27 april

Jag hade en mysig helg som var tillbringad mestadels tillsammans med Sandra, men också lite med Sofie. Vi tittade på film, badade, var ute, pratade och skrattade. Och det största av allt: jag fick åka moppe för första gången i mitt liv! Haha. Och läs: åka, inte köra. Det var Sandra som körde!

Idag efter skolan var jag på träning inför redovisningen av konfirmationen. Det gick väl bra. Vi kanske var lite flummiga, men nästa vecka ska vi köra igenom det precis hur det kommer vara!
  Ikväll kommer syster hem. Men tyvärr bara över natten... Imorgon åker hon till Polen och tävlar.



Vi har två prov på torsdag. Musikhistoria och Konsthistoria. Så nu ska man väl dyka ner bland papprena och försöka tränga in texten i skallen!

I heard there was a secret chord





200 inlägg.

15 april

- Vad önskar du dig i konfirmationspresent Maria?
Hjälp, det hade jag alldeles glömt bort! Jag får ta och lista ut någonting bra. Jag har tre veckor på mig, sen händer det!

Jaha, då är det väl bara att sätta igång då. Amerika. Prov imorgon. Träningen kanske blir skippad, vi får se hur länge tiden räcker till. Imorgon, typ klockan två, kommer jag vara så lycklig! Allt är över och förhoppningsvis gick det bra. Vi hade prov i biologi idag och jag tror det gick hyfsat bra.
  Vid fem åker jag på konfaläger till Mörsil, trevligt. Jag kommer hem på söndag då jag eventuellt åker in till sporthallen för att kanske hjälpa till att döma på Vårträffen, åtminstone titta.

You're the storm that I belive in

Ungefär mitt i dan kom vi hem från Ramundberget. Vi har haft det väldigt bra, speciellt igår. Inte ett moln på himlen, bra före i backen och inte så mycket folk som det brukar vara! Kunde man må bättre när man satt i solgropen och drack varm choklad? Tveksamt.

Nu är påsklovet snart över, och jag är nöjd med det. Men jag vill inte gå till skolan imorgon. Det känns inte mer lockande att inse att man har tre prov den här veckan heller. Men om exakt två månader får vi sommarlov, 11 juni. Det klarar vi!


6 april

Jag kan ju börja med att säga stort grattis till bästa Inez som fyller år idag!

Igår kväll kom jag hem från lägret i Täfteå. Det var mycket roligt och väldigt bra träning! Jag hade nog kunnat stanna kvar några dagar till om jag inte hade fått så ont i foten jag fick, och har fortfarande för den delen. Men det var skönt att komma hem, speciellt att få sova i sin egen säng!

Efter ett stadsbesök med mamma och Christina idag gjorde vi i ordning ägg -och räkmackor och satte oss ute i solskenet på altanen när vi kom hem, härligt!





Imorgon på eftermiddagen åker vi till Ramundberget och åker skidor, mitt favoritskidställe! Vi kommer hem igen på söndag nån gång. Bye!

RSS 2.0