Tänd ett ljus och låt det brinna

Tiden har runnit iväg och första advent har passerat. Började jag inte nyss nian? Men det gör inget, jag vill ha jul nu. Ännu hellre sommarlov! 
  Jag hade en bra helg med tävling i Ås både lördag och söndag. Det gick faktiskt riktigt bra, för en gångs skull. Det blev inga särskilda resultat, men med tanke på motståndet är jag nöjd!

Min egna uppfinning på tekniken blev redovisad idag. Skönt att ha den gjord innan jul. Nu väntar bara franska, engelska, svenska, so, hemkunskap och kemi. Och nästa fredag är allt över, skönare.


nmkerngienrgdklnfg

Hallå hallå! Sitter framför datan och försöker plugga. Teknik, engelska och franska blandas och det går faktiskt ganska bra. Vi har riktigt mycket att göra nu innan jul, men jag känner mig ändå inte sååå stressad.

Tråkigt nog ville inte min hårddisk samarbeta just nu och jag orkar inte göra något åt saken heller. Därför blir det ett tråkigt och kort inlägg utan bild.
  Imorgon blir det chill! Först besök av poliser, sen idrott och efter lunchen är det öppet hus på friskolorna i stan.

Nu ska jag snart sova för jag är tröttis, godnatt.

It doesn't matter to me

Tjolahopp! Det var ett tag sen sist nu igen, sorry. Men ännu en vecka har gått och några prov är avklarade. Tyvärr har vi massor kvar att göra, men om några veckor är det jul och en paus på några veckor, tack och lov!
  Som ett bra avslut på veckan sitter jag här med Sandra och Ebba. Vi får väl se vad vi hittar på, en film kanske.
Byyyye!

I sometimes wish I'd never been born at all

Vintern verkar ha kommit. Det är några minusgrader och det har snöat i princip hela dagen. Jag tycker det är rätt mysigt ändå. Lite jobbigt när det blir kallt och så, men annars gillar jag vintern!

Jag åkte till Stockholm i fredags med familjen. Shopping och musikal stod på listan. Eller ja, huvudanledningen till varför vi åkte dit var ju för att se We will rock you. Och det var sååå bra! Jag fick också med mig ett par jeans, en jacka och en tröja hem!

Nej, nu borde jag gå och plugga franska och lite SO. Jag kommer inte hinna göra något annat än att spela pingis i helgen (som de flesta av helgerna brukar vara). Jag har till och med tävling torsdag -och fredagkväll. Det blir nog roligt, som vanligt!

Så... imorgon väntar franskaprov och på fredag skulle vi egentligen ha religionsprov, men det blev framflyttat till på onsdag, skööönt!

Fjärde november

Jag har varit en liten sytant hela eftermiddagen. Först satte jag mig ned med stickningen och sen tog jag mig an klänningen som jag syr på syslöjden. Nu börjar det äntligen likna nåt! Men nu blev jag alldeles för trött och var tvungen ta en paus med lite fika.
  Ikväll åker jag iväg och tränar med Camilla. Dessutom har Anton varit en snäll, liten (stor) pojke och limmat på nya gummin åt mig!


RSS 2.0