With the neighbours

Igår kväll kom grannarna över för lite julmys med glögg och en massa annat smått och gott.
 

18 år och hemma

För ungefär en och en halv vecka sedan blev även lilla jag 18 fyllda år. Och det var mig en fin dag att minnas. Hanna kom och överraskade med brakfrukost på morgonkvisten. Pannkakor, nutella, bär, färskt bröd, te och ja, you name it. Därefter ägnade jag dagen på skolan i vanlig ordning och var kanske lite extra lycklig. Fick en massa fina gratulationer och telefonsamtal och mot kvällen åt vi finmiddag på Eat & Meet, jag, Emma och Jonna. Hanna kunde, som tur var, ansluta sig senare och joina oss.
 
Två dagar senare kom jag äntligen hem till Östersund, efter över två timmars försening. Men lika glad var jag för det. Mamma och pappa lagade finmiddag, bjöd mig på en cider för firandets skull, och jag öppnade sedan några fina presenter. "Fin" blev ett genomgående ord, men sant.
Och nu då - äntligen hemma! Mmm... jullov. Jag njuter som aldrig förr och mår så gott jag bara kan. Imorgon mår jag antagligen ytterligare lite bättre då världens bästa storasyster kommer hem från Lund.

Juletider och allt som hör till

Jag har nästan fått uppleva allt det där jag ville i förra inlägget. Förutom jullov och ledighet då. Också har jag inte druckit någon glögg än heller. Men det kommer. Bara två veckor kvar till lov. Det är december, en av de absolut bästa månaderna på hela året, och allt vad det innebär - jag njuter.

RSS 2.0