Happy new year

Har snart ätit sista måltiden för det här året. Har det godaste kvar, chokladfondant med glass till efterrätt!

Det har ju varit ett bra år i alla fall. Hade den bästa tiden på grundskolan med världens bästa nior under första halvåret. Sommaren var på topp. Sedan flyttade jag, har trivts hur bra som helst och träffat så många nya fina människor. Jag har haft det så bra helt enkelt. Låt oss få ett lika bra år nästa år, 2012.


De ljög och bedrog oss mot sanningen

Ligger i soffan och myser framför Ronja Rövardotter. Och mamma fyller år idag så ikväll får vi lite gäster att bjuda på middag.

Min syster och jag bestämde oss för att inte köpa några julklappar till varandra i år. Däremot kom hon på en briljant idé! Vi bokade nämligen biljetter igår till Kent nere i Göteborg på Trädgårdsföreningen i sommar. Åh!


Dagarna efter

Jag hade en fin julafton i alla fall. Fint sällskap och fina paket.
Och nu de senaste dagarna har jag hunnit med att göra diverse. Hela familjen drog en dag till Härnösand för att få träffa lite släktingar. Jag har träffat Sandra då vi bara myste på. Igår träffade jag Lisa. Det var inte igår om man säger så! (Eller jo, det var det ju, men ni fattar) Vi åt middag på Eastern och chillade sedan en stund hemma hos henne. Himla trevliga dagar. Och idag blir det ännu en trevlig dag för idag ska jag träffa Elin och förhoppningsvis göra som alla andra - spendera lite pengar på mellandagsrean!


Dan före dopparedan

Nu så, nu är julstämningen på topp! Granen är klädd, klapparna ligger under, julgodiset är färdigbakat och allt känns bara så bra. Åh, vad jag älskar den här högtiden!

För att göra allting liiite bättre sätter vi igång Sunes jul också!


Between these walls

Hade en heldag på stan igår. Började med att träffa saknade Inez runt tio för lite lunch på Pause innan hon skulle bege sig till skolan. Sedan träffade jag på Emma och var på jakt efter en del julklappar i några timmar tills hennes buss hem till Lycksele gick. Och till sist träffade jag Sandra då vi inhandlade de sista klapparna och tog sedan bussen hem till mig där gröten väntade!

Nu har jag precis bakat lite lussebullar och om nån timma kommer Inez hit till Lugnvik då vi ska pallra oss upp till skolan för att träffa våra gamla lärare. Åh, vad underbart!


Hur mysigt som helst

Idag begav jag och Christina oss till mormor och morfar för lite julmys tillsammans med våra absoluta favorittjejer.



Vi pysslade och gjorde tomtar och snögubbar.


Vi bakade pepparkakor.


Också ritade vi såklart.


Vi hann även med att titta på Robin Hood, bygga pussel, fika och äta mat!

We made it through storm

Efter att ha kommit hem från en julfika hos farmor slänger jag mig i soffan och tittar på något avsnitt av Anna Pihl. Fick hela boxen av mormor och morfar i födelsedagspresent igår! Också ska jag förstås njuta av att jag inte åker tillbaka till Söderhamn ikväll, som så många andra söndagar.

Fjärde advent också, sex dagar kvar till julafton. Inte illa!


Hemma bra men hemhemma bäst!

Har äntligen landat i soffan efter den sista skoldagen innan lovet för min del. Men den här gången är det soffan hemma i Östersund. Åh, vad jag har längtat efter det här. Livet är så fantastiskt ibland alltså.

Imorgon åker jag iväg till Ås på förmiddagen för att titta på lite pingis. Får aldrig nog av sporten! Senare under dagen kommer några fina från släktet för en födelesedagsmiddag sedan jag fyllde år förra helgen.

Nu så Sandra, nu är vi hemma!


We made it all this way

Ganska chill dag idag. Ingen morgonträning, gick till skolan och skrev provet som alla andra ska ha nästa vecka på engelskan, skrev ytterligare ett prov på håltimmen i samhällskunskap, även det ska alla andra göra nästa vecka. Sen, volleybollturnerning i sporthallen, efter det blev det ingen kvällsträning eftersom de flesta var med på turneringen. Har nu istället packat klart allt inför ungefär fyra veckors lov och pluggat inför det sista provet på hela året. Så. Himla. Skönt. Att. Komma. Hem. Imorgon. Hallelujah.


