Det är enkelt att vara kritisk

Ännu en meningslös men därmed skön skoldag passerad. Egentligen borde vi kunna få sluta och få lov imorgon eftersom vi ändå inte gör något vettigt. Men jo, det är roligt att ha sådana här dagar när man inte behöver göra nåt speciellt så jag ska inte klaga! Musikquiz på NO:n tackar man ju inte nej till. Och absolut inte till att få godis i pris.

Imorgon tar folk studenten här i stan. Jag är i alla fall bjuden på middag hos Anna och jag hoppas det blir fint väder! Jag ska nog lägga mig ganska tidigt ikväll, är så himla trött och har lite halvt ont i huvudet. Så hej så länge!

Home is wherever I'm with you

Kvällen som skulle tillbringas hemma hos William blev inställd, tråkigt nog. Vi får ta det någon annan helg helt enkelt!

Nu har jag precis proppat i mig lite mat och tänkte sätta mig i soffan och titta på en fin film. Puss

I'm not one of those who can easily hide



Sandra har precis åkt hem. Vi har haft det så trevligt med prat, skratt, mat och Så ska det låta. Nu görs det fika till syster som kommer hem med ett gäng polare. Och oj, så skönt det är att ha gjort det sista provet och lämnat in sista arbetet i hela grundskolan. Tack och hej!

I belong in your arms again

Jahapp, då var ännu ett prov avklarat! Nu är det inte mycket kvar för om en vecka sätts våra betyg och då är det chill. Det återstår ett litet samhällsekonomiprov, ett inlämningsarbete om himmel & jord, som för övrigt precis blivit klart, och ett test på ordförståelse. 
  Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen baka lite muffins eller vad det nu blir, har inte riktigt bestämt mig ännu. Måste fixa inför knytisen på torsdag med våran mysiga franskagrupp! 

Prom

Efter skolan hamnade jag hos en balbrud som jag lyckligtvis är vän med och som jag fick i uppgift att vara fotograf av!


                         





Visst var hon snygg? Ja, alla var så fina! Hon, hennes kavaljer Simon och hennes två vänner Amanda och Tilda, ja allihopa var så fina! Jag ser verkligen fram emot när det är min tur att vara sådär fin, bara tre år kvar...

Home is wherever I'm with you

Tåget rullade in på perrongen 05.58 och jag var hemma och degade fram till att skolan började. Nej, vi i A-klassen var inte alls trötta... och hälften var hemma och sov istället. Att sedan titta på film gjorde ju inte saken bättre. Huvudet nickade till några gånger men ansträngde mig tillräckligt mycket för att hålla mig vaken.
 Men resan har varit så galet rolig och allt var näst intill perfekt. Bilder kommer nog sedan när jag har tittat igenom allihopa och redigerat lite.

Nu: Plugga engelska!


HEJDÅ

Som jag nämnde i det tidigare inlägget drar jag och min fina klass till Göteborg ikväll. Det kommer bli lite roligt och jag är lite taggad. Jag minns det som det var igår när jag, Inez och Elin satt och tittade på våran matteplanering (det måste ha varit i typ januari eller februari nån gång) och sa "Åh, tänk den 12 maj! Då har vi gjort klart alla nationella prov (bara ett muntligt i matte kvar) och vi åker på klassresa" och "Men det är så långt kvar tills dess..." NU ÄR VI HÄR. Och typ bara två veckor kvar av skolarbete. Ganska stört.

Vi hade spexfoto idag btw. Jag kan bara säga en sak: Vi var bäst (och vi kommer alltid att vara det).

Nej, nu måste jag packa. Hejdå Östersund, kommer hem på måndag!

Tionde maj

Det är inte ofta man kan vara ute klädd i shorts och linne en helt vanlig dag i Norrland i början av maj. Nejnej, det kan man inte påstå. Så både igår och idag har jag legat ute och solat mig lite. Och jag har även suttit ute och pluggat lite matte med pappa då vi har nationella imorgon. Och på torsdag har vi franskaprov. Vad gör vi i 9A efter skolan på torsdag då? Jo, vi drar till Götet och har det så bra man kan ha det. Sådetså.

Luften smakar som en jordgubbspaj en solig dag i maj

Påsken har passerat. Jo, det var ju ett tag sen. Men det var då jag bloggad sist. Och nu börjar det här suget efter bloggen komma tillbaka. Som ni vet och har märkt har det blivit en liten svacka (okej, kanske inte så liten..) men jag är beredd att göra den lite mindre nu. Jag ska inte lova något, men nu har jag fått tillbaka lusten i alla fall! Bara för det kommer det säkert bli lika lite som det är nu...

Men jo, jag hade ett fint påsklov kan jag tala om i alla fall. Fina dagar i Prag, några fina dagar med Ebba, Sandra och Inez och en fin valborg. Och nu har vi gått första veckan efter lovet och avverkat första nationella i matte och ett prov på första delen på andra världskriget. Nu ser jag fram emot en lååång och skön helg. Och jag ser ännu mer fram emot nästa helg då jag och min fina klass drar till Göteborg i tre hela dagar, mmmm.



Efter badet drog jag och Inez in på stan. Under tiden då denna balla bild var på framkallning mötte vi Ebba, tog en fika på Pause och sedan en repa på stan. En liten stund hängde vi också med Sandra och Moa men de drog efter ett tag.

Bababa, ikväll blir det soffan heeeela kvällen. Upptäckte just att Twilight visas på ettan ikväll så det kan ju vara mysigt att titta på. Förhoppningsvis dröjer det inte så länge förrän jag kikar in här igen! Byeee

RSS 2.0