C'est vert










Walking arm in arm

Ingenting speciellt hände på skolan idag, bara det vanliga: Inez blev av med sina nycklar, skor och strumpor. Haha. Också på rörelsepasset gick jag, Inez, William, Pontus och Chrille hem till mig och provade aktiviteten som vi ska ha i Forsaleden. Eller det var snarare jag och William som provade för grejerna var för små för att alla skulle kunna vara med. Så vi gjorde det för att få en hum om hur lång tid det tog, så ska jag be pappa göra dem större. Imorgon blir sista skoldagen för den här veckan, för på Onsdag drar vi till Forsaleden, tältar till torsdagen också blir vi komplediga på fredagen! Kan det bli bättre? Jag tror det här blir riktigt roligt! Man får hoppas på det bästa med vädret.
  Snart ska jag nog lägga mig i soffan och läsa. Men först måste jag prova regnstället mamma köpte till mig idag, vi hittade inte mitt förra så då fick vi köpa nytt. Puss

Kom om ni kan, kom om ni vill!

Inez kom ju till mig i fredags på kvällen. Vi satt vi datorn en stund och sen gick vi ut och gick. Senare träffade vi på Josefine, Ida, Sofie och Jesper. Vi gungade och pratade och så. Efter att vi hade följt med Ida och Sofie hem så gick vi till Josefines trappuppgång och pratade i nån timma. Det var en trevlig kväll. 
  Inez sov över hos mig så när vi vaknade runt elva låg vi och pratade ett tag och sen gick vi upp och åt frukost. Mitt på dagen kom Elin.







Jag och Elin hjälptes åt att göra fiskbensflätor på Inez. Och Inez gjorde som ett hårband på Elin. Mitt hår är så tråkigt för dels är det så lockigt och dels för att det är så uppklippt så det går typ inte att göra någonting med mitt hår. Men det blev mycket skratt, så kul hade vi!
  Vi gjorde middag, makaroner och köttbullar. Och som efterrätt gjorde vi smoothie.



Runt åtta gick vi till skolgården och gungade. (Vi har fått en ny gunga till skolgården och den är upptagen hela tiden, så vill man gunga får man gå dit åtminstone efter åtta!) Vi får syn på några som spelar fotboll lite längre bort. Vi tror att det är killarna från vår klass, så vi går dit och visst hade vi rätt. Så vi var med Chrille, Felix, Oscar, Jesper, Viktor och Viktor resten av kvällen. Och kul hade vi! Elin och Inez åkte sen hem strax före elva. Tack för en otroligt rolig helg!

För en stund sen var jag varit uppe hos farmor och fikade. Nu tror jag att jag ska skriva lite på min uppsats. Puss

Bra rubrik...

Första veckan är avklarad och det har varit helt okej. Det känns som att vi mest har kollat på en massa betygskriterier på massa olika ämnen. Det har inte heller blivit så mycket bloggande, har inte orkat. Men i onsdags var jag trött, la mig i sovan och typ sov en liten stund. Sen läste jag, kollade på film och tv och sånt. Igår hade vi typ bara praktiska ämnen, som typ hemkunskap och musik och sånt, vilket är kul, men det kändes som att dagen var så himla lång. Men när skolan var över åkte jag hem till Inez. Vi spelade kort och åt mat och senare tog vi bussen till Tallvallen och mötte Elin. Vi satt där och kollade på fotboll, IFK mot Ope, pratade och skrattade.
  Idag efter skolan åkte jag in till stan med Inez och Moa. Vi tog en fika på tehuset och en sväng på stan. Jag köpte en kalender på Åhléns och Inez köpte ett par grå Cheap Monday och en svart tröja på Monki, fiiint! Oj, glömde berätta Moas köp av de här monkifigurerna som finns. Hon ska sträva efter att köpa allihopa, alltså tolv stycken. Idag köpte hon den svarta och den gula. Hon har tydligen planerat bröllop med den svart, jag undrar om man får komma? Jag och Inez skrattade ihjäl oss, medan hon i butiken inte alls såg ut att tycka det var en kul grej.

Nu har jag ätit och snart kommer Pinkepäran hit. Det lär kanske bli nån film eller nåt, vi får se. Puss och hej!

Pictures





















Ja, det var bilderna från svampplockningen i söndags.

