Stockholm. Åker första klass dessutom. Man mår bra av att unna sig lite lyx ibland. Framför mig har jag en helg full av shopping, Robert Gustavsson på Cirkus, äta god mat och bara ha en megafin helg tillsammans med min saknade familj. Så himla bra.


Igår var jag högst upp, imorgon är jag nedanför

Vi gjorde brakmiddag igår med kyckling, klyftpotatis, halloumi, vitlöksbea och vitlöksbröd. Det. Var. Fruktansvärt. Gott. Sedan klämde vi sista kladdkakebitarna också och magarna var nära bristningsgräns vill jag lova. Och det var ju hyfsat skönt med en sovmorgon till 13.20 i morse.


RSS 2.0