Hello February

Tänk att jag alltid lyckas lysa med min frånvaro mellan mina få uppdateringar. Tänker alltid att "NU ska jag blogga", men gör det inte ändå. Men, NU gör jag det verkligen den här gången. Det är inte många minuter kvar januari, och glad är jag för det. Mörker och annat tråkigt är förbi och jag välkomnar februari med öppna armar. Vad har egentligen hänt sedan sist då? Jo, bland annat ett uthämtat körkort och en torsdagsfika på Wayne's. Det satt fint det. Dessutom ett sms från Posten som talar om att studentmössan har kommit - till Östersund alltså. Den får ligga där och vänta på mig till nästa helg. 


Imorgon väntar Öppet Hus på skolan. På med de nytryckta företagskläderna och upp med den lätt snyggaste UF-montern så kommer det inte vara några problem att glänsa för Snack 'n' Treat UF! 

En vecka tillsammans

Idag firar jag och mitt körkort en vecka. Och det känns SÅ bra. Och det känns också bra att det är fredag och helg. Mmmm


Jul, nyår och vardagsrutiner

Julen har passerat. Nyår är över. 2014 är här. Tänk vad fort det går när man har roligt. Och nu är det dags att komma in i vardagsrutinerna igen. Sista terminen på gymnasiet. Om cirka 150 dagar är den tiden över. Och en nytt kapitel i livet påbörjas. Shit. Lite skrämmande, skönt och himla spännande. Och jag tänker faktiskt börja tänka som min kloka syster sa här om dagen. Att trots att jag har en jobbig och stressig termin framför mig kan det vara dags att börja titta tillbaka på det man faktiskt har gått igenom och se vilka prestationer man gjort under åren. Det är viktigt att minnas för att ta sig framåt. Och allt ordnar sig faktiskt i slutändan, hur jävligt det än är.
 
Jag är i varje fall så tacksam för att jag får spendera en del av tiden tillsammans med de människorna jag tycker allra bäst om. Precis så som jag gjort nu de senaste tre veckorna.
 

RSS 2.0