Hard work, work

Japp. Det är ungefär så här det har sett ut hos mig de senaste veckorna. Det enda jag gör om dagarna är pluggar och tränar. Så vi ses till jul kära ni, då livet har lugnat ner sig lite.

Hufvudstaden

Jag hade en rätt fin helg i huvudstaden. Det var seriespel med världens bästa serielag hela dagarna. Fast vi saknade en fjärdedel, precis som förra gången. Nästa sammandrag ska vi banne mig vara helade tillsammans!


Hektisk vecka

Åh herre, den här veckan har jag knappt hunnit med att andas känns det som. Det har varit skola, träningar, tvättning och plugg. Också ska man försöka hinna med att lägga sig i hyfsad tid också. Känns skapligt skönt att slänga sig i soffan hemma i Östersund nu kan jag säga. I helgen är det DM i Ås och jag tyvärr inte påstå att jag är jättetaggad precis. Skulle helst bara vilja gå runt här hemma med mamma och pappa hela helgen. Men det får vänta till jullovet. Åh jul, ge mig meeeer jul, jag vill ha meeeer jul.


Two weeks of travelling

Veckan i London var... Lite blandad skulle jag vilja säga. Ett boende som var ganska hemskt, två brandlarm (varav ett mitt i natten och jag blev nog rädd på riktigt), studiebesök på en massa ställen - både tråkiga och roliga, fina promenader på Oxford Street, kvällsmys vid Piccadilly Circus, China Town, Big Ben och Themsen, och som avslut en matförgiftning för min del. Men, över lag så hade vi det bra, jag och min fina klass.

På Arlanda, medan de andra tog tåget hem, bytte jag bara flyg med destination Malmö och Lund. Våldgästade min favoritperson till syster i en vecka som innehöll en shoppingdag, matlagningar, ananaspajbakning, plugg, filmtittande, chaidrickande, biomys med de andra tjejerna hon bor med framför nya Bond (som för övrigt var SÅ bra) också följde jag med Christina på skolan och fick den fina äran att få känna mig som en student på LTH. Så ett inställt flyg från Malmö till Arlanda och ett borttappat bagage (tack vare SAS) senare befann jag mig på Östersunds gator i torsdagseftermiddag.

AH, vad skönt det är att vara hemma. Ikväll kommer fin släkt på middag och imorgon är det tyvärr söndag. Jag åker tillbaka till Söderhamn och på måndag är det vardag igen. Skulle inte ens nära tacka nej till några extra dagar att få vara här hemma. Snart jullov!


RSS 2.0