A voice has always told me where to go

Jag håller på att packa för fullt. Fast jag är faktiskt klar snart. Tåget går 23.19 och vi kommer till Göteborg runt halv elva imorgon. På eftermiddagen tar vi färjan över till Danmark med alla andra svenskar och är där på läger i en vecka. Är något orolig för mina språkliga kunskaper. Jag som har nog svårt att förstå norska kommer definitivt inte förstå danska. Och som jag upptäckte på senare dar verkar det inte bättre än att några isländare kommer från Reykjavik. Men... som tur är kommer det att vara kinesiska tränare!!! Jippi, det här kommer gå skitbra. Roligt hoppas jag det blir i varje fall, vilket jag nästan garanterat kan säga att det blir! Kommer hem nästa onsdag, tjingeling!

Helt och fullt kan du aldrig bli min



Mamma bakade muffinsen och jag gjorde glasyren. Mumsigt värre!

Det finns en sorglig lycka

Har för tillfälligt besök utav min farbror och hans fru med deras barnbarn, alltså mitt kusinbarn, från Härnösand. Himla trevligt! Och vilken söt unge på 2,5 år alltså. Bara att han heter Ture och är ägare av ett par vita converse gör ju inte saken sämre precis. Tråkigt nog åker de nog hem imorgon. Men å andra sidan börjar jag jobba, lika så pappa och Christina, så det är väl inte speciellt roligt att sitta här och häcka. Jobbet känns faktiskt rätt bra, inte för att jag har så stor koll på vad jag kommer att få göra, men jag tror det blir bra ändå. Mitt första sommarjobb! Som dock inte varar så länge, hehe. Jag åker till Danmark på tisdagkväll och fortsätter jobba när jag kommer hem igen, onsdag, torsdag och fredag. Så... fem dagar lyckas jag knåpa ihop i alla fall! Absolut bättre än ingenting.



Fruktansvärt söt


In my head there's a war going on

Men jaha... Och nu då? Jag gillar inte när man måste tänka om från början.

hej hej igen!

fölu, rölu, mälu
fisk slisk disk

Tjenare mannen!!!!!!!!!!


Aj löv yö!! Jag heter maria, fast ni borde kalla mig mälu!!!! FÅCK JÅ!

Som om det gjordes för din skull

De senaste dagarna har jag bott i Ås hos Sandra. Det har blivit en del tittande på Storsjöcupen i det varma och fina vädret, men vi har också hunnit med en massa andra skojsiga saker! 

Och bara för att det saknas lite bilder här på bloggen så tänkte jag berätta att jag och mamma bakade en vit kladdkaka som blev himla mumsig, trots lite misslyckande, för nån vecka sedan.

Sommaren är kort, det mesta regnar bort. Men nu är den här, så ta för dig, solen skiner idag!

Lyckligtvis var vädret lika fint idag som det var igår. Så jag satte på mig mina solbrillor och stoppade musik i öronen och gick in till stan för att möta Ebba. Hon hade några saker att uträtta innan hennes klipptid. Så jag begav mig senare hemåt med en McFlurry Ballerina kladdkaka i handen. Innan middagen, som för övrigt var grillat, spenderades ute på altanen med en bok men också tog jag en liten powernap. Vid sjutiden mötte jag upp Anna då vi tog en promenad ner till sjön och gick sedan hem och tittade på film, Love & Other drugs. Imorgon drar jag mig mot Ås för lite träning och stannar sedan kvar hos Sandra! Puss och godnatt

RSS 2.0