Paris, tredje och sista dagen


Paris, andra dagen del 2


Paris, andra dagen del 1


Paris, första kvällen


Sommaren är kort

Den här veckan fick vi lite sommar minsann. Både sol och värme. Bara ben hela dagarna. Och i detta finväder har jag hunnit med att sticka klart pippitröjan, tränat, ätit nötter, kört bil, ätit go'frukost i förmiddagssolen med finaste Lisa, bakat tårta med tre andra fina - Emelie, William och Inez, haft surströmmingsfest med grannar, ätit grillat, också självklart har jag hunnit med lite solande. En gång tog jag till med sololja också. Kletigt men väldigt skönt. Och nu kan jag inte riktigt förstå att sommaren är slut, att jag åker tillbaka till Söderhamn tidigt imorgonbitti och att allvaret börjar igen på tisdag. Men samtidigt känns det bra. Det känns bra att åka tillbaka. Efter nio veckor hemma i Östersund längtar jag lite faktiskt.


Fina dagar

De senaste dagarna har jag umgåtts med fina vänner, varit på badhuset, ätit Sofies berömda pollyglass, varit ute och åkt båt på sjön nästan en hel dag och till sist cyklat till Brunflo fram och tillbaka nu på förmiddagen. Planen var egentligen att cykla till våra kusiner över dagen men kom bara halva biten, till Brunflo, innan Christina får en skaplig punktering på cykeln. Ganska roligt faktiskt.


Hemma bra men borta bäst

Är nu hemkommen efter några fantastiska dagar i Paris. Vill flytta dit. Typ NU. Och med mig hem fick jag mig en plånbok, en body butter, en parfym, ett iPhoneskal och franska Vogue och Elle. Nu fortsätter jag att mysa i soffan med te innan jag slocknar i sängen efter en film och vaknar upp för att träffa två fina vänner.


We should go to France

En regnig dag som denna åkte jag till Elin och myste lite med prat, skratt, fika och tv-tittande. Nu ikväll har jag tagit en promenad och haft deeptalk med systern min, det behövs ju med jämna mellanrum. Imorgon drar vi till Paris, väskan är packad och jag hoppas på några riktigt fina dagar!


I'm having a good time

I tisdags anlände mina fina vänner från Söderhamn. I tre dagar har jag haft det så bra och så roligt rakt igenom, hela tiden. Som jag har saknat dem.


RSS 2.0