Det är lång väg ner, du skulle aldrig ramla mer





Sista provet för terminen är över. Inte riktigt kanske... Hann inte färdigt med sista uppgiften då man skulle skriva en artikel, men vi skulle få tid till det nästa vecka. Det känns skönt att allt annat är över. Och på onsdag sätts betygen, great! Kan knappt förstå att jag har haft min första lediga dag vid den här tiden om bara två veckor!

Don't stop me 'cause I'm having a good time






Sommar... åtminstone för en dag







Fin dag, verkligen. Idag var det sommar för första gången i år. Sista lektionen skrev man klart svenskaprovet och sen ut i det fina vädret. Jag och Inez åkte ut på stan, träffade lite trevligt folk, satt på torget och åt glass, flyttade ner till badhusparken, gick på stan en sväng, köpte en kjol på Monki, åkte hem till mig (jag och Inez alltså), åt grillat, blev proppmätt (!), åkte in till stan igen och kikade på en film på bio; Nowhere Boy. Väldigt bra film måste jag säga. Och som avslut på den fina dag blev det en sväng ner till sjön med kameran.
  Det här måste vara den bästa dag på länge!

Imorgon ska jag träffa Ebba och Anna. Vi får se vad vi hittar på. Och sen lite senare, på kvällen, kanske jag skulle träffa Inez. Den som lever får se!

Nittonde maj




No one laughs at God in a hospital, no one laughs at God in a war

Wiii, ny bloggdesign! Tack Inkepinkepäran!

Kom hem från Stockholm igårkväll. Det har varit en väldigt rolig helg, även om det kanske inte gick så bra. Men... det var mitt första SM och roligt hade jag! Vi åkte också till Gröna Lund i torsdags när vi kom fram, träffade de andra som redan var där, och åkte så mycket vi orkade! Till min stora förvåning (och tydligen alla andras) åkte jag typ allt, trots att jag aldrig varit där tidigare. Jag hade bestämt mig för att ha den inställingen, annars vet jag att jag hade stått vid sidan om och tittat på alla andra.

Nu ska jag ta och slå upp min bok, måste läsaläsaläsaläsa! Jag ska ha läst tre böcker innan maj är slut och jag är på min första, lycka till Maria!

This week or last week, I don't really care about it anymore. I write myself this later, I tell myself you let me go

Det skulle bli en fin överraskining men det gick dessvärre inget vidare. Något är lite snett och vint men Maria kanske får en pingisboll i ögat i helgen och inte ser så bra när hon kommer hem, då kanske hon inte märker något, menar jag. Eller så är det helt enkelt så att hon tycker att det här är väldigt fult, men då får jag väl helt enkelt slå mig ner framför datorn än en gång och försöka fixa något nytt. Man vet aldrig, eller så... nej, nu ska jag inte spinna vidare på fler teorier. Hoppas du ändå, typ, tycker att det är helt okej (läs: SLÅ MIG INTE!!!)

Inez
Heheeheh, en länk till min blogg finns där nere, ehehehe.


Okeeeeej, jag är inte nöjd för fem öre men det är ALLTID något när jag ska fixa Marias blogg, alltid. Nu får det fan vara såhär, i alla fall för ett tag.

Konfirmation och JSM





Ja, jag hade ju konfirmation i söndags. Även fast det var nervöst var det roligt och det gick bra! Lite tråkigt att allt är över nu eftersom det har varit så roligt, men på ett vis är det skönt!

Jag ville bara informera er att jag åker till Stockholm imorgon. Jag ska spela JSM i helgen. Och imorgonkväll blir det förhoppningsvis min första vistelse på Gröna Lund! Haha, jag känner mig lite efter, men bättre sent än aldrig, eller hur?

8 maj

Igår efter skolan åkte jag in och träffade Ebba på stan. Vi fikade och gick runt och tittade. Senare åkte vi hem till mig och åt och tittade på tv.
  Och idag åkte jag till Ebba. Vi tog en promenad till Lillänge i det sköna vädret. Kikade lite i affärer och avslutade med en glass och en dricka på donken. Det var mysigt!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske titta på nån film eller så. Imorgon väntar konfirmation! Och sen blir det middag här hemma med släkten. Det blir nog roligt!


Det blir nog bra

Äntligen kan jag ställa tillbaka franskalexikonet i bokhyllan igen! Har precis blivit klar med de tre texterna om oss själva i nutid, dåtid och framtid. Och jag kom ju på mig själv med den briljanta idén att skicka arbetet till Christinas kompis som läser franska på gymnasiet. Så nu är det gjort också. Och jag överlevde intervjun på franska igår. Det gick ändå ganska bra. Så... det känns skönt att franskan är gjord i alla fall. Då är det bara engelska -och samhällsböckerna som ligger och väntar på att bli uppslagna. Jag kommer snart till dem...

Valborgshelgen

Hela helgen började i torsdags efter skolan eftersom vi var lediga i fredags. Jag irrade runt lite på stan för mig själv för att få tag i några presenter till Inez. Sedan träffade jag henne och Emelie och vi gick runt ett tag vi också. En stund senare tog jag och Inez bussen hem till henne, åt mat och ännu lite senare kom Moa och William. Vi hade en trevlig kväll med presentöppningar, spelande av Upp till bevis och en massa annat skoj!

Dagen efter, alltså på Valborg, åkte jag tillbaka till Inez vid fyratiden nån gång. Emelie kom strax efter och vi åt god mat. Sedan drog vi ut i regnet och hade en galen men sjukt rolig kväll tillsammans med en del annat folk också. Verkligen ett minne
  Både jag och Emelie sov över den natten, medan jag stannade en natt till och kom hem för ungefär en timme sen.

Snart ska jag åka in till stan och eventuellt möta Moa. Då blir det gymnastikuppvisning på sporthallen!

RSS 2.0