If you fall hard, I fall harder

Ja, så har det gått ett år eller två sedan sist jag skrev. Höhö. Men jag var i vilket fall som helst i Varberg och spelade SM i helgen. Det gick väl hyfsat bra, men inte om man tittar på resultatet, så det ska vi inte göra!

Idag gick jag min sista skoldag innan påsklovet! Det känns skönt att ha fått två prov överstökat och lämnat in en fördjupning innan man reser utomlands på en liten semester. Tidigt imorgonbitti tar vi bilen över till Norge och sedan flyger vi till Prag i några dagar. Kommer hem igen på lördag. Jag hoppas helt klart på varmt och fint väder så att jag får användning av shortsen som måste få hänga med! På prognosen såg det ut som att det skulle vara soligt och 20-22 gradet varmt och det tackar man ju inte nej till! Men vi ska inte gå i förväg nu inte... Bara för att vi kommer blir det säkert regn och 10 grader.

Nu måste jag ta tag i packningen och sen sova tidigt. Känner mig lite krasslig och har varit frusen ovanligt mycket idag. Måste se till att inte bli förkyld eller få någon feber bara!

Tack och hej och glad påsk!

RSS 2.0