Tjugosjunde

Efter en dag på stan fick jag med mig en halsduk, ett par jeans och en träningsväska hem idag. Vi tog en paus på någon timme och jag och syster bjöd mamma och pappa på lunch på Lilla Siam. Därefter har jag hunnit med att ta en powernap i två timmar, varit i Ås och tränat pingis med fina Ebba som jag saknat så mycket och haft en lugn och skön hemmakväll. Imorgon ska jag umgås med Lisa och oj, vad jag längtar.


Christmas

Julafton har passerat (och juldagen med för den delen) och jag hade en himla mysig dag. Umgänge med släkten, god mat, fina klappar och Rappakalja. Imorgon ska jag få träffa min efterlängtade Elin!!


Julemys

Under dessa två dagar hemma har jag hunnit med en sväng på stan med mamma i julstressen, en löprunda, ost-och-kex-mys hos grannen, både muffins -och lussebullbak också en massa umgänge med mamma och pappa. Ikväll kommer världens bästa syster hem. Åh, vad bra jag mår nu!


Those Christmas lights light up the street

I tisdags slutförde jag allt plugg jag hade innan lovet och åkte för att fira bästa Emelie som precis fyllt 18. Vi åt tacos och tårta så vi nästan sprack allihopa, hade frågetävling om födelsedagsbarnet själv och en massa prat och skratt. Vardagslyx.

Nu är jag packad och klar. Tåget hem till Östersund går om en timme och det har aldrig varit så skönt att få komma hem som nu. Ska verkligen ta vara på de här två veckorna och fem dagarna.


RSS 2.0