Je m'appelle Maria

Första skoldagen i åttan. Det var väl helt okej, fick mest en massa nya böcker och papper bara. På franskan gjorde vi väl uppgifter och så, men det var kul. Nu kan man börja gilla franskan igen eftersom vår efterlängtade Jessica har kommit tillbaka efter mammaledigheten i ett år. Förra året var inte franskan den bästa måste jag säga, den närmare bestämt sög. Men nu är det som vanligt igen, nästan... Niorna har franska tillsammans med oss också, men de var bara fem ynka pojkar så det gjorde inte så mycket.
  Efter skolan lämnade jag tillbaka böcker på biblioteket. Sen stötte jag på, Amanda, Amanda, Duha, Lisa och Emelie som var påväg hem till William och skulle hämta fryspåsar, så då hängde jag på dem och gjorde det jag med.

Snart kommer säkert mormor och morfar till oss. Vi ska äta surströmming. Eller vi får se om jag gör det. Det var ett tag sen jag smakade på det, så jag tänkte göra det nu. Om det är lika äckligt som förut så får jag ha någonting annat på min tunnbrödmacka. Puss

I got lost, in those sounds

Våra grannar kom över på ett glas vin igår efter maten. Jag hade tänkt att lägga mig tidigt eftersom jag var trött och hade varit ute hela dagen och så. Men vi satt ute på altanen och pratade om allt mellan himmel och jord och vips så var klockan tolv. Jaja, det gjorde inte så mycket. Men i morse vaknade jag att jag mådde illa vid typ åtta, så jag gick på toa och det kom upp lite, men inte mycket. Så jag låg och sov till typ tio och sen började jag sakta men säkert få i mig lite i magen. Det gick bra och nu känner jag mig mycket piggare! Jag får se om jag pallrar mig upp till skolan imorgon eller inte. Nu hade jag tänkt att gå ut på altanen och läsa lite, men våra grannar började plötsligt grilla någonting så det luktar äcklig brandrök där ute, jag fick ont i näsan. Men jag ska gå ut och kolla om det är bättre. Pussis

I have to go

Jag drog till Inez i fredags kväll. Vi tittade på OC och bakade muffins. Sen åt vi av de också och jag stannade över natten där. Så innan vi gick och la oss så kikade vi lite på Björn Gustafsson-dvd:n. Nästa dag kikade vi på lite mer OC och sen drog jag hem. Christinas skyttekompis och hennes mamma kom och åt middag och sen åkte Christina vidare tillsammans med dem till Strömsund på Sörgård.
  Vid sju tog jag bussen till stan och mötte Moa och Inez utanför Hemköp. Vi handlade gotta och sen gick vi hem till Moa, tittade på OC, pratade och skrattade.

Idag följde jag med mamma och pappa till fjällen och plockade svamp, både kantareller och taggsvamp. Jag kan knappt förstå att jag tog mig upp ur sängen halv åtta i morse, men i och för sig så har jag ju inte sovit så länge på mornarna heller. Bilder från turen kanske kommer imorgon eller nåt.
  Nu har jag precis fixat ett eget Spotify-konto med hjälp av Inez som var snäll och visade hur man skulle göra, tack! Nu ska jag snart hoppa in i duschen tror jag. Och imorgon är det skola som gäller... Men efteråt blir det nog en stadsrunda med åtminstone Inez. Jag har i alla fall haft en otroligt mysig helg, verkligen ett bra slut på sommarlovet!

Tyvärr får ni ingen "dagens outfit-bild" idag, med tanke på att jag har på mig ett par smutsiga mjukisbyxor, en vit långärmad Peak-tröja (tror jag att det är), och en grön fleecetröja. Och igår satt jag aldrig vid datorn, men jag kan ju tala om vad jag hade på mig ändå: gula jeans och en randig, färgglad tröja. Puss!

Let it rain

Igår gjorde jag inte så mycket. Jag tog det lugnt, läste lite också såg jag En shopaholics bekännelser (igen). Det var mysigt.



Åt fåfflor till middag gjorde vi också, gott gott!
  Efter middagen hjälpte jag Christina att baka Amerikanska chokladrutor. Idag är det nämligen hennes sista dag på jobbet så därför skulle hon bjuda på fika.



Och till sist... dagens outfit!



Tröja - HM
Leggings - HM

HAHAHA, det här är verkligen inte min och mina vänners grej. Jag, Inez och Moa gör det här för skojs skull de fyra sista dagarna på lovet. Vi tyckte det var en kul grej!

Imorgon blir det mys hemma hos Moa med oss tre. Vi ska nog se film (eller nåt annat liknande), tjocka oss, prata och skratta. Det blir toppen!

