Du är inte så fin, men det är nåt med dig

Igår efter skolan åkte jag och Inez hem till henne. Vi skulle försöka plugga, men det gick väl inte så där jättebra precis. Ingen av oss var särskilt sugen på att göra det, så vi lyssnade på musik, åt och packade istället. Mycket trevligare.
  Nu sitter jag och inte gör så mycket faktiskt. Ikväll ska jag träffa Anna i alla fall. När jag tänker efter var det ganska länge sen vi träffades, så det ska bli mysigt. OK har nån premiär för att vara länets största mack också. Tydligen ska godis och sånt vara billigt, så förhoppningsvis blir det en lite sväng förbi där också.

Imorgon och på söndag har jag tävling i Mörsil. Det är bara att hoppas på att det går bra!


I don't know what you're staring at, your eyes are always open




Heeeelg

Ojoj, bra uppdatering här... Men jag har i alla fall haft en bra helg. Det började i fredags med en fika på Tehuset och en stadsrunda med Inez och Moa. På kvällen var det nån grej i Gamla kyrkan för oss konfirmander. Vi gjorde inte så mycket, men det var väl ganska trevligt.
  Igår var det konfaträff i tre timmar och runt fem åkte jag till Inez och träffade Moa och William. Vi käkade pizza, spelade sällskapsspel, flummade och skrattade. Väldigt mysig kväll! 
  Idag var det konfa igen, men med gudstjänst. Sen jag kom hem har jag tittat på tv, även fast det bara var tråkigt att titta på. Jag tror att jag ska hoppa in i duschen snart. Eller varför inte ett bad? Hmm... jag får se vad det blir i slutändan.


A cold wind is always better than a cold voice




Laughing, smiling says there's no way back

Här sitter jag och försöker göra en packlista. Jag har kommit på att jag alltid gör packlistor nu för tiden innan jag ska åka någonstans. Då slipper man tänka så mycket på vad man ska ha med sig när man väl ska packa ner grejerna i nån väska. Men ja, jag ska i alla fall åka till Umeå på tävling imorgon. Bussen går kl 15 från sporthallen. Och vi ska åka skidor sista lektionen. Jag får väl se hur mycket klockan blir, men jag kanske bara åker ett varv i spåret så jag hinner hem och duscha och sånt.

Vi har franskaprov imorgon också. Jag pluggar nog lite sen, men annars känns det som om jag kan det ganska bra ändå. Senare ikväll drar jag på träning och känner mig ovanligt pepp.

The sun has gone down and I'm too


100208

Har haft en rolig helg med en Moa som sovit över och bra resultat i tävlingen! Jag vann en pokal, en vattenflaska och ett bäddset, eller vad man nu ska kalla det, med lakan och sånt. Och det var ju trevligt!
  Efter skolan har jag bakat, både muffins och bullar har gjorts.



Nu ska jag äta. Och sen måste jag försöka plugga lite, vi har prov i fysik imorgon, mmm...


The time is now

Snabb skoldag. Det tycker jag att alla torsdagar brukar vara. Och det är skönt, för sen är det fredag, bästa dagen på hela veckan! 
  Mina täckbyxor har spårlöst försvunnit så ikväll ska vi åka och försöka få tag i ett par nya. Och imorgon, efter skolan någon gång, kommer Moa hit och ska sova här hela helgen eftersom det är tävling i Häggenås. Det blir mysigt!

Nu hade jag tänkt att plugga lite så jag får någonting gjort i alla fall.

You'll never let it end


RSS 2.0