Kaos

Det har varit en händelserik vecka måntro. Och det är ju den här jävla foten som ska krångla till allt. Jag fick i alla fall en tid hos en läkare i onsdags. Han trodde att det var en stressfraktur så jag blev skickad till röntgen på en gång. Fick besked samma dag om att det inte var det, utan en ärrvävnad, nån slags "förändring" på nåt ben i foten. Så för att få ett klarare besked fick jag en tid i Hudiksvall där jag skulle på magnetkameraundersökning om några veckor. Fram till dess - VILA, minst 2 veckor.

Men... jag fick nyss ett samtal av läkaren. Detta var helt fel! De hade skickat bilderna till någon skickligare läkare i Hudik där de konstaterat att det var en stressfraktur, vilket innebär vila i minst 4 veckor, ville jag vara helt säker - 8 veckor!!! Hej då Ås Masters, Top 12, Seriespel i Stockholm, Ängbys Internationella och troligtvis DM. Ja men kuuuuuul. Men jag får inte deppa ihop, som mina tränare säger. Det är bara att påbörja rehabträningen och köra så gott jag kan så att jag inte tappar allt.
Och mitt uppe i alltihopa så fungerar inte vårat internet, har inte gjort det sedan i tisdags typ. Nu ska jag och Sandra göra världens godaste pizzor på tortillabröd. Det förtjänar jag.

Den fulaste flickan i världen


Lite fel maträtt, men det var den ända maträtt jag hittade och jag har såklart glömt kabeln till kameran hemma så jag kan inte lägga in några nya bilder... Men jag och Sandra håller i alla fall på att laga lite mat, kyckling och nudlar blir det idag! Och vi är liiiite hungriga.

Idag har vi varit hos Tobbe några timmar, tittade på film och chillade, vi var rätt trötta så det det var skönt. Vi ska dit igen efter maten och titta på några fler filmer och tjocka i oss lite chips och sånt, göööött!

Jag hatar rubriker

Det har varit en bra dag idag, förutom att foten inte har blivit bättre. Men vi hade i alla fall bara två lektioner, två andra blev inställda. Så däremellen gick jag och Hanna hem tillsammans med Sandra för att göra en liten kladdkaka. Himla god blev den! Sedan tänkte jag bara vara hemma och ta det lugnt ikväll men då får jag sms av min tränare som säger att de ska ta kort på de nya pingisgymnasisterna på träningen ikväll, så då måste jag pallra mig dit ner i alla fall...


Ni ska veta att jag saknar er, min gamla klass 9A <3

Nu ska vi gå ner till tvättstugan och hämta våran tvätt! Sen ska jag sova och tagga till att det är fredag imorgoooon. Vi får väl se vad den har att erbjuda...! Godnatt

Helt galen, galen i dig, i ditt himmelska leende, i ditt skratt

Jag och Sandra sitter och lyssnar på Tomas Ledin. Rätt mysigt om jag får säga det själv. Och inte blev det nån specialidrott för min del idag, inte någon träning ikväll heller. Jag fick order av mamma på telefon att jag måste vila, även fast mina tränare i specialidrotten tyckte jag skulle vara med ändå för att det kanske skulle göra foten bättre. Men det känns tryggare att lita på mamma, hon brukar alltid ha rätt! Speciellt när de gäller sådana där saker eftersom hon är utbildad sjuksköterska. Men nu ska jag hoppa in i duschen, plugga lite Företagsekonomi, äta middag och sedan följa med Sandra ner till träningen (eftersom hon inte kan cykla utan mig...). Nej, jag skoja bara! Mest för min egen skull bara, har inget annat att göra!

There is so much more to life than this

Jajamän, det blev vinst för SUIF igår med 3-1, härligt grabbar! Det var en riktigt rolig match att se på faktiskt, mycket roligare än den som var förra veckan. Sedan hade Sandra lovat segerfika hemma hos oss, dock var det bara Tobbe som kom men vi hade det himla trevligt ändå. De andra missade verkligen något! Också blev det hopp i säng när han sedan rullade hem till sig på cykeln vid elva.


Foten blir inte bättre. Försökte få tag på skolsköterskan idag men hon var upptagen så jag får gå in dit imorgon istället. Men annars har allt varit som det ska vara! Nu ska jag fortsätta titta på Idol. Pusss

Jag ser att du ler

Det har varit en bra helg. Mycket roligt folk som varit på besök (och bott här för den delen). Mycket pingis. Kanske inte så mycket för just min del eftersom jag fortfarande har lika ont i foten. Men det har gått rätt bra för laget, två vinster och två förluster. Och min alldeles egna söta lilla sambo fyllde år i lördags! Då blev det kalasfirande också med kinarestaurang och tårta, inte illa! 

Om en stund ska jag och Sandra proppa i oss lite middagsmat och sedan bege oss iväg till A-hallen där det vankas match. SUIF möter Warta och ikväll vill vi inte se någon förlust!


Puss på min nyblivna 17-åring <3

It's going to lead up to something bad

Det är FETT skönt att vi är lediga imorgon. Det hela började med att våran idrottslektion blev inställd på grund av att vår lärare skulle på nån kurs. Då tyckte hela vår klass att det kändes onödigt att bara gå på första och sista lektionen och ha ett segt hål däremellan. Så vi lyckades övertala vår naturkunskapslärare att vi skulle få hemstudier istället för att gå på lektionen så skulle vi få en låååång sovmorgon, nämligen ända fram till 13.25. Jag skulle ha mött Sandra när hon var på väg från skolan och jag var på väg till skolan, haha. Också kommer våran privatjuridiklärare på första lektionen i morse och säger att han tyvärr var tvungen att fixa lite saker så att våran lektion skulle bli inställd, alltså den sista och enda lektion vi skulle haft. Rätt sjukt att han inte ens visste om att hans lektion var den ända vi skulle ha, rena rama slumpen att det var just imorgon han inte kunde ha vår lektion. Måååhå vad jag tycker om mitt liv just nu! Om man bortser från foten då, den är fortfarande dålig och fick stå över två träningspass idag :(:(:(.... MÅSTE BLI FRISK TILL SERIEN I HELGEN!


