It's late and I'm too tired to cry

Myser ner i sängen och säger godnatt efter en fin och mysig långhelg. Nästa helg bär det av hem till bästa Östersund.


We are the kids with the hungry hearts

Har idag hunnit med en sovmorgon, en sväng på gymmet, gröt till lunch, gjort av med en del plugg, lagat middag, tittat på Breaking Dawn och ätit popcorn. Och det bästa av allt, att jag tror det är lördag idag men har alltså hela helgen kvar. Helt underbart. Förutom ett spinningpass och plugg får vi se vad helgen har att erbjuda.


Just remember when you face the unknown, you're not alone

Efter veckans värsta lektion fick jag sluta 11.35 istället för 16.00. Jag tackar och bockar. Jag, Emma och Hanna åt en sallad på Furan till lunch innan jag begav mig till gymmet i regnvädret. Har sedan dess läst en massa sidor i min engelska bok och varit på pingisträning. Imorgon har jag sovmorgon och det blir dessutom helg. Hallelujah för studiedagar. Nu ska jag sova. Godnatt.


It's getting late, I'm wide awake and my mind is raising again

Efter det sköna spinningpasset igår kom jag hem och jag och Sandra stekte pannkakor. Lite senare kom Sandras kompis och hämtade upp oss (nybliven körkortsinnehavare) och vi drog en sväng på donken för en Mc Flurry Marabou Jordgubb. Och kvällen innehöll en massa tv-spel med Sandras vänner.

Idag har finaste mamma och pappa varit på besök. Vi gjorde lite nödvändiga saker innan vi begav oss till Dragonen för middag. Nu är jag dock hungrig igen... Och trött. Så då taggar vi morgonträning imorgonbitti kvart i åtta!!!

You are unable to see me

Bra dag på skolan. Också en fika med Hanna, Emma, Rasmus och Fredrik efteråt. Nu ska jag och Sandra titta på En gång i Phuket. Imorgon taggar jag spinning klockan tio. Införskaffade ju mig ett gymkort här i veckan. Känns så himla roligt och SÅ värt.


Godis är gott

Fredag imorgon. Hallelujah. Det firar vi med lite fika efter skolan imorgon. Och antagligen lite diskussioner angående Europaresan till London som vi MÅSTE få åka på. Igår deppade vi dock ihop då vi fick reda på att vi hade för dåligt schema och var tvungen att ändra en hel del på vår ansökan. Då blev det en godispåse att tröstäta tillsammans på håltimmen.


Happy Birthday

Hade en välbehövlig helg hemma i Östersund. Fick umgås med mamma och pappa, träffa farmor och mormor, övningsköra, inhandla nya skor och dansa zumba med finaste Lisa.

Och idag fyller min bästa sambo hela 18 år. I morse fick hon frukost på sängen, sång och levande ljus. Fint va? Och efter träningen ikväll firade vi och åt finmiddag ute. Vardagslyx <3


Ah, home, let me come home

Lägger nu ifrån mig företagsekonomin inför provet imorgon. Ska kanske lägga mig och sova för att tagga Coopertest imorgonbitti kvart i åtta. Eller påbörja någon slags packning till färden hem till Östersund imorgon? Ska bli fantastiskt skönt att komma hem lite.


I see the world has gone mad

Jag och Emma stannade hos Hanna över natten i fredags efter en kväll med pizza på Amore, godisätande, honungsmelon och fryst mango doppad i choklad framför en film, musiklyssnande också en massa skratt och prat såklart.

Nu ska jag fortsätta plugga. Det är ju söndag...


Om ett år eller två kommer det här vara över

Det är helg. Och det är så himla välbehövligt. Har varit konstant trött hela dagarna, som för övrigt har bestått av skola, träna, äta, plugga, sova. Japp.

Nu ikväll drar jag iväg till Hanna och myser med henne och Emma. Vi tänkte äta pizza och tjocka oss till nån fin/töntig/tjejig film. Låter bra va? JAJEMEN. Och imorgon ska jag soooova (inatt också för den delen). Satan vad skönt.


Go'fika

Hanna hade överträffat sig själv (med tanke på hennes tidigare bakkunskaper) och bjöd på godaste egengjorda marängtårtan och chokladkakor, hon öppnade paket och vi hade det himla trevligt i några timmar.


Året är fulländat

Veckan har gått i en rasande fart så om det fortsätter så här hela året kommer det snart vara sommar igen. Hoppas jag. För helt plötsligt har så mycket roligt att se fram emot under året. En veckas Europaresa till London med bästa klassen i oktober. Under höstlovet tar jag planet ner till min käraste syster i Lund och våldgästar henne i en vecka. Sedan är det inte långt kvar till jul. Hela december är ju helt fantastiskt. Och efter det väntar först ett sportlov. Och den 22 mars, mina vänner, drar jag troligen iväg med Sandra och hennes släkt till Florida i två veckor. Galet. Sjukt. You name it. Så nog har jag lite att se fram emot allt!

Nu väntar frukooost. Och sedan drar jag vidare mot Hanna för lite födelsedagsfika med några fina bruttor. Det ser jag också fram emot.


RSS 2.0