Allt är så bra nu


Väskan är näst intill färdigpackad och jag har lyckats bocka av alla punkter på att-göra-listan. Jag är SÅ taggad på en veckas lov som börjar med några dagar nere i Lund hos min absoluta favorit till syster. 

Just because it's black in the dark doesn't mean there's no colors

Dagarna består av skola, träning, plugg och mat. Allt går på rutin. Imorgon väntar psykologiprov och sedan tar jag så gott som lov från det mesta som har med plugg att göra. En timmes samtal med bästa syster förgyllde kvällen och jag längtar SÅ mycket tills på fredag då jag drar iväg till Lund direkt efter skolan. Imorgon ska det alltså handlas, packas och städas. En veckas lov från skolan sitter mer än fint just nu. 

Fina höst

Flera dagar i rad, fyllda av plugg. Har idag avverkat två prov. Ett sista innan lovet ska göras. Men nu ska jag andas lite först. Och njuta av det fina, men kalla vädret.



En helt vanlig tisdag

En tisdag som denna har erbjudit ett avklarat matteprov, lång håltimme, förhoppningsvis ett gott besked om UF, ett gympass och plugg så gott som hela kvällen. Imorgon är det onsdag, vilket redan betyder mitt i veckan. Då på kvällskvisten sätter jag mig där framme som instruktör på spinningcykeln för tredje gången och hoppas det går som jag vill. NU ska jag däremot sova.

Kanelbullar till folket

Jag har nu genomfört två spinningpass, med några få tappra själar framför mig. Men kul ändå såklart! Imorgon väntar Body Pump, go'lunch och plugg med fina vänner och antagligen ännu en lugn hemmakväll. Låter fint det.


I'm gonna make you sweat

Igår blev en lång dag med både riskettan, långlektion i religion, matteplugg, ett fint och efterlängtat samtal med bästa syster och spinningträning för mig själv. Ikväll kör jag mitt första pass, som inhoppare, och börjar bli galet nervös, men tror att det kommer vara så roligt!!

RSS 2.0