Det börjar närma sig

Igår tränade jag med Ebba mellan halv elva och halv tolv. När jag kom hem duschade jag och gjorde mig iordning. Sen åkte jag in och träffade Inez och Emma på stan. Vi fikade på tehuset, gick runt och kikade och lite senare satt vi på busstorget och solade oss. Emma och Inez blev hungriga så vi gick på Sibylla där de handlade varsin strips. Emma drog hem efter det och Inez följde med mig hem. Vi åt mat, tittade lite på friidrott (där jag även förlorade en spänn som Inez vann..) och pratade om allt möjligt.
  Nu har jag nästan precis duschat och jag ska nog höra av mig till Inez och se hur det är med hennes förkylning. Men först kommer dagens outfit:


Klänning - Carlings
Leggings - HM

Ja, då ses vi på lördag. Ja, då ses vi på lördag. Ja, då ses vi på lördag... nånstans!

Svar ja, jag har fastnat otroligt mycket på den där fotbollsreklamen.
  Jag hade en mycket trevlig kväll med mina fina vänner i lördags. Vi kollade på Marley och jag och Sällskapsresan. Mellan varven pratade vi och skrattade om allt möjligt lite om vart annat. 
  Igår kom Amanda hit. Vi tog det mest lugnt och pratade och så. Det var roligt att se henne innan hon åker till 08:ornas stad imorgon eller på onsdag. Också måste jag ju komma och hälsa på henne någon helg framöver. Sen skjutsade vi Saga till tågstationen och åkte sen vidare till mormor och morfar och åt mat.

Imorgon ska jag nog vara med Anna en stund och sen runt halv fem kommer mormor och morfar och hämtar upp mig och Christina så ska vi åka ut till Andersön och grilla korv, plocka blåbär (om det finns några) och kanske fiska en sväng. Ja, det blir nog mysigt. Puss


Fredag idag!

Jag åkte in till stan ungefär samma tid som igår tillsammans med Saga. Vi gick runt ett litet tag och så kom Christina typ en timma senare. Vi gick och åt på Tehuset i någon timma. Sen gick vi på Videoteket och hyrde lite filmer, Marley & jag, En shopaholics bekännelser och Australia (enbart för att mamma inte hann se den förra gången vi hyde den). Innan så hade vi varit på Zlave och jag pratade lite med Emilia och berättade att jag, Moa och Inez skulle se på film imorgonkväll. Då tipsade hon Marley & jag, så då hyrde vi den. Så den kan vi se om ni vill tjejer?
  Christina har precis plattat håret mitt och nu ska jag hjälpa till att göra sallad. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, troligtvis kanske det blir någon film med syster och Saga. Kraamis.

Vad världen är liten ändå

Jag träffade Inez och Moa idag, runt strax före två. Bussen jag åkte med var otroligt seg, eller jag tror det var busschauffören som var seg. Jaja, vi var på tehuset och fikade, lika mysigt varje gång. Sen kikade vi lite på stan, Moa och Inez köpte varsin kjol och Inez en halsduk på Zlave. Finfina grejer. Sen blev jag hämtad strax efter fyra av far och syster som hade varit och hämtat Saga, en vän till Christina, på tåget. Halv sju var allihopa på bio, Sommaren med Göran. Kul film var det i alla fall. Nu sitter jag här och lyssnar på Ted Gärdestad och försöker få tillbaka lite av sommaren. Det är mysigt.
  Imorgon ska jag underhålla Saga eftersom Christina jobbar. Vi får väl se hur det går med den saken.. Men Christina sa något om att vi typ skulle åka in på stan och träffa Christina sen. Så det kanske slutar med det. Ciao!


I looked up into the sky

Jag åkte in till stan och träffade Ebba vid ett-tiden. Vi gick runt och kikade på allt möjligt. Fikade gjorde vi också. Och jag hittade en tröja på killavdelningen på HM. 16.30 skulle Ebba klippa sig. Eller nej, det skulle hon inte alls det. Hon skulle slinga håret, så va det! Så jag tog bussen hem 16.35 och käkade middag. Anton frågade om jag skulle hänga med och träna kl 18, så det gjorde jag. Det gick faktiskt ganska bra. Sen duschade jag och nu sitter jag här.
  Inez talade om för mig nyss att det bara var tolv skoldagar kvar! Det är skrämmande... Sommaren har bara flytit iväg! Men det är bara att vänta till nästa :D Förra skolåret gick hur fort som helst, så varför skulle inte det här året kunna göra det?


