Off to Greece!

Under förra veckan sysselsatte jag mig med att träffa Anna en stund, träna med Lisa, läsa en bok, hänga med Elin och slutligen spendera midsommarhelgen i sommarstugan. Denna dag har ägnats åt att packa resväskan, lite träning och uträtta lite sista-minuten-ärenden. Om några timmar bär det av mot Zakynthos i två veckor. Som vi har längtat!


Lördag 15 juni

Ungefär en och en halv vecka har passerat sedan jag kom hem på sommarlov. Jag har hunnit med att umgås en hel del med familjen, fikat med Ebba, tränat, läst en bok, sprungit Vårruset, solat, ätit god mat, varit i Söderhamn över en dag för att fira finaste Sandras student och slutligen drabbats av en förkylning inklusive feber. Nu är jag så gott som på benen igen och tänkte ta vara på de 10 närmaste dagarna som återstår innan jag och två fina vänner beger oss ut på äventyr till Grekland. Längtan.   

Three days

I torsdags blev jag helt klar med alla skoluppgifter innan lovet. Obeskrivlig känsla. Och sedan dess har vädret helt och hållet varit på vår sida, varmt och soligt varje dag. Sommarlovskänsla. För min del är det dessutom bara tre dagar innan jag tar sommarlov på riktigt och åker hem till fina Östersund. Skönare än skönast.
  Också drömmer jag mig stundvis bort till platsen med ruttna lador och övergivna skogar. Sommarstugan.

RSS 2.0