London baby

Jag har fått lov. För tidigt imorgonbitti börjar vår resa mot London. Jag och min 7-mannaklass. Oj, så bra vi ska ha det! Stannar ända till på fredag då jag bara byter plan på Arlanda för att bege mig mot en veckas påhälsning hos världens bästa syster i Lund. De här två veckorna av ledighet ser ut att bli fulländade!


Hard work, work

Tänkte säga tack och hej fram till nästa helg. Drunknar i skolböckerna de här två sista veckorna innan jag och min fina klass drar till London i en vecka och sen kör ett höstlov på det. Då bär det av till min absoluta faviorittjej till storasyster. Och då känns det SÅ värt att kämpa nu och få vara ledig sen.


Seriepremiären

Har spenderat denna dag i Jämtkrafthallen i Ås för lite seriespel. En helt okej insats har vi lyckats åstadkomma tillsammans. En vinst och en förlust. Men vi är ju världens bästa lag ändå. Såklart. Idag fick vi dock nöja oss med ett litet tremannalag då en fjärdedel av oss saknades...

Under kvällskvisten har jag också hunnit med ett besök hos farmor och självklart lite TV-mys med mamma och pappa.


Fjärde oktober tjugohundratolv

Ännu en vecka är förbi och imorgon är det äntligen fredag igen. Åker hem till Östersund för att spela lite pingis och umgås med mamma och pappa. Förhoppningsvis hinner jag med att köra lite bil också! Nu ska jag fortsätta packa och sedan väntar TV:n, det är ju Hela Sverige bakar nu om en stund. Så man får sitta i soffan och känna sötsuget lite tänkte jag.


RSS 2.0