Ready to be let down

I fredags blev jag glatt överraskad!

Fina Hanna kom nämligen på besök och hade köpt med sig julmust och budapeststubbe som en liten födelsedagspresent till mig i förskott. Himla mysigt hade vi!

Sedan gick tåget till Östersund. Hem, ljuva hem! Och snö i massor. Också blev det tävling på lörddagen. Kan inte direkt skryta med några speciella framgångar. Det var även tävling på söndagen som heller inte gick särskilt bra men det gjorde inte så mycket, jag var liksom glad ändå eftersom det faktiskt var hela 16 år sedan lilla Maria kom till världen då. Är ny innehavare av en iPod Touch, lite Bodyshopprylar, presentkort och lite pengar. Ja, det var då en fin dag!

Nu ska jag plugga vidare för att sedan tagga till SUIF-match mot Markaryd ikväll!

We are never sad 'cause we are not allowed to be


Nu är det jag och straff -och processrätten som gäller!

I can't afford this heart

Det har gått rätt pissigt på de senaste träningarna, igår och idag. Men vi alla har väl våra motgånger eller? Förhoppningsvis går det überbra på tävlingen i helgen då! Men livet är rätt underbart ändå. Det är fredaag imorgon. Jag är ledig från skolan. Jag ska åka hem till älskade Östersund och träffa familjen. Jag ska tävla som jag inte gjort sedan augusti. Jag fyller år på söndag. Jag har bara en vecka kvar i skolan och får sedan lov. Ja... listan kan göras lång.

Nu ska jag fortsätta packa lite och senare titta på dagens avsnitt av julkalendern.

All the world is waiting for the sun

Äntligen. Snön är på plats. I alla fall för idag. Men mer kommer! 


Ett prov är nu avklarat! Och ett utvecklingssamtal på telefon dessutom. Nu ska jag ta tag i några andra ämnen som väntar till nästa vecka. Sedan lite specialidrott om nån timme och pingisträning ikväll! Jarååå.

Allting kommer bli bra tillslut

Hektisk dag. Måndagar </3. Träning på morgonen kvart i åtta, skola till fyra (fyra lektioner efter lunch!!!!!) och sen träning halv fem. Mm, nu kan man äntligen landa i soffan!
  Svenskaplugg står just nu som prio ett på to-do-listan. Kanske hinner jag med att titta igenom något annat också, fyra prov väntar nästa vecka. Men vad gör man inte för att ta ett litet extra långt jullov?


Snygg? NJA


I just can't find entrance

Börjar helt ärligt bli lite deprimerad över att det är andra advent och jag har inte ens sett skymten av en enda liten snöflinga hittills. Men som tur är ska man fira jul hemma i Östersund där det verkar ha kommit en hel del, som förhoppningsvis ligger kvar tills jag kommer hem. Åker ju faktiskt hem en sväng redan nu till helgen då det blir tävling för hela slanten! Herregud, har inte tävlat sedan augusti, hemskt ju. Och dessutom fyller ju lilla jag år på söndag, hihi.

Nu taggar vi snart inför lite Beck innan det är dags att krypa till kojs och ladda inför träning imorgonbitti kvart i åtta!

Viskar en bön

Idag blir det mys hela dagen lång. Har precis tittat på Spykids 2 och nu myser vi framför tv:n för att få lite hemmakänslor från skidskyttet i Östersund. Mmmm!

Är du en av tusen små?

Det var en galet bra match igår alltså. Och det gjorde ju inte saken sämre att SUIF tog hem segern över Halmstad, som bland annat hade självaste Jörgen Persson i laget, med 3-2. De fyra första matcherna slutade 11-9 i skilje där lagen vann varannan gång. Men sen tog Hampus hem sista avgörande matchen med 3-1. OSSSSAAA!

Hade naturkunskap första lektionen och skrev miniprovet i kemi, sedan väntade idrott (läs: döden) och efter lunch fick jag förvånande nog gå hem. Jag hade redan svarat på alla frågor till privatjuridiken så det fanns inte så mycket mer att göra. Jag hann med att dricka årets första glögg från cafeterian med Hanna i alla fall. Mys.

Nu väntar en helg med välbehövlig ledighet, plugg och kanske något träningspass. Och snö? JA TACK!

RSS 2.0