Vi hade i alla fall tur med vädret

I två dagars tid har det varit istid här på grund av rätt så skaplig blåst. Idag var det mössa och vantar som gällde när jag satte mig på cykeln på väg till jobbet i morse. Och det är juli på söndag. Eller?

Midsommar

Okej. Jag skyller på att blogg.se:s app slutat fungera och därmed dålig uppdatering eftersom jag numera inte sitter så mycket framför datan längre. Så utan bilder och tråkigt blir det nu. Men jag har i alla fall haft en ganska bra första sommarlovsvecka. Fick ligga hemma med feber en dag men nu börjar förkylningen ge med sig så jag hoppas att jag kan komma igång med träningen nu till veckan. 
 
Helgen var mycket bra åtminstone. Midsommarafton spenderades först på jobbet, sedan vidare mot mormor för lite middag och till sist lite festligheter med en massa gamla fina vänner.
  Igår mötte jag saknade Ebba på stan. Vi tog en fika på Törners och pratade om allt mellan himmel och jord. I vanlig ordning alltså. Också direkt efter middagen hemma hos mig drog vi iväg med syster på bilbingo i Häggenås. Galet mycket folk och riktigt roligt var det, även fast vi inte kammade hem några vinster. 

För jag är lyckligare nu

Som välkomstpresent väl hemma fick jag mig en liten förkylning. Jag hoppas att det inte ska hindra mig från att börja jobba imorgon. Jag befann mig nämligen på introduktionskurs inför jobbet idag också drog jag en lunch och uträttade några ärenden på stan med familjen. Funderar på att krypa ner i soffan med en film och försöka kurera mig lite. It's good to be home.

Jag har inget mer än mina tankar

Hade en helt fantastisk kväll igår. Och natt för den delen. Hängde med störtsköna människor hela kvällen och det kändes som om jag var lyckligast i världen under Björnstammen tillsammans med några utav mina absoluta favoriter. Så. Jävla. Bra.
Nu väntar hemfärd. Allt är färdigpackat och la famille kommer runt sex, vi käkar middag här och sen drar vi oss hem mot Östersund. Min fina hemstad. Nu är det där jag hör hemma för några veckor framöver.

Känner du lyckan genom sorgen?

Vid tolv sprang studenterna ut på trappan här i Söderhamn. Jag. Vill. Också. Kan knappt bärga mig förrän det är min tur om två år. Nu taggar vi inför kvällen och lyssnar på Den svenska björnstammen på högsta volym. Jag hoppas på en bra kväll jag.

Och jag ska dansa fastän hjärtat brister

Vi har nu officiellt sommarlov, även fast vi typ redan halvt har haft det i en vecka nu. Detta firade jag och Hanna med en fika på Furan. Jag och Sandra planerar att doppa en massa godsaker till frukt i smält choklad framför en mysig film ikväll. Imorgon vankas det lite partaj här i Söderhamn. Att få dansa med fina vänner till Den Svenska Björnstammen låter fint. Men först ska lägenheten städas en sista gång och alla kläder ska packas!


Hakuna Matata

Inga bekymmer. Bara det att det är fint väder och detta faktum att det är avslutning och sommarlov imorgon får mig att le. Och på lördag ska jag få komma hem till fina Östersund. Lycklig är ordet.


Go Sweden!

Taggar fotboll. Är det Sverige så är det ju. Känns ju lite som ett måste faktiskt. Jajemen. Nu kör vi!


10 juni


Ett år sedan vi gick ut tillsammans. Underbara ni. Jag saknar er så himla mycket.

The time is now

Den här dagen har nog varit allt annat än jobbig. Jobbig kanske för att vi inte haft någonting att göra. Det är slut på plugg och det är slut på pingis. Nu vet man liksom inte vad man ska använda tiden till. Men skönt är det minsann. 

Fixade en ny header lite spontant också. Kändes som att det var dags för en liten förändring här.

How are things today?

Trots att bara halva dagen har gått har jag och Hanna hunnit med en hel del idag. Fått tillbaka ett prov, ätit köttbullmacka till frukost på skolan, varit på äventyr med en liten måsfågel (som för övrigt ser ut som en söt liten kyckling) som verkar ha bosatt sig helt ensam utanför skolan, suttit ute och solat, varit nere på stan och tagit ett varv inne på ICA och slutligen haft vår sista idrottslektion i form av kubb med hela (nästan) klassen. Fina dag. Fina klass. Och ikväll planeras det pizzapicknick. Hur mysigt?


You can tell everybody, this is your song

Det blev en bra dag igår. Vi drog till Färssjön och badade (inte jag dock, som den lilla badkruka jag är). Och på hemfärden tillbaka bestämde vi oss för att grilla tillsammans. Det blev alltså ingen träning för vår del, mat går ju före allt hähä. Och som avslutning hängde vi vid tennisplanen med ytterligare några grabs. Nice.

Imorse ställde jag klockan, tog en 7 km löprunda och sitter nu i soffan, nyduschad och tänkte plugga lite innan provet om nån timma. Också tänkte jag laga lite havregrynsgröt på det. Man kan ju inte annat än älska sovmorgnar.


Med flaggan i topp


Sveriges nationaldag och vi tackar såklart för den lediga dagen. Efter lite plugg såhär mitt på dagen ser det just nu ut som att jag och Sandra ska spendera några timmar med fina pojkar till pingisgymnasister om en stund. Ikväll vankas även sista träningen innan sommarlovet!

Några av oss har varit där men vi har glömt hur vi kom dit

Det är inte alla dagar man är ledig. Men ack så skönt det är. Tog en sovmorgon, pallrade mig iväg till matsalen för att äta med Hanna och Olivia. Man kan ju liksom inte missa när amerikanska makaroner står på matlistan. Sitter nu i soffan och försöker åstadkomma lite plugg. Orkar inte. Men det är sista provet nu. På torsdag är det över. WEHO.


Strawberries

Solen visade sig för första gången på ganska länge ikväll. Och termometern visade hela 10 grader idag. Det tar sig.
 Jag är hur som helst ledig imorgon. Och på onsdag ju. Och börjar inte förrän halv två på torsdag. Obeskrivligt skönt.

Ser fram emot första jordgubbarna...

Sunday, bloody Sunday

Idag är det söndag. Tyvärr. MEN, ynka åtta skoldagar kvar tills det är 10 veckor av frihet. Helt underbart. Och som det verkar vara i resten av Sverige är det pissväder även här. Då passar vi på att plugga och titta på OTH. Jajemen.


Första juni

Helg. Helt underbart. Ska dock inte göra nåt speciellt förutom att plugga, men ändå. Vore ju helt klart underbarare med lite varmare väder och pluggfri. Men vi kör på fredagsmys ändå. Tänkte mysa ner mig ordentligt i soffan med en film nu. Längesedan.

RSS 2.0