ÅRETS FÖRSTA DOPP!

Tro det eller ej men jag har tagit årets första dopp i Storsjön. Eller ja, dopp och dopp, inte hela huvudet men upp huvudet! Det var svinit kallt men jag lyckades ta två simtag i alla fall. Men jag tror att jag behövde det eftersom att jag höll på att storkna i 30-gradersvärmen vi hade idag! Så dum som jag var tog jag inte med mig kameran så ni kan tyvärr inte få nåt bildbevis på detta, men fråga Christina, hon är mitt vittne!

Mobilblogg!

Nej, men tänka sig att detta är första gången jag bloggar från mobilen. Jag hade tänkt göra det i helgen men då ville inte mobilen riktigt det jag ville, så då fick det vara! Men nu så, fungerade det minsann! Kuligt värre. Egentligen hade jag inget särskilt jag skulle tala om så jag säger väl godnatt så länge!

One of us is gonna die young

Jag hade en galen, rolig och fin midsommar med några vänner i fredags. På förmiddagen därefter drog jag, mamsen och papsen iväg till stugan och kom hem igår. Efter att jag duschat och middagen var i magen åkte jag iväg till Inez och hängde där hela kvällen och hela natten. När jag sedan kom hem idag chillade jag och Christina och tog lite senare en springtur. Som en glad överraskning hade jag glömt bort att det var jag själv som hade bestämt vad vi skulle äta till middag, så jag blev sen påmind av mamma att vi skulle ju ha räkfrossa! Helt galet så gott det är med rostat bröd, ost, ägg, sallad, gurka, tomat, räkor också som pricken över i:et - majonnäs!!!

Imorgon hoppas jag på lite bikiniväder så man kan få bli lite brun!

You're fighting against the dead end

Igår åkte jag hem till Ebba, lagade amerikanska pannkakor och tittade på Notting Hill.




Tidigare idag var jag på stan med mamma en liten stund. Vi åt lunch med papi och jag införskaffade nya converse (wiii), vita och höga!
Imorgon drar jag in till sporthallen och gymmar med Ebba och sen träffar vi Inez för att ta en fika och en sväng på stan. Tänk vad livet är bra trevligt ibland!

Wipe the tears from your eyes




Jag har haft ett bra start på sommarlovet och jag hoppas det fortsätter i samma stil, fast lite shortsväder skulle inte sitta fel! Men å andra sidan njuter jag bara av ledigheten!

Allt och lite till

Förra veckan hände det grejer! Så jag tänkte försökte sammanfatta den i korta drag.

På tisdagen hade Christina studentbal i Strömsund

Hela skyttegym på elevhemmet


Christina och Anton. fina.

På onsdagen hade jag och alla fantastiska nior och lärare avslutningsmiddag med underhållning och party efteråt. En otroligt rolig kväll!

På torsdagen åkte hela familjen och mormor och morfar upp till Strömsund för att ta emot Christina när hon sprang ut på trappan och tog studenten.


Helt överlycklig hela dagen


Och till sist - Flakåkning!
GRATTIS! DU ÄR BÄST!

På fredagen gick jag ut nian. Det var... blandade känslor - så himla hemskt att lämna alla men ändå så himla skönt!


Mycket tårar.
Och ni alla ska veta att ni är bäst - "Fy fan va vi é bra"

RSS 2.0