Tisdag

Gick upp tidigt imorse, runt sju. Det var inte så svårt som jag trodde att det skulle göra, det gick ganska bra. Jag och mamma skulle följa med pappa på jobb, vilket var att han skulle åka till olika dammar och kika så allt var bra till. Vi åkte Torrön, Kallsjön och något fler ställe. Det var ganska intressant, även fast jag inte fattar någonting av sånt där. Synd bara att vädret inte var på topp, så man hade inte så bra utsikt...
  Nu har jag precis duschat efter att ha varit på sporthallen och tränat ett pass. I början var det tänkt att jag och Anton skulle träna. Sen hängde Ebba på, sen André och när vi kom dit visade det sig att Robin och Viktor var där. Och inte vilken Viktor som helst, utan Viktor Åhlander som det var länge sen jag träffade. Iochförsig pratade vi inte så mycket, och jag hann heller inte spela mot honom för jag kom inte så högt upp till Kungabordet (där han stod hela tiden!), men det var kul ändå!
  Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra, någonting lär det väl bli. Ciao!

You see me, like no one






Igår blev man 7 år igen








6/7 augusti

Igår var jag på något "miniläger" i Ås. Tränade ett pass mellan 13 - 15.30 och sen åkte jag och Ebba hem till mig och käkade lite mat. Vi åkte tillbaka och tränade igen mellan 17.30 - 19.30. Om jag ska vara ärlig så gick det faktiskt ganska bra. Och efter träningen så åkte vi till Sandra och Sofie och åkte på någon gummisak efter en båt. Emelie, Ida och deras mamma kom också. Det var väldigt roligt. Fick sen en chock när jag ramlade i vattnet, det var sjukt kallt! Första gången jag badade i Storsjön i år också! Vi åkte hem någon gång strax innan 22. Och nästan precis när jag kommit hem åkte vi till tågstationen för att hämta Christina. Kul att hon är hemma igen!

Idag cyklade jag, syster och mamma in till stan. Vi mötte pappa och gick och käkade på Gamla Teatern. Sen uträttade vi lite ärenden, som att köpa nya skor till mig. Det blev ett par Addidas i tyg. Också var vi på Stjärntorget och tittade på Birka-gymnasterna som hade uppvisning så jag fick träffa Inkepinke också, kulkul!
  Nu har jag precis kommit hem efter att varit uppe på OK och köpt en övningkörningsskylt till Christina, så nu har hon och pappa stuckit iväg och börjat träna. Sen ska vi ha räkfrossa på altanen, mums!

Have you ever had the feeling that no one really knows what you’re all about?

Mamma tvättade mina skor efter yran, här är resultatet:



Undersidan av sulorna var typ gjorda av papper som de är alldeles trasiga. Vi har tvättat dem en gång förut, men tydligen så kunde man inte göra det fler gånger. Så hej då med dem... :( Mamma säger att det är lika bra att slänga dem för de kommer nog inte att vara så sköna sen, så vi får gå ut på stan och hitta ett par andra.

Vid elva cyklade jag till Gövikenhallen och träffade Ebba så vi tränade i ungefär en och en halv timma. När jag kom hem duschade jag och åt och nu sitter jag här. Pusselipuss!

Nu är det över - 1 år kvar


Johnossi

Sugerplum Fairy (dumma vakt stod i vägen)

Anna Ternheim

Veronica Maggio

Ulf Lundell

Emelie och Rasmus åkte den här, scary. Inez var nog räddare som stod där nere än dem, haha! Bilden har Inke tagit i alla fall!

Lena och Orup

Parken. Den här bilden tror jag att Inez också tog!

Hello Saferide

Erik Hassle

Amy MacDonald

Presidenttalet - Evert Ljusberg

Lady Gaga

Det har varit grymt roligt alla tre kvällar! Vi fick ju även träffa Sugerplum Fairy bakom scenen, det var coolt! Och att Lady Gaga var hit var ju ganska coolt, även fast jag inte är ett fan av henne.

Vaknade typ tjugo i ett, så länge har jag inte sovit på hela sommarlovet så rekord där, haha! Sen har jag duschat och suttit här. Det blir nog en slappdag, är fortfarande ganska trött. Har ingen aning om vad som händer imorgon, jag får väl se vad det blir. Puss puss, som Gaga så otroligt fint sa!

RSS 2.0