En stjärna lyser så klar

Det var en fin helg. Det hände inte särskilt mycket, men det var ganska skönt det med. Vi unnade oss lite gott i lördags, och det var inte så lite heller hehe... Men blogg.se har totalt flippat ur när det gäller att ladda upp just de bilderna på det vi åt.

Vi åt nästan så mycket så att vi i princip såg ut så här. Men värt var det!

Också är vi lagomt avundsjuka på alla hemma i Östersund eftersom det är vitt på gatorna där, vilket det inte är här. Här är det tydligen regn och blåst som gäller. Men det firar vi i alla fall med lite pepparkakor och julmust!


Jag vill ha mer jul, ge mig mer jul

Helg! Igen. Haha, det känns som att det är helg så ofta nu för tiden. Och nu är det verkligen helg. Jag och Sandra har nämligen varit och handlat allt som behövs till en fredag -och lördagkväll. Frukt, choklad att smälta, chips, godis, julmust... ÅH, vad underbart det är att tjocka sig lite ibland. Troligtvis åker vi iväg och kikar på lite bandy ikväll också. Men först ska här lagas mat!

Också laddar vi såklart inför första advent på söndag med lite mysig julmusik <3


You and me, let's steal a car

Har suttit och läst lite Företagsekonomi till provet imorgon. Och nu taggar jag fysträning på specialidrotten. Om jag ska vara helt ärlig känner jag mig inte så extremt pepp på det alltså. Sen kör vi två och en halv timma pingis på det, jaråååå!

Om det inte kommer någon snö snart kan det väl lika gärna vara så här?

I won't let the sun go down on me

Efter en lång dag, från kvart i åtta till fyra, gräver jag ner mig i Samhällspapperna om kommuner och landsting. Tar nog också en sväng med Företagsekonomin innan vi stoppar i oss lite mat för att sedan åka ut till Hällåsen och spela lite tennis. Hm... undrar hur det kommer gå? Men jag och Emelie måste agera som lite sparring (så långt bort ifrån sparring man kan komma..) för jag menar, vad gör man inte för att få sina vänner att vinna skolans tennisturnering på lördag?


I hate to turn up out of the blue uninvited


Inte för att just den här termometern visar hur kallt det är ute nu, men jag tycker snön borde komma nu. Det är dags!

Kärleken är evig när vi är tillsammans

Ligger i soffan och tittar på reprisen av Så mycket bättre. Jag missade ju det igår eftersom jag befann mig hos Tobias och tittade på Tarzan och Björnbröder istället, vilket var minst lika bra!

Senare blir det lite Privatjuridik och Företagsekonomi som måste göras innan jag unnar mig själv en lång och varm dusch!

Dance with somebody like you

Fredag igen. Privatjuridiken var inställd så jag gick hem efter idrotten (som för övrigt var rätt dödlig, mina armar skakar nu, vill inte ens veta hur de kommer att vara imorgon när jag vaknar). Nu får vi se vad helgen har att bjuda på, står just nu liten mellan valet och kvalet. Men det blir nog bra ändå tillslut.


Jag tycker så mycket om dig knäppis!

Ska snart hoppa in i duschen (för andra gången idag) och stå där länge. Puss


My blood is radioactive

Från 7.45 till 16.00 har jag befunnit mig på skolan. Herregud. Det måste vara olagligt att börja skolan innan åtta. Speciellt att börja den med en timmes fysträning. Och det känns extra jobbigt att kliva upp kvart i sju när man vet att bruden som ligger i sin varma säng och sover sött bara några meter bort inte börjar förrän TJUGO ÖVER TOLV. Döda mig. Jag fick mig i alla fall några goda skratt på franskan, sista lektionen, idag. Istället för att träna på den sketch jag, Linnea och Nadia ska spela upp nästa vecka börjar vi lyssna på Google Translates uttalanden på ord och bokstäver på olika språk. Och oj, vad vi skrattade. Eller när Linnea skulle bli ledsen och bilda tårar i ögonen. Det var också ganska skrattretande.

Skulle göra mycket för en sådan här just nu!

Nu sitter både jag och Sandra och pluggar lite. Jag försöker också lära Sandra att uttala rätt när det gäller Sandra men det är nog bara att inse att det inte kommer blir någon fransman av henne!


Var nöjd med allt som livet ger

Helgen är över och jag kom hem igårkväll efter en helg hemma i Östersund. Där gick det inte många knop. Degade mest hela helgen förutom igår då vi åkte till mormor och morfar för att äta middag på farsdag. Nice var det i alla fall!

OCH JAG HAR TRÄNAT MITT FÖRSTA PINGISPASS PÅ NIO VECKOR! Och åh så roligt det var. Fastän det inte gick sådär superduperjättemegabra, men det gör inget. För nu kör vi igen om en timme!!!!!!!!


Guess she gave you things I didn't gave to you


Har proppat i mig lite potatisbullar med lingonsylt. Sitter nu och pluggar lite matte och taggar inför gymmet snart!

Om du möter varg




En kall men fin dag i Östersund på lovet.

Jag har nu varit iväg och svettats lite på cykeln på specialidrotten. Medan alla andra spelar bollsporter, springer, skrattar och har roligt får jag sitta på en tråkig cykel tills jag får träsmak i röven. Standard.
  Snart ska vi väl stoppa i oss lite mat och sedan är det gymmet som gäller. Hej cykeln!

Nykter eller alldeles för full


Klippte mig ju och lovade en liten bild!

Vi fick finbesök här igår av pappa och Christina. De hade vägarna förbi och passade på att byta till vinterdäck på våra cyklar. Vi slog sedan på stort och åt middag på Sibylla innan Sandra drog på träning och vi andra åkte och handlade lite. Det var trevligt minsann!

Nu: Samhällskunskap!
 

I min värld

Jag sitter på tåget mot Söderhamn. Lovet är slut, tragiskt men sant. Det har varit ett fint lov i varje fall och det har varit så skönt att vara hemma. Men det känns ändå lite skönt att komma tillbaka. Förhoppningsvis kan jag börja träna snart igen!

I heard that your dreams came true

Jag har haft mig en mysig dag. Har mest chillat faktiskt. Stickat lite, gått en liten promenad, lyssnat på musik och lite diverse. Fick även besök av min otroligt saknade vän Elin efter middagen i några timmar. Det blev en del prat och skratt eftersom jag inte har träffat henne sedan i augusti innan jag flyttade!

Imorgon blir det ett stadsbesök med mamma och Christina. Senare på kvällen blir det också troligtvis bio med hela familjen!

RSS 2.0