Även vindarna kan vända

Helgen är slut och skolan är igång igen. Tisdagar är en träningsfri dag, i alla fall från pingis, så det är lite skönt. Och den har hittills varit helt träningsfri men från och med imorgon börjar min specialidrott med två fyspass i veckan, tisdagar och onsdagar. Så nu är det hårdkörning framöver! Btw har jag fått galen träningsvärk sedan benfysen på träningen igår... Det är absolut värst att sätta sig ner eller att gå nerför trappor. Olyckligtvis bor vi fem trappor upp och vi slipper dem inte undan i skolan heller för den delen.

Jag och Sandra har precis sjungit lite Singstar (därav rubriken) och utövat våra fina stämmor tillsammans till våra kära grannar som säkert tyckte vi var jätteduktiga. Nu ska jag (tyvärr) gå och plugga lite Naturkunskap... Hejdooo!

That's how it is


Jag drar snart ner till hallen och tränar ett pass med Linn. Ikväll hänger jag nog med Hanna!

Sång på sång


Jag sitter ensam i soffan och underhåller mig med lite musik. Sandra har åkt hem till Östersund för att döma lite fotboll och sånt, medan jag inte pallade följa med utan tycker det känns rätt skönt att stanna här. Tänkte umgås med lite vänner imorgon, träna ett pass och tvätta på söndag. Så jag har ju ändå det jag gör. Men ikväll ska jag bara mysa med mig själv, unna mig nåt gott och titta på en (eller två) film(er).

Första skolveckan är också avklarad. Allt känns bra. Har lärt känna nya människor, har bara fått bra lärare (som det än så länge verkar) och lektionerna känns roliga på nåt vis. Träningarna har kommit igång med pingisgymnasiet och allt rullar på i sin takt. Ja, man skulle kunna säga att jag har det väldigt bra. Hakuna matata.

Början på något nytt

I fredags gick jag till skolan i min ensamhet, lagomt nervös. Träffade som tur var Linnea och hennes kompisar utanför så jag hade någon att sitta med inne i aulan. Efter uppropet satt vi i klassen med vår mentor, pratade lite om oss själva, gick igenom saker och tog en tur runt skolan innan det var dags för lunch. Rätt mysigt ändå att vi bara är tio stycken i hela klassen, sju killar och tre tjejer. Strax därefter gick vi alla tio iväg, plus fyra utav våra nya lärare på en promenad till ett ställe där vi lekte lekar, intervjuade varandra, fikade och hade allmänt mysigt. Jag gick därifrån med ett leende på läpparna och en bra känsla i magen och gick hem till lägenheten för att packa klart allt till helgens resa och äta lite middag. Några timmar senare sitter jag på tåget med Anton mot Stockholm. Vi möter upp alla andra som varit på Gröna Lund hela dagen och åker till vår uthyrda lägenhet och resten av helgen består av pingis - säsongens första tävling. Det gick ju inte så där himlans bra, men jag hade inte väntat mig nåt annat. Bara bra spelare som deltog så jag gick in och körde mitt race, helt utan press någon gång!
  Sedan blev det måndagmorgon igen och både jag och Sandra gick iväg till skolan, likaså idag. Så nu känns det även bra för Sandra som har kommit in bra i hennes klass. Och träningen börjar på riktigt med alla pingisgymnasister imorgon. Nu är det bara att fortsätta så här i tre år! Just nu känns det faktiskt som att det krävs mycket för att det ska kunna bli bättre än vad det redan är!


Anywhere you go I'll be there

Nu har jag anlänt till Söderhamn. Och den här gången mer på riktigt. För imorgon börjar skolan och jag är bara en aning nervös. Ekonomiprogrammet - watch out!

Det börjar närma sig

I söndags kom jag hem efter att ha varit i Söderhamn en vecka. Både jag och Sandra trivs som fisken i vattnet och vi har fått till det riktigt bra i lägenheten. Förhoppningsvis trivs vi lika bra på den nya skolan och allt som kommer till. Den börjar ju på fredag så jag har inte så många dagar på mig att fortsätta vara nervös... Så på torsdag tar vi tåget och åker ner igen. Sedan väntar säsongens första tävling nu till helgen i Stockholm!



Imorgon träffar jag mina saknade vänner Elin och Inez för att ta en mysig fika! Puss

Äntligen på väg

Nu tänkte jag försöka fatta mig kort via mobilen eftersom det var ett tag sedan sist. Men jag åkte ju som sagt till Danmark i en vecka. Det var riktigt roligt och verkligen bra träning, ett utav de bästa lägren jag har varit på! När jag kom hem jobbade jag några dagar samtidigt som Storsjöyran inleddes och jag hade tre grymma festivalkvällar!!! Nu igår klev jag upp kl 6 och vi drog oss mot Söderhamn och lägenheten, jag och mina päron. Efter att ha städat lite, lyft in alla mina saker i vår fina trea åkte vi vidare mot stugan och hade en tanke på att stanna här tills på fredag då vi åker tillbaka till Söderhamn. Då kommer också Sandra och hennes familj. Sedan stannar jag och Sandra där hela veckan för att bo in oss lite och tänkte passa på att träna en del. Nu ska jag laga lite mat. Tjaråå

RSS 2.0