I'm having such a good time, I'm having a ball

Äntligen fredag. Önskar att jag kunde skriva äntligen sovmorgon också. Men icke. Imorgon väntar en hel dag i sporthallen. Och på söndag. Det kan bli trevligt, trots mycket dömning och så eftersom det är vår egna hemmatävling. 
  Ficklampan blev redovisad idag och jag tror att det gick hyfsat bra i alla fall. Så skönt att vi typ inte har nåt prov eller nåt nästa vecka! Men bara typ.


Vi blir aldrig som de från stan

Kom hem från Söderhamn i söndagskväll efter en och en halv vecka som har varit grymt roligt! Med 27 timmar pingis på en vecka (vilket då i snitt är typ 4 timmar per dag) + en hel helg med tävling känner man sig ganska slut. Men det var värt tröttheten och allt man ligger efter i skolan för nu har vi i alla fall bestämt oss och flytten är klar! Det känns ruggigt bra det här.
  Nu har man även gjort klart alla delprov i biologins nationella prov, vilket skönt väääldigt skönt! Nu väntar "bara" engelska och matte (+ alla andra tusen prov, redovisningar och inlämningsuppgifter).


Så nära, men ändå så långt bort...

Eftersom man inte hade någon skjuts till träningen ikväll får jag väl ta och plugga det sista inför franskaprovet imorgon och förberede inför redovisningen på fredag nu. Sen: Ben & Jerry's och tv!

Vi går på skaren över isen som brast under dig när du var fem

Här sitter jag och knåpar på en fet packlista. Åker nämligen till Söderhamn imorgon på läger som egentligen slutar på söndagen men jag och Sandra stannar kvar hela veckan för att gå i skolan där, träna med gymnasiet och ja.. prova på helt enkelt!
  Har just suttit och i princip gjort klart alla mina fem delar till tidningen som ska lämnas in nästa vecka, då jag inte är hemma alltså. Så imorgon, då jag gör slutklämmen på alltihopa, skickar jag iväg allt till mina kära vänner Inez och Elin som får läsa igenom det och gärna förbättra och så. Det blir bra det!

Godnatt gott folk.

Mitt namn är mycket och jag vill ha mer



Så jävla sjukt och så jävla bra. "Helt cp"

RSS 2.0