If I fall, would you pick me up?



Om nån timma börjar vi åka. Men vi kommer nog inte komma till Öland förrän på måndag. Inatt stannar vi i stugan och imorgon stannar vi till i Oskarshamn där vi har bokat ett hotellrum. Så, kommer hem om två veckor! Hejdååååå

Storsjöyran 2010

Festivalarmbandet är på, öronpropparna nedstoppade i väskan och spriten är fixad! Nej, jag bara skojade. Ta bort det där sista! Jomen jag drar in till stan om en timme. Där träffar jag Inez och en massa andra roligt folk som jag ska gå omkring och yra med nu i två kvällar/nätter! TAGGAD NU!

På lördag börjar vi vår semestertripp ner till Öland. Och efter att ha varit där och nån dag i Göteborg åker jag till Söderhamn i en vecka. Så... bara utifall att jag inte känner för att blogga nåt imorgon eller på lördag så vet ni varför det inte blir något alls på två veckor!


If you don't feel the way I do it don't matter, cause I'll never know how you feel

Igår hade jag en trevlig dag tillsammans med Elin, som jag för övrigt inte har träffat sen vi slutade skolan, och Inez. Vi kikade på Ondskan, spelade Maxiyatzy, åt god mat och garvade framför Youtube.

Idag efter lunch åkte jag och Christina in på stan en snabbis för att köpa en present till farmor som fyller år på tisdag. Sedan började vi baka blåbärs -och hallonmuffins och strax därefter bakade vi köttfärspiroger till middag.
  Imrogon kommer släkten från Härnösand. Min farbor fyller år, så det är tänkt att det ska bli nåt slags firande för både han och min farmor. Det blir nog trevligt! Och så får vi se om pappas plan går igenom, gokart. Det var nämligen fullbokat hela dagen, men det fanns nån drop-in två timmar på kvällen. Jag vill, men ja... vi får se om jag hinner fega ur innan. Haha!


You don't me at all

Har dragit på mig mysshortsen jag och Inez köpte idag. Jag och Inez köpte lika dana, så himla mysiga! Jag köpte även en ny kalender och de efterlängtade conversen, men som jag inte kunnat köpa innan för jag har haft en aning beslutsångest om vilken färg jag skulle ta. Det finns ju hur många som helst. Och jag har heller inte kunnat bestämma mig för om jag skulle ta höga eller låga. Men... det slutade med höga svarta! Och dessutom i barnstorlek, ett par 35:or och alltså 150 spänn billigare! Väldigt niiiiice.

Nu ska jag göra mig en macka med ägghummus på som Christina gjorde tidigare idag! Sen ska vi titta på film hon och jag. Imorgon ska jag träffa Inez och Elin och vi ska kika på Ondskan, säkert göra nåt annat skoj också. Hejhej!

You're using your headphones to drown out your mind

Christina är hemma efter att ha varit i Malmö en vecka. Skönt. Och jag har ju som sagt varit med Moa och Sandra, roliiigt! Och Sandra har lyckats övertala mig till att åka på läger i Söderhamn om... vad blir det? 3 veckor. Alltså veckan efter att vi har varit på Öland och i Göteborg. Så ja, vips, så var man efteranmäld till ett till läger!



Imorgon ska jag på stan med Inkepäran. Kanske det blir inhandling av yranbiljett, vi får se! Men trevligt ska vi ha det i alla fall. Säkert blir det en fika också, det var ett tag sen faktiskt!

It's like forgetting the words to a favorite song

I torsdags hade jag en mysig dag. Jag mötte Inez vid Kvantum där vi handlade jordgubbar, dricka och chokladkex. Iklädd bikini tog vi med oss en filt, Inez högtalare (och hennes Ipod givetvis) och kamera ner till sjön, alldeles vid vattnet. Vi pratade, skrattade, lyssnade på musiken och badade. Jag tog årets första dopp! Eller nej, inte dopp, upp till axlarna hade jag vattnet när jag satt på huk.
  När vi hade legat där några timmar pallrade vi oss upp till Inez och åt mat och tittade på film, Så som i himmelen. Så... det enda negativa med dagen var att det var så himla mycket myror nere vid sjön. Inez sa: "Håller myrorna på att ta över världen eller?" Ja, det kunde man undra!

Helgen har spenderats hos Sandra och Sofie. Vi har badat (vid nån strand i Mörsil, där jag också olyckligtvis brände mina axlar, och här hemma), tittat på film, spelat Wii och ja... haft det roligt helt enkelt!



Nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Och imorgon ska jag träffa Moa och Sandra! Tjolahopp!

Först kom ingenting, sen kom ingenting

Jag hade en mysig dag igår. Träffade Inez, Moa och William på stan. Vi gick till donken och köpte glass och satte oss på torget och pratade i nån timma. Sen gick vi en sväng på stan och hade trevligt. Efter cykelfärden hem väntade tacos till middag. Väldigt längesen jag åt tacos. Och resten av kvällen satt jag ute på altanen och läste.



Ikväll ska vi ses igen, vi fyra. Då blir det bio, Sex and the City 2. Det blir nog trevligt det också!

Ta mig till kärlek

I söndagskväll kom jag hem från Mölndal. Det har varit en helt grymt bra vecka! Bra träning, roliga människor och därmed mycket skratt. Det känns nästan som att jag och Sandra har skrattat åt och med allt och alla. Och göteborska... vilken dialekt! Hur härlig som helst! En utav dagarna var vi på Liseberg också. Oj, så roligt vi hade! Underbart väder tillsammans med fina människor och karuseller av alla dess slag som bara väntade på att bli åkta. Jag hade aldrig varit där tidigare och om jag får säga vad jag tycker - mycket roligare än Gröna Lund som jag var på första gången i maj nångång. Ja, dit åker jag gärna nån fler gång!

Igår träffade jag Inez som jag inte träffat sen tre och en halv vecka tillbaka, alltså sen skolavslutningen. Vi hade en del att prata om! Så efter prat och mat tog vi bussen in till stan och skulle titta på Eclipse halv sju. Men det fanns typ inga platser kvar så vi beställde till den sena bion istället. Vi köpte varsin trocadero och McFlurry och satte oss på torget i solen ett tag. Vi tog också ett varv genom stan och gick sen in på bio. Fin film, verkligen!

Nej, nu ska jag snart ta en promenad upp till frisören och beställa tid för klippning.

RSS 2.0