Det skulle inte vara helt fel med lite sommar heller...

makrngioernnaeön

Jag vettihundan hur det gick till men jag lyckades i alla fall göra illa foten på uppvärmningen på specialidrotten idag. Det blev bara värre och värre och nu gör det så ont så jag var tvungen att vila från träningen ikväll. Jag försökte ända in i det sista, lyckades springa två varv på uppvärmningen innan Emelie och Sandra fick övertyga mig om att hoppa av och vila. Tydligen såg det så illa ut... Och mjo, är nog böjd att hålla med, det gick inte bra att springa. Jag har ju morgonträning imorgon men vi får väl se hur det blir med den... Prio nummer ett känns som att det är att bli helt återställd till seriepremiären i helgen, vilket känns som ett måste! Därför hoppar jag nog över en träning för mycket än att träna en för mycket och få foten ännu värre.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen innan Sandra kommer hem och vill duscha efter träningen. Också kan jag nog tänka mig att plugga lite, göra klart matten och läsa igenom lite Företagsekonomi. Tack och hej!

Jag tror mitt hjärta blöder

Är nu hemma i Söderhamn igen efter att ha varit hemma i Östersund i helgen. Igår tog jag och Christina bussen in till stan strax innan tolv. Jag köpte en klocka till henne i present eftersom hon fyller år imorgon och jag unnade även mig själv en klocka. Sedan kom min saknade vän Inez och vi gick till Törnes för en fika. Och runt tvåtiden tog vi bussen hem igen där mormor & morfar, farmor, moster och kusiner väntade. Efter ännu en fika tog jag och Christina med kusinerna ut och lekte med dem i nån timma så att de fick springa av sig lite. Också blev det mat en stund senare och kvällen fortsatte med tårta och lite sånt där trevligt man brukar göra. 
  Idag har jag bara tagit det lugnt, pluggat en del och runt fem gick tåget till Söderhamn. Och nu ska vi väl snart hoppa i säng eftersom morgonträning 7.45 står på schemat imorgon! Men imorgonkväll blir vi träningsfria. Istället har SUIF hemmamatch som ska bli himla rolig att se! Det beror väl på om jag och Sandra vågar sitta med SUIF-portrarna (läs: huliganerna) på deras läktare eller om vi tar den allmänna läktaren där alla andra sitter, hehe. Nej, nu är det puss och godnatt!

Then I'll be happy, I swear

Jag sitter på tåget mot Östersund. Det ska bli riktigt skönt att få komma hem och vila upp sig lite, vara ledig från träning och bara ta det lugnt, träffa lite släkt och umgås med familjen och så. På helgerna är enda gången man hinner med att känna att man är trött efter en vecka med skola och över 13 timmars träning! Jag hade i alla fall tänkt att försöka pallra mig iväg in till stan imorgon. Jag behöver nämligen köpa lite presenter, bl a till Christina som fyller 19 på måndag och som vi då ska fira imorgonkväll. Och på söndag tar jag och Sandra tåget tillbaka till Söderhamn och inleder en ny vecka! Hejhej

The weekend is over

Mamma och pappa kom på besök igår. Det var väldigt roligt att träffa dem. De fixade lite med lampor och lite andra saker som behövdes innan vi gick ut på stan, tog en sväng upp till Östra Berget och såg den fina utsikten och sedan gick och åt god mat på Restaurang Dragonen. Parmalindad kycklingfilé med klyftpotatis och sweet chilidressing. Riktigt gott. Mina päron åkte sedan tillbaka till stugan runt sju och jag och Sandra hade det trevligt tillsammans hela kvällen sen.

Idag har vi tränat, jag har pluggat en hel del Naturkunskap och borde snart fortsätta med Privatjuridiken. Men innan det blir det en stund framför tv:n då Idol har börjat och jag och Sandra gjorde det hela ännu bättre genom att baka lite chokladbollar. Och imorgonbitti inleder jag veckan med en dryg timma pingis kvart i åtta!


Man får inget för det när man är som vi

Ännu en skolvecka med en massa träning är nu avverkad och det känns som att tiden bara flyger iväg! I helgen är både jag och Sandra kvar här i Söderhamn. Vi har inte så mycket inplanerat eftersom mina föräldrar kommer på besök under morgondagen. Det ska bli riktigt mysigt att träffa dem! Också ska vi upp i ottan och tvätta imorgon...! På söndag tränar vi säkert ett pass också, men annars ska vi nog bara chilla!



Ikväll tänkte vi dra till Anton och Erik men då blev de bjudna på middag hos Carl, allt på grund av fotbollen (...)! Så nu sitter vi här i soffan och myser med en skål med popcorn istället. Troligtvis kommer nog i alla fall Anton förbi här lite senare! Tanken var att jag och Sandra skulle göra lite chokladbollar efter middagen men när vi insåg att vi varken hade cocos eller pärlsocker så blev det inget eftersom vi inte hade orken till att gå ner på Ica. Det får bli en annan dag helt enkelt!

RSS 2.0